writing-img

RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del

clock-img

24.09.2009, 13:27

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

sm pa klicala G zdele, pa povedala, da me drug tedn ne bo, ker bom čez vikend dobla M, pa pol nimam kej iskat tm user posted image user posted image user posted image pa je rekla, da nej jutr test nrdim user posted image user posted image ....sam ga nam...ker čakam M user posted image user posted image user posted image

OK dost te teme...grem kuhat meti kosilo: makaroni brez jajc, peteršilj (če ga mamo še kej user posted image ) korenje, piščančje meso, pa zdenka sir bom gor zagnala pa bo user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.09.2009, 13:52

clock-img

krtekxx

pencil-img

1814

Ploha, že cel dopoldan in popoldan tle težiš, pa še na FB. A nisi rekla, da boš danes začela diplomo pisat? Spoki se.

clock-img

24.09.2009, 13:54

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Evo Ploha zdej si jih pa slišalauser posted image user posted image  ti tale morebitna zeloverjetna nosečnost ne da miru

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

24.09.2009, 13:57

clock-img

petra88

pencil-img

551

lah je pa res noseča pa zato ne more pisat user posted image

clock-img

24.09.2009, 14:00

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

no coment user posted image

clock-img

24.09.2009, 14:02

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Uf samo ti si zdej res jezna na nas...

clock-img

24.09.2009, 14:16

clock-img

kiara24

pencil-img

1692

Pajo- daj kaj napiš noooo... a si še vedno s tvojim v posteljiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ploha- tako kot jaz, bi pa nebi samo mi delamo na tem že nekaj časa pa ni ničuser posted image in vedno brez zaščiteuser posted image kaj to sploh jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.09.2009, 14:25

clock-img

petra88

pencil-img

551

no mi smo dans jedli juhco iz krompirja, korenčka in brokolija. in malo govejega meska sm narezala notri. zjutraj za malico je jedel jogurt, popoldne bomo pa sadje (fige, grozdje, jabolko, hruška, nevem še kaj).
zdaj bova šla pa malo ven, račke gledat

clock-img

24.09.2009, 14:26

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Ploha, že cel dopoldan in popoldan tle težiš, pa še na FB. A nisi rekla, da boš danes začela diplomo pisat? Spoki se.

sem prej pomislila na to user posted image

i belive i can fly....

clock-img

24.09.2009, 14:28

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Patrik user posted image  za zobek ...zvezdica mali iam že tolk zob da lahko že odojka jeste... kdaj ga bomo pa miuser posted image user posted image user posted image

jast sem hotla med drugim povedat da bomo morebiti zdaj spali user posted image user posted image user posted image user posted image
ne pa ob dveh razbijali, k danes ponoč. Pa kakali seveda.

Aja, še to. ta moj sin skoz kaka. Tud 5 x dnevno... ma dost mam tega sranjauser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

clock-img

24.09.2009, 14:31

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Jaz vam privoščim nočno spanje...ima naš Lovro tudi take finte vsake tolko...bi ponoči mal plezal...sračkamo pa mi tudi večkrat na dan...sploh v sveže pelnice..tko da je previjanja še pa još

clock-img

24.09.2009, 14:36

clock-img

kiara24

pencil-img

1692

Zvezdica- pol pa upam, da boste danes spali.

Mi kakamoenkrat do dvakrat dnevno včaih tudi več. Odvisno kaj je, če je prisoten jogurt ali pa skuta pol je večkrat drugače pa ne.

Jaz pa danes delam za kosilo kvinojo in meso in bom naredila bolj tako na varianto rižota, upam, da nam bo všeč.

clock-img

24.09.2009, 14:44

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

za vse bolančke user posted image user posted image Nejc, Domen, Kristjan pozdravite se hitro.

Koktajl LVM je prijel in sem danes čist ok. user posted image

O planine... kako bi jo mahnila nekam s polnim ruzakom ...hraneuser posted image  pa si pol na cilju privoščla ene borovničke pa kislo mleko z žganci ... MI jo bomo danes popoldne mahnili na Sv. Petra ..ga damo v ruzak  prvič. Niia pomoje je ga zdaj že lahko občasno uporabalja za kakšne ne prav dolge ture. No, odvisno,, kako močno je dete.

Barba...evo jaz imam tudi vse zbrkano po porodu...no v bistvu že od časa jemanja Klomifena naprej ..Eh... Sej bo minilo.

Plohca kaj jaz to berem... ma jaz navijam itak

clock-img

24.09.2009, 14:57

clock-img

*m*o*j*c*a*

pencil-img

441

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

mojca: kolk dolga cikla pa sta bla prva dva??

prva user posted image je trajala 6 dni, pol 34.dan od prve je pršla druga pa je trajala mislim da 7 dni..no ko tretje user posted image ni blo, sem mislila, je pač vse mal zmedeno..sam pol je pa že res dolg ni blo, je blo pa treba test polulat..user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

clock-img

24.09.2009, 15:09

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Koktajl LVM je prijel in sem danes čist ok. user posted image

user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

clock-img

24.09.2009, 15:19

clock-img

Jancci

pencil-img

1630

PRVO TRADICIONALNO VSESLOVENSKO SREČANJE JANUARČIC in JANUARČKOV:
JUTRI, 25.9.2009 ob 11ih
KRANJ Tuš planet zgoraj

Pofočkane:
Jancci
Kiara24
Krtekxx
Sonček
Zvezdica
Barba
Ploha
Ulla (tista v roza trenerki)
Yelci
Mimi
Petra user posted image
.
.
.
ajde babe, malo se zorganizirajte in user posted image na prvo tradicioanlno srečanje user posted image

Niia, Spetko, Mojca... ????

Klikni ZEMLJEVID user posted image

AC LJ-KR- izvoz KRANJ VZHOD- v krožišču tretji izvoz proti Kranju nadaljuj 2 km - v krožišču (zraven Merkatorja) tretji izvoz proti TUŠU, ki ga po 500m vidite na desni strani. To je to.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

clock-img

24.09.2009, 16:35

clock-img

Nea

pencil-img

762

Hojla!

Zjutraj smo bili na UZ ledvic in sečovoda. Zadeva se je malo popravila user posted image in če bo tako šlo naprej, operacija sploh ne bo potrebna. Jes!!! Kontrola enkrat decembra.
Naš mali korenjak ima že 9300gr in 72cm. Ni čudo da me hrbet ful boli. Če primerjam z Emo ina Laro je veliko težji. Oni2 sta pri enem letu imeli 9600 oz 8600gr, Erik pa že zdaj ima več. Na pregledu je ves čas bil priden in vsem delil nasmehe.

Jancci - za seznam: Erik ima tri zobke, od 7m samostojno sedi; 7m 1t se plazi kot vojak

Zvezdica - bravo za vaše zobke

srečanje - jaz bi tudiiiiiii. Obvezno prilimajte slike in povejte še kakšno za nas user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

clock-img

24.09.2009, 16:52

clock-img

spetko

pencil-img

642

ciao babe...
madona kako tipkate...od jutra vas že berem in nikakor do konca..

ja kje pa ste bile prejšnji vikend ko sem bila in v LJ in CE in MB...mi ne bi bil noben problem..user posted image ...
ampak zdej pa me vleče tudi...user posted image user posted image
petra88 a ti greš pol jutri?...kolko bi nama rablo do gor?kje pa bi te pobrala če bi šle?

kolko sem vse prebrala se niti ne spomnem kaj sem hotla napisat...

amm...Ploha a ne bi imela še enega al kako?user posted image ..al ti je prehitro?
kako pa kej diploma?...kaj ti si vire si že vse nabrala in zdej samo moraš začet pisat...?

user posted image user posted image user posted image vsem ki ste bubani in da se čimprej pozdravite..

zvezdica user posted image user posted image user posted image za zobka...že 8 zobek...jaz bom pomoje to lahko rekla šele pri enem letu,če bo šlo tako naprej da bomo še vedno brezzobiuser posted image user posted image

nea...super za Erika...samo da gre tako naprej..pa da ne bo potrebno nobene operacije...
ampak kile pa ima ja..user posted image ..user posted image

danes za kosilo pa nisem delala neki preveč..
tianu sem naredila krompir+ohrovt..nam pa še je ostalo kosilo od včeraj piščanček s krompirjem (ala čorbica)

ne vem..še par stvari sem želela komentirat..pa se ne morem spomnit...kasneje mogoče..

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

clock-img

24.09.2009, 18:11

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Uf samo ti si zdej res jezna na nas...

hihi ja ress, sm šla poj res delat za diplomo user posted image user posted image user posted image

mojca: men je prva M trajala 39 dni, druga 37 dni, no dons je 37 dan.

kiara: aja vidva pa že? kolk časa pa? ker midva NE delava na tem...

spetko: ja bi imela še 1, samo so drugi razlogi za ne. Rada bi vsaj pri koncu s šolo bla, pa najbolj bistveno, da bi šla v hišo na svoje....
drgač sm pa začela šele z viri, na cobiss-u iščem, pa še na kmetijskih straneh...v pondelk v knižnco pol pa začnem pisat...

sj sm razmišlala, da bi jutr namest na srečanje, raj v knižno šla? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.09.2009, 19:32

clock-img

petra88

pencil-img

551

spetko ZS user posted image

clock-img

24.09.2009, 19:34

clock-img

Jancci

pencil-img

1630

Babe zdele sm bila v Tušu v izvidnici. (po mojga sva šle na bowling).
Sem rezervirala en prostor tam, kjer bomo lahko sedele v polkrogu, tamali bojo pa na sredini na tleh... placa če men vprašate dost, Je pa takoj desno, ko pridete iz dvigala. Taki oranžni stolčki, po tleh je tepih... ma SUPER BO!!!
user posted image user posted image

Dej punce, ki se še niste pofočkale kar pridite!!!

Khurde kaj ti motoviliš? Te bo Ulla spotoma pobrala.... user posted image

Aja.. pa seznama jest ne rihtam, samo uvozila sm ga za Mimi.. men to nekak ne gre, ker mi čist čudno dela tale program.. vidim same hieroglife. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 24.9.2009 19:35:52 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

clock-img

24.09.2009, 19:34

clock-img

petra88

pencil-img

551

sj sm razmišlala, da bi jutr namest na srečanje, raj v knižno šla?

si upaš? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.09.2009, 19:36

clock-img

Jancci

pencil-img

1630

Ploha itak vemo kje je knjižnica.... te pridemo iskat!!! user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

clock-img

24.09.2009, 19:54

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Ploha itak vemo kje je knjižnica.... te pridemo iskat!!! user posted image

sej ne bi šla v to kranjsko, ampak od faxa user posted image user posted image user posted image user posted image

petra: ne, ne upam, ker bi pol še kšn let klele poslušala user posted image

clock-img

24.09.2009, 19:56

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

jancci: dobr si to zrihtala user posted image user posted image user posted image

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem