writing-img

RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del

clock-img

24.09.2009, 21:24

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

spetko in petra88 user posted image user posted image

clock-img

24.09.2009, 21:29

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

a tko pozno misliš it iz mbuser posted image kolk časa se res sploh voziš do kr?

ja eno uro in pol do lj, pol še pa kakšnih 20min do kr.....saj mam prav, a neuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

clock-img

24.09.2009, 21:29

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

jap mimi bo kr ok

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

24.09.2009, 21:53

clock-img

spetko

pencil-img

642

no lahko noč punce pa se vidimo jutriuser posted image

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

clock-img

24.09.2009, 22:04

clock-img

kiara24

pencil-img

1692

čer

evo sam tolk na hitro je bilo pestro popoldan so nama prišli zmerit zg. štuk k nekaj morva pregradit prostor in pa s knafa narest steno in strop, pa sva dala predračun delat. Kolk bo to?

No pol smo šli pa v KR, da si je moj prbavu 2 kavbojke in pa srajco z dolgim rokavi.

Pa šla sem za Klaro gledat za copatke ali pa take v izi čevljčke za takrat ko smo zunaj in ko stoji, pa nisem nič dobila.

Ko smo prišli domov smo se pa kopali in pa jedli, zaspala pa danes psloh ni sama se je lepo kar nosila ni hotla itak je bila pa napaka da je spala ob pol sedmih pa do sedmih pol pa ni bla tolk zmatrana kt pa drugač.

Ploha- se strinjam so nekateri kle gor ki pač nočem, da kaj zvejo o meni takega, pa še nisem pogruntala kdo izdaja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image raje osebno!!

No želim vam lepo nočko.

clock-img

24.09.2009, 22:08

clock-img

petra88

pencil-img

551

zvezdica si še tle? si spraševala za slive, ti jih lahk mal prnesem, kr sm jih zadnč preveč dobila, če ti še prov pridejo...

clock-img

24.09.2009, 22:10

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

kiara: ZS user posted image user posted image

clock-img

24.09.2009, 22:11

clock-img

farfala

pencil-img

1760

rubica imaš ZS

Joj, me mika, da bi jutri prišla, samo ko pomislim kolk vožnje je to pa me kar mine.

clock-img

24.09.2009, 22:13

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

farfala: pa daj no prid, lej kok nas bo, to je res veliko! prid user posted image

clock-img

24.09.2009, 22:22

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

Joj, me mika, da bi jutri prišla, samo ko pomislim kolk vožnje je to pa me kar mine.

farfala, ja pa prid do mb pol se pa skup naprej peljeva

If you can dream about it, you can do it.

clock-img

24.09.2009, 22:25

clock-img

kiara24

pencil-img

1692

Ploha- maš ti ZS nazaj.

Zdej grem pa res spat.

clock-img

24.09.2009, 22:29

clock-img

farfala

pencil-img

1760

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

farfala, ja pa prid do mb pol se pa skup naprej peljeva

ma saj mi ni problem do tja prit, problem je, če se bo jokal non stop, ker je siten zadnje dneve, nič mu ne paše, ne vem no, bom vidla kak bomo spali, ker dvomim, da še bo kdaj srečanje v tako velikem številu.

clock-img

24.09.2009, 22:42

clock-img

rubica

pencil-img

741

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

rubica imaš ZS

dobila odgovorila

clock-img

24.09.2009, 22:45

clock-img

rubica

pencil-img

741

ma saj mi ni problem do tja prit, problem je, če se bo jokal non stop, ker je siten zadnje dneve, nič mu ne paše, ne vem no, bom vidla kak bomo spali, ker dvomim, da še bo kdaj srečanje v tako velikem številu.
[/quote]

no če mi 2 prideva bota 2 januarčka taka, jaz ne vem kaj ji je user posted image očitno so tako dnevi, a je kaka luna, ščip, mlajuser posted image jaz ne vem.

mi2 bova tut poskušale prit, čeprav naju ne poznate še tok dobr, no če pustite?

orjentirali se bova pa po ulli, ki bo mela roza trenirko user posted image

clock-img

24.09.2009, 22:51

clock-img

khurde

pencil-img

2724

jou,

moj gleda razočarane gospodinje, jaz pa heroje user posted image sem rekla, da je neki narobe s tem user posted image user posted image user posted image

midve tud prideva jutri... ulla, hvala za ponudbo,user posted image sam gre moj lih v kranj, pa naju bo tja dostavil in tut pobral... ma ja, sej bi bila tragedija zame, da jaz, k sem 20 km stran, ne pridem, pridejo pa ostale iz drugih koncev user posted image user posted image user posted image

drugač pa ulla, če greš iz celja, bi ti jaz predlagala, da greš na vranskem dol in čez tuhinj, pa pol prot kranju, če ti je pa bliže črnivec, bi šla pa jaz tam čez... pa po stari cesti v kranj... ker drugač kr en krog nardiš, če greš prot lj, a ni tko user posted image

moja je pa dons prvič nekaj kuhanega jedla, kot kosilo user posted image sem ji naredila bučko s kvinojo in je ful pojedla (skor tri zvrhane žlice)... mal sem na oljčnem olju popražila čebulo, dodala česen in na kocke zrezano bučko, podušila, da se je zmehčala, dodala kvinojo, zalila z vodo, prot koncu dala še peteršilj in to je bilo to... aja,. pa mal timijana sem dala, sam vseen, če ne bi

a je kak problem s čebulo in česnom?
a katera ve, kako je s semeni (sončnino, laneno, sezamovo seme)?

If you're too open-minded, your brain will fall out.

clock-img

24.09.2009, 22:54

clock-img

khurde

pencil-img

2724

kako majo februarčice že šesti del? user posted image

clock-img

24.09.2009, 23:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.09.2009, 23:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.09.2009, 23:10

clock-img

khurde

pencil-img

2724

IZVIRNO SPOROČILO: niia

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

kako majo februarčice že šesti del? user posted image

ja so pridne mamice.user posted image

res je, ja, zdej zdej bojo imele 7. del user posted image

hvala za odg., za oreške vem, da so alergeni, za semena pa nikjer ne najdem nobene info user posted image pa k ma ful enih namazov sončnično seme not, zato sprašujem... pa še če bi ji kasnej kej iz čičerike delala (humus), pa tut tahini not paše (sezamova pasta)

clock-img

25.09.2009, 08:01

clock-img

Anonimen

drugač pa ulla, če greš iz celja, bi ti jaz predlagala, da greš na vranskem dol in čez tuhinj, pa pol prot kranju, če ti je pa bliže črnivec, bi šla pa jaz tam čez... pa po stari cesti v kranj... ker drugač kr en krog nardiš, če greš prot lj, a ni tko

ma...tuhinj mi je muka, resno...tolk k je p to eno morbidno cijazenje, ma za zjokatuser posted image nkol ne grem tm...no, zate bi se reskirala mogoč, če bi te blo treba pobratuser posted image oz. se nebi, ker v tem primeru bi šla čez črnevcuser posted image tam se je 100x bolj luštno peljat, čeprov večini je pa kontrauser posted image
jst bom šla kr na ac, sicer res narediš ovinek, samo tam samo pičiš ravnouser posted image k po stari cesti...pa miljon unih naselij pa omejitev, sam to mi fali da nabašem kak radar al kejuser posted image pa jst z mojo orientacijouser posted image še po ac ni ziher da pridem, po stari me pa v življenju nkol več ne najdete - kjub roza trenerkiuser posted image user posted image user posted image

a je kak problem s čebulo in česnom?
a katera ve, kako je s semeni (sončnino, laneno, sezamovo seme)?

čebule jst sploh ne uporabljam, česen pa ful...pr tamaumu še sicer ne, sam takoj k bo začel jest kot mi, bo pa isto ga dobil....semena pa ne vem če se ne davi na njih, pa če niso problematična zarad kakih alergij...k itak jih pol cele pokaka, sej jih ne prebavi tko, pol k daš kak kruh, če je s semeni, je čist kul verjetno, sam ziher pa nisem...zarad teh olj, k jih vsebujejo, k recimo oreški so ravno zarad tega problematični....

aha, vidim dol, čičerka je kul, lohk daš, s sezamovo pasto bi jst počakala, ker to je pa itak obdelan sezam, je drgač kt če je recimo po kruhu gor potroseno par semen...

farfala pridiiiii

pijem kavo, pol pa akcijauser posted image

kranj hir aj kamuser posted image

clock-img

25.09.2009, 08:03

clock-img

kiara24

pencil-img

1692

Jutro,

evo mi smo že vstali.... noč super. Samo za spanje je bil včeraj problem.

Sedaj pa nekaj pojest pol pa ven in naštimat za seboj, kar rabim in hopla v KR, da se srečamo.

No jaz bom prinesla fotiča, če mi ga seveda ne rata pozabit.

V gl. se vidimo ob 11tih.

clock-img

25.09.2009, 08:04

clock-img

Anonimen

No jaz bom prinesla fotiča, če mi ga seveda ne rata pozabit.

uf, točno, evo men bi ga ratalouser posted image dobr da si reklauser posted image

clock-img

25.09.2009, 08:05

clock-img

kiara24

pencil-img

1692

Joj pa za vse mamice še tole user posted image user posted image

clock-img

25.09.2009, 08:06

clock-img

kiara24

pencil-img

1692

Ulla- pa ne pozabi gor dat roza trenerke da te ne bomo faliliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.09.2009, 08:38

clock-img

Anonimen

user posted image

madona, sm mogla it še po plenice v hoferuser posted image smo že ceu tedn brez, k zanč niso v dm-u mel alane taprave št., smo res sam bombažne skoz furali, nisem onih sploh pogrešala....prejle po porajtam, da dons bi jih pa blo fajn met, da nam uno uscanijo in še kaj po svetu s sabo vlačlauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem