writing-img

RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del

clock-img

25.09.2009, 21:35

clock-img

yelci

pencil-img

279

Jst tud slikice kusar.jelka@gmail.com
Tazadnje,do kdaj ste pa ble?No ns je spal pol urce v avtu,pa 15min okol 7,zdele sm ga pa komi spat spravlauser posted image .
Ja fajn je blo,pa res kok je blo dobr vidt tok user posted image user posted image user posted image na kupu.tiste,k niste prsle,vam je lahk zaluser posted image user posted image
Jst pa nism racunalniski tip,pa nimam FB,tko,da ne morm nobenih slikc vidtuser posted image user posted image

clock-img

25.09.2009, 21:36

clock-img

*m*o*j*c*a*

pencil-img

441

ja no, če bo še kdaj kam daleč za it, se pa mogoč zmenmo ulla..user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

clock-img

25.09.2009, 21:37

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

yelci: sej boš na mail dobla :)

ulla: sej sm napisala zvezde, al zvezdice user posted image user posted image

clock-img

25.09.2009, 21:41

clock-img

Anonimen

ulla: sej sm napisala zvezde, al zvezdice

vem da si napisala, sam ti za mb pravš, jst pa za ce user posted image to ni isto,a veš user posted image user posted image user posted image user posted image ROFL user posted image

mojca valjdauser posted image

clock-img

25.09.2009, 21:42

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

mimi, a ti poznaš mogoče mojco strašek?

jap

If you can dream about it, you can do it.

clock-img

25.09.2009, 21:45

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

ulla: sm šla nazaj brat, da bi vidla, kje sm ga posrala, pa sm ugotovila, sm mislna sprement post, pa si me prehtela...zdej se pa loh valjaš od smeha user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

morm povedat da je bla mimi dober pathfinderuser posted image ( sm skoz na ta film študirala, k sem te u rit gledla, mislim avto, ne tebeuser posted image )

sam nazaj grede - a si hotla mal na primorsko it? user posted image

clock-img

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ulla: sej sm napisala zvezde, al zvezdice

vem da si napisala, sam ti za mb pravš, jst pa za ce user posted image to ni isto,a veš user posted image user posted image user posted image user posted image ROFL user posted image

bom šla še jaz vzorec v mb pogledatuser posted image ....pa povejte kater je bolš oz. kakšne kombinacije Meti bolj pašejouser posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ulla: sm šla nazaj brat, da bi vidla, kje sm ga posrala, pa sm ugotovila, sm mislna sprement post, pa si me prehtela...zdej se pa loh valjaš od smeha user posted image user posted image user posted image

ne se zdej vn vlečtuser posted image

clock-img

25.09.2009, 21:47

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

sam nazaj grede - a si hotla mal na primorsko it? user posted image

že dolg nisem blauser posted image

v lukovici sem te zgubla....sva šli tankat in vpit (beri se dret)user posted image

clock-img

25.09.2009, 21:50

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

ne se zdej vn vlečtuser posted image

OK dobla si me user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.09.2009, 21:53

clock-img

Anonimen

jst bi tud dala slike gor, sam ne morm k mam sam eno roko frejuser posted image user posted image

clock-img

25.09.2009, 21:55

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

ja ulla kva maš pa v drugiuser posted image

user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

25.09.2009, 21:55

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ja ulla kva maš pa v drugiuser posted image

user posted image user posted image

pir user posted image user posted image

clock-img

25.09.2009, 21:56

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

dobr odgovoruser posted image user posted image  sem ti fovš, ker midva nimava  niti enga v  haldilniku...sem že mal prej piz****

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

25.09.2009, 21:57

clock-img

yelci

pencil-img

279

Ulla,pa sej zdej bi se pa ze mogla navadt,k itak mas sam eno roko frej,ze par letuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil yelci -- 25.9.2009 21:58:53 >

clock-img

25.09.2009, 21:58

clock-img

farfala

pencil-img

1760

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

jap

a res, a je  tvoja sestra? Mojega  ta večjega je učila v 1. razredu, potem pa je šla na porodniško, so bili otroci ful žalostni

clock-img

25.09.2009, 21:58

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

ej a ve res mislte da bom zde vsaki pisebej slikce pošiljala, ker sem zdele eni poslala, pa jih še kr pošilja, je pa ful slik, kva se to že, zazipa al kva? kako se to nardi? ker da bi po 4 slike posebej pošiljala mi pa ni user posted image user posted image

clock-img

25.09.2009, 22:01

clock-img

Anonimen

ko bi blo tko, jauser posted image

neo je čist znerviran, so ga babe zdelaleuser posted image user posted image zdej mi kle spi, pa usta ma na široko odprta in smrčiuser posted image user posted image trenira za zakonuser posted image user posted image user posted image

se je pa najprej v klaro vpiknil, skoz za njo lazil in jo gnjavil, pol pa k je isa pršla, ga je pa po luftu neslo k njej, čist ga je fasciniralauser posted image user posted image user posted image pol je bla pa klara ma ljubosumna in se je šla rinit med njiju, k sta čez šajbo dol skupi gledlauser posted image cela telenovela je blauser posted image

clock-img

25.09.2009, 22:01

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

jap

a res, a je  tvoja sestra? Mojega  ta večjega je učila v 1. razredu, potem pa je šla na porodniško, so bili otroci ful žalostni

tole pa ne bo ista oseba....drgač pa tudi ta ki jo poznam ni moja sestra ampak prijateljica (njej sem bila priča)

clock-img

25.09.2009, 22:03

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

ko bi blo tko, jauser posted image

neo je čist znerviran, so ga babe zdelaleuser posted image user posted image zdej mi kle spi, pa usta ma na široko odprta in smrčiuser posted image user posted image trenira za zakonuser posted image user posted image user posted image

se je pa najprej v klaro vpiknil, skoz za njo lazil in jo gnjavil, pol pa k je isa pršla, ga je pa po luftu neslo k njej, čist ga je fasciniralauser posted image user posted image user posted image pol je bla pa klara ma ljubosumna in se je šla rinit med njiju, k sta čez šajbo dol skupi gledlauser posted image cela telenovela je blauser posted image

aja, nč povedala! bi staro mamo poklicala, da bi gledat pršla user posted image user posted image user posted image A pol se še ni čist odloču, a bo kr obe mel? user posted image user posted image

clock-img

25.09.2009, 22:03

clock-img

Anonimen

ker sem zdele eni poslala, pa jih še kr pošilja,

kk to misliš, eni poslalauser posted image dej vsem na enkrt, pa bo že zmlelouser posted image sej nč dlje ne traja, če enmu al pa  desetimuser posted image

clock-img

25.09.2009, 22:08

clock-img

khurde

pencil-img

2724

kok januarčic ma fb profil? k jaz mam dodane naslednje osebe: mimi, farfala, ploha, ulla, barba, petra, spetko, krtekxx, jancci, sonček, kiara, symona

If you're too open-minded, your brain will fall out.

clock-img

25.09.2009, 22:08

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

ja pa jade, kako pa naj zdej vsem hkrati? pa ne me hecat,..vse boste doble,..vse ob svojem času user posted image user posted image

clock-img

25.09.2009, 22:09

clock-img

khurde

pencil-img

2724

ej a ve res mislte da bom zde vsaki pisebej slikce pošiljala, ker sem zdele eni poslala, pa jih še kr pošilja, je pa ful slik, kva se to že, zazipa al kva? kako se to nardi? ker da bi po 4 slike posebej pošiljala mi pa ni user posted image user posted image

sej une k mamo fb profil jih lah s tvojga profila shranimo... desni klik, save as..., pa je

If you're too open-minded, your brain will fall out.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem