Ma kaj sploh sprašuješ.....
Mi smo danes tudi v redu spali... Lara se je 2x zbudila, ma še preden sem šla spat, tko da ni blo neke panike... Pol je spala do jutra... in zagledali dva nova zobka-obe spodnji dvojkici.
Smo imeli sistematski, čeprav ne vem zakaj se mu tko reče... nič kej sistematike ni blo... najprej smo čakali skoraj 2 uri v čakalnici, pol pa zelo na brzino vse... Lara je bla že čist zmešana od nošenja po rokah... in ko smo prišli končno na vrsto je bla že tko zaspana in živčna, da se je manjkalo samo še, da jo je polegla in ji začela kazat, kako se je treba obrnit s trebuha na hrbet....
Lulanje nam je spet šlo vse mimo, kri pa je verjetno v redu, glede na to, da ni nič rekla... Baje, da je kr med velikimi, ma meni se 74cm ne zdi veliko.... in bolj pri ta suhih, čeprav se meni 9200 zdi ful...
Cepili jo bomo prvič pa komaj marca... Je bilo videti, da ni nobenemu prav, ma si nobeden ne upa nič reči, verjetno zaradi naziva mojega moža....

Ne vem, ljudje se stalno pritožujejo, kako so sestre nesramne.... Z nami so vsi zelo prijazni...Pa si to tako razlagam...
Pol sem ji pa v avtu cel cajt zadi težila, da ni zaspala. Če zaspi v avtu, potem doma ne zaspi nazaj in je cel dan potem tečna... doma je tako še pomarendala in zdej spi...
Zdej nesem nek denar na banko in kupit bučke... za kosilo ji bom naredila mal tortelinov in bučke.