writing-img

RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del

clock-img

06.10.2009, 08:22

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

jutro........user posted image

juuuutroooo user posted image

clock-img

06.10.2009, 08:41

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

jutrck

sporocam da ima nasa bejbi ze 5 dan vrocino uceraj smo bli pri zdravnici in je ugotovila vnetje levega useska
ter vnetje grla, urin je pa v vredu. je pa tak mali revcek...js pa morm  v sluzbo ker je sodelavka na bolniski..
pa tko bi bla rada doma....

drgac pa zelim en lep prijeten dan vsem mamicam in njihovim bebijem...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako vezo ima sodelavkina bolniška s tvojim bolnim sončkom?

Ne vem, kje/kaj delaš, ampak če te otrok potrebuje doma, te potrebuje doma in imaš vso pravico do bolniške. Pa če firmo tačas dol zaprejo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

06.10.2009, 08:45

clock-img

ključek

pencil-img

9047

spet smo slabo spali. ne vem več.....ali luna ali zobki?? ali bo kaj zbolela? user posted image  ne vem. sem pa zaspanaaaaaaaaaaaaaaaaa..........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.10.2009, 08:47

clock-img

ključek

pencil-img

9047

jutrck

sporocam da ima nasa bejbi ze 5 dan vrocino uceraj smo bli pri zdravnici in je ugotovila vnetje levega useska
ter vnetje grla, urin je pa v vredu. je pa tak mali revcek...js pa morm  v sluzbo ker je sodelavka na bolniski..

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.10.2009, 08:49

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

jutrck

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako vezo ima sodelavkina bolniška s tvojim bolnim sončkom?

Ne vem, kje/kaj delaš, ampak če te otrok potrebuje doma, te potrebuje doma in imaš vso pravico do bolniške. Pa če firmo tačas dol zaprejo user posted image

user posted image  

se strinjam. jaz vem, da bom doma, pa če ni nobenega v službi.

< Sporočilo je popravil Me to you -- 6.10.2009 8:58:05 >

clock-img

06.10.2009, 08:55

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

spet smo slabo spali. ne vem več.....ali luna ali zobki?? ali bo kaj zbolela? user posted image  ne vem. sem pa zaspanaaaaaaaaaaaaaaaaa..........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak 14x pa menda ni blo treba vstat????

clock-img

06.10.2009, 08:58

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

ampak 14x pa menda ni blo treba vstat????

ne to ne. samo 6x.user posted image

clock-img

06.10.2009, 09:03

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

MTY, potem si pa lahko vesela, da gre tako hitro na bolje!
Jaz že cel teden vstajam 2x, pa nič ni videt, da bi šlo na bolje (razen med vikendom).

Mogoče me pa res moja punčka tako pogreša, ker se me zjutraj drži kot klop, sploh je ne morem oddat pri vhodnih vratih tako kot prvi teden, ampak moram z njo gor, da mi začne kazat igrače...potem pa lahko grem. Nisem pa pristaš tega, da bi ji naskrivaj pobegnila...se mi zdi, da potem otrok dobi neke nepotrebne strahove, da ga je mami izdala user posted image

clock-img

06.10.2009, 09:11

clock-img

ključek

pencil-img

9047

MTY, potem si pa lahko vesela, da gre tako hitro na bolje!
Jaz že cel teden vstajam 2x, pa nič ni videt, da bi šlo na bolje (razen med vikendom).

Mogoče me pa res moja punčka tako pogreša, ker se me zjutraj drži kot klop, sploh je ne morem oddat pri vhodnih vratih tako kot prvi teden, ampak moram z njo gor, da mi začne kazat igrače...potem pa lahko grem. Nisem pa pristaš tega, da bi ji naskrivaj pobegnila...se mi zdi, da potem otrok dobi neke nepotrebne strahove, da ga je mami izdala user posted image

če bom danes samo 2 x vstala, bom rekla, da gre na bolje.user posted image

sej je prav, da se lepo posloviš od princeske. pri nas je isto, ko gre v vrtec (ali pa kam v varstvo). čeprav včasih niti nima časa pomahati, ko vidi druge user posted image .

clock-img

06.10.2009, 09:18

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

danes se mi je pa sanjalo...da sem se postrigla na paž...in da je A končno pokukal ven tisti zobek, ki jo že en lep cajt muči....
in s tem so bile rešene vse moje težave user posted image

< Sporočilo je popravil Olivija* -- 6.10.2009 9:22:36 >

clock-img

06.10.2009, 09:34

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...katero barvo si si dala gor? ...

Neko novo z ličijem in brez amoniaka. Veš da pri vrabcu ne vem katera firma je bila, ker sem jo prvič kupila. Je kar dobro izpadlo.

clock-img

06.10.2009, 09:36

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

pf, sliko pričakovat je verjetno utopično... user posted image

clock-img

06.10.2009, 09:37

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

jaz pa sem se zdaj cepila proti gripi.....pa ne ta novi, ta stariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa da vidimo kaj bo zima prneslauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se pa ne bom.... nimam namena zbolet... user posted image

Tudi jaz ne. Sem kupila danes v lekarni Supradyn Q10. Bova z mojim enomesečno kuro naredila. Škodilo nama ziher ne bo. Danes pa grem v protibolečinsko ambulanto na Ptuj zaradi križa in vratu, pa občasnih glavobolov. Me prav zanima kaj mi bo stric svetoval. user posted image

jaz tud ne

clock-img

06.10.2009, 09:37

clock-img

pf

pencil-img

4436

jutrck

Hitro se pozdravite.

clock-img

06.10.2009, 09:38

clock-img

pf

pencil-img

4436

Mi pa tak spimo že par dni. Juhu. Vsi trije. user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.10.2009, 09:40

clock-img

pf

pencil-img

4436

danes se mi je pa sanjalo...da sem se postrigla na paž...in da je A končno pokukal ven tisti zobek, ki jo že en lep cajt muči....

In potem je svizec zavil čokolado. Domnevam, da ni bilo nič od tega. user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.10.2009, 09:41

clock-img

pf

pencil-img

4436

pf, sliko pričakovat je verjetno utopično... user posted image

Ti me ful dobro poznaš že. Bravo. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.10.2009, 09:41

clock-img

ključek

pencil-img

9047

no, popoldne k frizerju, A bo zobek do večera pokukal ven.....in spali boste kot polhki!!!user posted image

clock-img

06.10.2009, 09:42

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

IZVIRNO SPOROČILO: pf
In potem je svizec zavil čokolado. Domnevam, da ni bilo nič od tega. user posted image user posted image user posted image

jasno, da ne

clock-img

06.10.2009, 09:42

clock-img

pf

pencil-img

4436

Drugače pa dobro jutro.
Lana spi, jaz kuham in razmišljam kako naj bi zgledal moj balkon jeseni in pozimi. Mislim kake rožice naj posadim in bla, bla, bla bla. Bolj študiram, bolj ugotavljam, da bo drago. user posted image

clock-img

06.10.2009, 09:44

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

no, popoldne k frizerju, A bo zobek do večera pokukal ven.....in spali boste kot polhki!!!user posted image

misliš?
če bi frizer rešil težave z zobki, bi že zdaj takoj letela tja....ampak sem skeptična user posted image

clock-img

06.10.2009, 09:45

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

Drugače pa dobro jutro.
Lana spi, jaz kuham in razmišljam kako naj bi zgledal moj balkon jeseni in pozimi. Mislim kake rožice naj posadim in bla, bla, bla bla. Bolj študiram, bolj ugotavljam, da bo drago. user posted image

zdaj je čas za buče, oranžne!
js tudi tuhtam, kje dobim kako oranžno bučo...

clock-img

06.10.2009, 09:52

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Drugače pa dobro jutro.

jutro.
kaj kuhaš? jaz še nimam ideje, kaj naj.
glede balkona.....kok imaš pa placa??

clock-img

06.10.2009, 09:53

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Drugače pa dobro jutro.

jaz sem pa kupila kar glineno, nikoli ne segnije.user posted image

clock-img

06.10.2009, 10:07

clock-img

pf

pencil-img

4436

Buče itak. Samo malo nekega jesenskega cvetja  bom dala v korita tudi, da ne bo tak pusto. Okrog delavnice in pasje ute sem že uredila. In rože in buče.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem