writing-img

RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del

clock-img

11.10.2009, 08:04

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

pa mojo pink kravo sem prišla pogledat na farmo...me mal skrbi, če ni kaj narobe z njo...menda ne bo dajala krvavega mleka??? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mogoče pa jagodno, če ona druga daje čokoladno user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

11.10.2009, 08:42

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Čer babike!

Moram vam povedat, da vas prav pogrešam včasih. Nikakor mi več ne znese da bi prišla malo poklepetat z vami. Še v službi je bila ta teden gužva in sploh nisem uspela prit do neta. Računam da bo drug teden bolj umirjen in pridem kak dan z vami poklepetat user posted image .

Končno mi je uspelo dobit tudi slike z Galovega rojstnega dneva:

Pa ne vem če sem že povedala, da je tudi mojemu sončku uspelo narediti samostojne korake in po par poskusih zdaj že hodi kot velik (no, včasih ga še zanese kot kakšnega malega pijančka user posted image )

bravo, Petra!
bravo, Gal! user posted image user posted image

clock-img

11.10.2009, 08:44

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
Pri nas pa je ati celi bogi. Navaden prehlad, ampak je fuuuuuuuuul bošček. Se tako boji za otroka, da ju samo od daleč pogleda. Saj veste, kaj to zame pomeni user posted image

hehe, vsi so isti user posted image user posted image user posted image user posted image

pa da se ne boš zdaj samo z otroci ukvarjala...on je vendar bolan in moraš biti še bolj pozorna do njega user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Olivija* -- 11.10.2009 8:45:12 >

clock-img

11.10.2009, 09:17

clock-img

pf

pencil-img

4436

Pri nas pa je ati celi bogi. Navaden prehlad, ampak je fuuuuuuuuul bošček. Se tako boji za otroka, da ju samo od daleč pogleda. Saj veste, kaj to zame pomeni user posted image

Si mislim ja. Naj se ati čimprej pozdravi.

clock-img

11.10.2009, 09:21

clock-img

pf

pencil-img

4436

Jaz pa danes nisem najboljše volje. Razmišljam sama pri sebi o tem koliko sva sami z Lano in kakšen je najin očka kot očka in kot partner. V tistem malem času kar smo skupaj neke umetnosti ne more narediti. Jaz sem večno sama oz. z otrokom. In se sprašujem, če ga sploh rabiva, če se ta situacija ne bo spremenila. Pod nujno se mora nekaj spremeniti, ker drugače ne vem kaj bo.

clock-img

11.10.2009, 09:23

clock-img

pf

pencil-img

4436

Drugače pa dobro jutro in lep dan.

Petra čudovito torto si naredila. Bravo. user posted image Pa Galu za samostojne korake.

clock-img

11.10.2009, 09:35

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

IZVIRNO SPOROČILO: pf
Pod nujno se mora nekaj spremeniti, ker drugače ne vem kaj bo.

pf, upam da si mu to povedala in da je seznanjen s tem. sicer ne vem, kakšna je situacija (ali po lastni volji toliko dela, ali so razmere take, da mora..), ampak jaz mislim, da tudi on ne more čez noč tega spremeniti, zato bodi potrpežljiva... vi imate delavnico, ane? upam, da kmalu najdete še kakega odgovornega delavca in se bo delo razdelilo in bo oči imel čas za vaju. saj bo, mami!

clock-img

11.10.2009, 09:35

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

jaz sem pa moja dva poslala k tašči, zdaj pa hitro za knjige!

clock-img

11.10.2009, 09:51

clock-img

pf

pencil-img

4436

pf, upam da si mu to povedala in da je seznanjen s tem. sicer ne vem, kakšna je situacija (ali po lastni volji toliko dela, ali so razmere take, da mora..), ampak jaz mislim, da tudi on ne more čez noč tega spremeniti, zato bodi potrpežljiva... vi imate delavnico, ane? upam, da kmalu najdete še kakega odgovornega delavca in se bo delo razdelilo in bo oči imel čas za vaju. saj bo, mami!

Veš, da je seznanjen s tem. Saj je zato zaposlil še enega zraven pol leta nazaj, ampak situacija je ista. Res je, da ima gužvo in to HB, ampak Lana bo zrasla en, dva, tri, na partnerskem razmerju pa tudi moraš graditi, ker drugače gre v maloro. Vem, da se to ne more spremeniti čez noč, samo par let pa tudi nima časa, a veš? Ne vem no, jaz sem pač bolj družinski tip človeka. Ene se sprijaznijo, da so cele dneve same, pa tudi čez vikend, jaz pač nisem tak tip.

clock-img

11.10.2009, 14:17

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

hehe, vsi so isti user posted image user posted image user posted image user posted image

pa da se ne boš zdaj samo z otroci ukvarjala...on je vendar bolan in moraš biti še bolj pozorna do njega user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

si lahko mislite, kako je bilo, ko sem bila jaz koma .... isto kot ponavadi ...

clock-img

11.10.2009, 14:22

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Veš, da je seznanjen s tem. Saj je zato zaposlil še enega zraven pol leta nazaj, ampak situacija je ista. Res je, da ima gužvo in to HB, ampak Lana bo zrasla en, dva, tri, na partnerskem razmerju pa tudi moraš graditi, ker drugače gre v maloro. Vem, da se to ne more spremeniti čez noč, samo par let pa tudi nima časa, a veš? Ne vem no, jaz sem pač bolj družinski tip človeka. Ene se sprijaznijo, da so cele dneve same, pa tudi čez vikend, jaz pač nisem tak tip.

ni fajn bit nonstop sam za vse.
Ajd drugo je če bi ti bila npr.doma,bi bilo po eni strani lažje,ga mogoče ne bi toliko pogrešala...sedaj ko pa oba delata in je še večji del gospodinjstva tako med tednom,kot med vikendi na tebi,pa je druga stvar.

kako pa dela...mislim od kolkih do kolkih? pa vsak dan al kako?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

11.10.2009, 14:24

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Me pa smo doma.Zunaj pa tak lep sonček.Ma sem boga in mi ni za it,mogoče bomo kasneje šli eno turo ob dravi.user posted image tak komaj zvečer pride.....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

11.10.2009, 14:25

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Jaz pa danes nisem najboljše volje. Razmišljam sama pri sebi o tem koliko sva sami z Lano in kakšen je najin očka kot očka in kot partner. V tistem malem času kar smo skupaj neke umetnosti ne more narediti. Jaz sem večno sama oz. z otrokom. In se sprašujem, če ga sploh rabiva, če se ta situacija ne bo spremenila. Pod nujno se mora nekaj spremeniti, ker drugače ne vem kaj bo.

Te zelo razumem. Pri nas ima tudi podjetje in je precej zdoma. To še druge obveznosti prinese za sabo. Jaz sem sprejela tako kot je, sem vnaprej vedela, da bo včasih težje. Moraš vedet, da je drugače, če ima partner svoje podjetje, kot pa če je le nekje zaposlen.

< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 11.10.2009 14:29:43 >

clock-img

11.10.2009, 14:29

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Moraš vedet, da je drugače, če ima partner svoje podjetje, ko pa če je le nekje zaposlen.

to je res,vendar se tud to da malo zorganizirat.Zdaj je pač odvisno od človeka.Moj ima tud sp,ampak ne dela tolikouser posted image

j epa res,da če več delaš,je posledično tudi več denarja.samo odločit se je treba.user posted image

clock-img

11.10.2009, 14:29

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Jaz bi imela tudi ogromno tle za napisat na to temo, ma ne bom....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

11.10.2009, 19:05

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

se strinjam s tabo.....user posted image

clock-img

11.10.2009, 19:05

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

Petra čudovito torto si naredila. Bravo. user posted image Pa Galu za samostojne korake.

se podpišem user posted image ....user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.10.2009, 19:09

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

......tako, preletela sem...zdaj pa grem....

jutri je pomemben dan....naše dete gre prvič zares v vrtec...moram vse pripravit.....

... se javim ob priliki.....

uživajte še naprej....user posted image

clock-img

11.10.2009, 19:27

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

naša bejba se je pa danes začela spuščat...najprej noge fajn naštima, potem se pa z obema rokama spusti in stoji user posted image

clock-img

11.10.2009, 19:30

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ni fajn bit nonstop sam za vse.
Ajd drugo je če bi ti bila npr.doma,bi bilo po eni strani lažje,ga mogoče ne bi toliko pogrešala...sedaj ko pa oba delata in je še večji del gospodinjstva tako med tednom,kot med vikendi na tebi,pa je druga stvar.

kako pa dela...mislim od kolkih do kolkih? pa vsak dan al kako?

Od sedmih do pol sedmih, tričetrt, ko dam L spat pa gre večkrat nazaj in še dela urco. Tudo soboto, pa v nedeljo dopoldne.

clock-img

11.10.2009, 19:33

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

jutri je pomemben dan....naše dete gre prvič zares v vrtec...moram vse pripravit.....

Fajn opravita jutri, ko gre pikec v vrtec prvič. Naj bo lepo za oba.

clock-img

11.10.2009, 19:33

clock-img

pf

pencil-img

4436

naša bejba se je pa danes začela spuščat...najprej noge fajn naštima, potem se pa z obema rokama spusti in stoji user posted image

Bravo Ana. Naj bodo močni tile prvi koraki, da bo malo padcev. user posted image

clock-img

11.10.2009, 19:35

clock-img

pf

pencil-img

4436

Jutri grem po mesecu dni v službo. Se že malo veselim. Rada grem v službo. Upam, da bo Lana hitro ujela stari ritem pri babici in da bo vse tako kot mora biti. user posted image

clock-img

11.10.2009, 19:46

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

pf user posted image

clock-img

11.10.2009, 19:46

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

user posted image user posted image user posted image  zdaj pa step by step user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem