writing-img

RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del

clock-img

14.10.2009, 13:05

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

danes je pa mrzlo zunaj...........brrrrrrrrrrr................

ma joj no..........pa oblečem eno jakno, mi je glih glih komaj prou še..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ............pa kupljena preden sem zanosila..........ma sem se razlezla k en žele............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa naj jaz rečem ??? Spet postaja vse premajhno ...

clock-img

14.10.2009, 13:11

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

mty.. Sej ni moj sosed,ma za kelnarja lohk das kogar koli iz svojih kontaktov.:) matr me caka hrana narejena pa krozniki so zihr prazni pa ne morem prek gsmja na fb..

ma če še zmeri nisem na tist level prišla, da bi lohka še enga kelnarja kupila........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako pa kej moj futr?? se kuha, peče???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v službi nimam dostopa do fb in me že skrbi, da se ne bo kaj zažgalo.

Vse je še ok user posted image

clock-img

14.10.2009, 13:14

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Jaz mojo taščo in tasta strogo VI - kam in  tud želim da tako ostane......mam tud jaz rada zdravo distancouser posted image

Jaz isto; mojadva sta tudi že kar v letih in ne bi bilo primerno, da bi ju tikala.

clock-img

14.10.2009, 13:15

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Nič, grem. Pridite na tortico - so frišne user posted image

clock-img

14.10.2009, 13:25

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Saraya, ste zdrave???user posted image user posted image user posted image

hvala na vprašanju...

ah,kje,mene je danes full zgrablo,komaj da shajam....M še kašlja...A gre na boljše

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

14.10.2009, 13:26

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Jaz isto; mojadva sta tudi že kar v letih in ne bi bilo primerno, da bi ju tikala.

moja pa še abrahama ni praznovalauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

14.10.2009, 13:49

clock-img

petra1978

pencil-img

890

Ojla, ojla babike user posted image

No, pa imam malo časa v službi in sem vas prišla pogledat.
Pri nas nič novega, razen tega da ta teden bolj malo spimo in sem že kot en zombi. Pojma nimam kaj ga spet mantra ponoči. Mogoče pa spet kak zobek ven prihaja, ampak zaenkrat še ni nič za videt.

Glede vikanja tašče, jaz mojo tud vikam in tudi moj mojo mami vika. Pa se mi zdi prav tako.

Sem ravno razmišljala da moram Gala posnet kako je ponosen zdaj ko zna že hodit. Kar hodi in hodi in potem včasih tako pogleda kot bi hotel rečt, a me vidiš mami user posted image . Cuker moj mali.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

clock-img

14.10.2009, 18:13

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Daaaan! user posted image

Malo pa vas že moram pozdravit. Čeprav komentirala ne bom, ker so spet tašče na tapeti user posted image user posted image user posted image  Saj veste, nimam kaj komentirat. Še vedno je nisem ne videla ne slišala (men se zdi da od začetka avgusta).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

14.10.2009, 18:19

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

prosim, pohvalite me.....sem poklicala taščo, sva se pogovorili, razčistili vse stare zadeve in sedaj se bova obe trudili, da bo kolikor tok klapalo. sej ni slaba ženska (tašča), samo hitro je užaljena in ji nos pade dol, če ni po njenem, jaz sem tudi trmasta in logično, da se hitro spičiva.user posted image  uglavnem, želim da nama zdej zlaufa tko kot je treba.user posted image
že zaradi njenega sina in njene vnukinje, saj nista onadva kriva, če smo midve smotane.user posted image

user posted image user posted image user posted image

...lepo si napisala.....

clock-img

14.10.2009, 18:22

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Daaaan! user posted image

Malo pa vas že moram pozdravit. Čeprav komentirala ne bom, ker so spet tašče na tapeti user posted image user posted image user posted image  Saj veste, nimam kaj komentirat. Še vedno je nisem ne videla ne slišala (men se zdi da od začetka avgusta).

....evo ti ruke starauser posted image

clock-img

14.10.2009, 18:26

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

....no, sem vse prebrala.....pa malo pokomentirala....

mi smo fajn, v vrtcu je zaenkrat OK, danes je že mahal vzgojiteljici, ko je šel domovuser posted image ....Pol mi pa kar v  avtu zaspi , ga doma preložim v kinderpet in spi podobno kot prej, preden je štartal jasli.... 

...otroci kličejo...user posted image

čao

clock-img

14.10.2009, 19:19

clock-img

pf

pencil-img

4436

Jaz mojo taščo in tasta strogo VI - kam in  tud želim da tako ostane......mam tud jaz rada zdravo distancouser posted image

Enako. Da ne bomo preveč domači.

Drugače pa MTY super za pogovor s taščo, pa da bi le trajal dober odnos.

clock-img

14.10.2009, 19:21

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

moja pa še abrahama ni praznovalauser posted image

Uh mašinca, pol je bila pa mlada mamica, pa tudi babica no.

clock-img

14.10.2009, 19:23

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

a še katera kupuje najcenejšo možno marelo? danes sem jih videla v eurospinu za 24 eur. pa sploh ni zgledala tako slabo, še strehco je imela!

clock-img

14.10.2009, 19:23

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Še vedno je nisem ne videla ne slišala (men se zdi da od začetka avgusta).

Tole si pa zasluži en user posted image user posted image user posted image . Kaj bi dala za kaj takega.

clock-img

14.10.2009, 19:26

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

Oli....kaj misliš kakšne možnosti mam da se mi te sanje uresničijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker go berem te poste o izraščanju zadnih zob me včasih kr malo panika zagrabi pred temi neprespanimi nočmiuser posted image

eh, nekatere pa tudi napišejo, da sploh niso opazile, kdaj so njihovi malčki dobili polna usta zob. upam,da boš med njimi user posted image

clock-img

14.10.2009, 19:31

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

naše A pa danes spet niso cepili, ker je imela zdaj par dni drisko...jaz mislim, da zaradi zob, ker tudi jest noče nič na žlico, samo kruh in take stvari, ki jih sama drži v roki, da si dlesni žuli... ampak P je vztrajala, da od zob otroci nimajo ne driske in ne vročine in da ima sigurno kako virozo...

mogoče je pa tamala nalašč to naštimala...zdaj zvečer se je namreč prav trdo pokakala in tudi cel jogurt je zmazala user posted image

clock-img

14.10.2009, 20:15

clock-img

ključek

pencil-img

9047

čer........user posted image

clock-img

14.10.2009, 20:17

clock-img

ključek

pencil-img

9047

glede na to, da je danes tekma vseh tekem, upam, da bo malo več prisotnih tukaj kot ponavadi..........user posted image user posted image

clock-img

14.10.2009, 20:34

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

....no, sem vse prebrala.....pa malo pokomentirala....

mi smo fajn, v vrtcu je zaenkrat OK, danes je že mahal vzgojiteljici, ko je šel domovuser posted image ....Pol mi pa kar v  avtu zaspi , ga doma preložim v kinderpet in spi podobno kot prej, preden je štartal jasli.... 

...otroci kličejo...user posted image

čao

user posted image user posted image ...............super za vretc.

clock-img

14.10.2009, 20:35

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

an...ne vem...so zgleda že vse na poti na brnik user posted image

clock-img

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Saraya, ste zdrave???user posted image user posted image user posted image

hvala na vprašanju...

ah,kje,mene je danes full zgrablo,komaj da shajam....M še kašlja...A gre na boljše

user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

an...ne vem...so zgleda že vse na poti na brnik user posted image

user posted image user posted image

clock-img

14.10.2009, 20:58

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

kako pa kaj LN?

clock-img

14.10.2009, 21:32

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Kaj bi dala za kaj takega.

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem