writing-img

RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del

clock-img

09.09.2009, 05:59

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

aja, dobro jutro!
kopalnica je fraj...navali narode user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.09.2009, 07:29

clock-img

Alenka_

pencil-img

623

NIK VSEEEE NAJBOLJŠE PIKEC MALI!!! VELIKO ZDRAVJA IN SREČNIH TRENUTKOV ŠE NAPREJ!!! user posted image user posted image in pa še za mamico in atija user posted image !!! lepo praznujte user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

clock-img

09.09.2009, 07:30

clock-img

Alenka_

pencil-img

623

punce danes je pa dan d... ob 10.00 imam izpit matematike... ki se ga bojim ko user posted image križa.... ampak sem pa nadudlana tako da ma da nardim user posted image

držite pesti!

lep dan!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

clock-img

09.09.2009, 08:01

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

dobro jutro

najprej se vam vsem najlepše zahvaljujem za čestitke

potem imam greh za včeraj ko me ni bilo na RR
čestitke za rojstni dan Liji in Sari

pa še za danes
dragi Nik vse najlepše in najboljše za prvi rojstni dan

clock-img

09.09.2009, 08:39

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Nik, vse najboljše!
Uživaj z mamico in očkom v živalskem vrtu.

LOvro komaj čaka, da bosta skupaj igrala fuzbal.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

09.09.2009, 08:44

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

punce danes je pa dan d... ob 10.00 imam izpit matematike... ki se ga bojim ko user posted image križa.... ampak sem pa nadudlana tako da ma da nardim user posted image

držite pesti!

lep dan!

user posted image user posted image user posted image user posted image  itak da bo šlo, ko si tak pridna. Samo nekaj mi razloži - kak se lahko matematiko nadudlaš user posted image  user posted image user posted image user posted image

Joj, to so ti naravoslovni predmeti, takoj opazim, kdo je nadudlan. Bog ne daj vprašanja okol obrnit, ker bo tema user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

09.09.2009, 08:46

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

NIK, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo tortico si imel user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

09.09.2009, 08:54

clock-img

Alenka_

pencil-img

623

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

držite pesti!

lep dan!

user posted image user posted image user posted image user posted image  itak da bo šlo, ko si tak pridna. Samo nekaj mi razloži - kak se lahko matematiko nadudlaš user posted image  user posted image user posted image user posted image

Joj, to so ti naravoslovni predmeti, takoj opazim, kdo je nadudlan. Bog ne daj vprašanja okol obrnit, ker bo tema user posted image

no ja... mogoče sem se narobe izrazla... nism nadudlana v takem pomenu besede ampak sem se tooooolk učila in vaj nardila, da veliko nalog že kar na pamet znam. nadudlana pa sem v tem pomenu besede da zastopim snov in posledično tudi na pamet vem vse te številne formule in izpeljave... tako. upam da sem zdej prav napisala user posted image ... zadnje čase govorim samo matematščino in slovenščina mal šepa user posted image

nč... grem zdaj.

clock-img

09.09.2009, 09:03

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Jutrouser posted image

Mi smo zelo lepo spali danes....A je že v vrtcuuser posted image

Jaz pa sem že v švungu,peljem M za kako urico v varstvo,šibnemm na fitnes in po opravkih....user posted image

lep dan vsem user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

09.09.2009, 09:04

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Samo nekaj mi razloži - kak se lahko matematiko nadudlaš user posted image  user posted image user posted image user posted image

težko tud meni razumetuser posted image

Ma jaz se matematike ne morem ućit...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

09.09.2009, 09:04

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Alenka...............držim pestkeuser posted image

clock-img

09.09.2009, 09:05

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ČESTITKE VSEM DANAŠNJIM SLAVLJENCEM,user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.09.2009, 09:43

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

Tudi tukaj čestitamo današnjemo slavljencuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa mami pa očiju tudiduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alenka
držimo pestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MTY .
.......vam pa da čimprej mine ta srbeča nadlogauser posted image

Lara kroft vrtni palček ki si mi ga podarila pa se mi je nekam skril..........ga nikjer ne najdem.......daj mi javi kako priti do njega............a si strašilo dobila!!

clock-img

09.09.2009, 10:00

clock-img

ključek

pencil-img

9047

dan.......user posted image

clock-img

09.09.2009, 10:08

clock-img

ključek

pencil-img

9047

user posted image

NIK.................čestitke za 1. rojstni dan!!

clock-img

09.09.2009, 10:34

clock-img

ključek

pencil-img

9047

držite pesti!

lep dan!

user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.09.2009, 12:24

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Vse najbojše Niku za rojstni dan !!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Alenka, tebi veliko uspeha na izpitu! user posted image user posted image user posted image

LN pa želim hitro okrevanje, da pikice čimprej izginejo! user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.09.2009, 18:02

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Lara kroft vrtni palček ki si mi ga podarila pa se mi je nekam skril..........ga nikjer ne najdem.......daj mi javi kako priti do njega............a si strašilo dobila!!

Tudi jaz ne znam tistih giftov namontirat na farmo...ne vem, sploh ne vidim bistva v njih... oni prvotni so ko šus.. user posted image

Alenka, kak je šlo na izpitu?

Niku, vse najboljše za rojstni dan. user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

09.09.2009, 19:05

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft
Ko je ravno govora o hrani....
V treh mesecih sem šla dol 5400g.... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej sem tam, kjer sem več ali manj bila vsa leta.... ma glih, ko mi gre tko dobro, bi rada oklestla še kašne 3 kile.... user posted image

bravo, Lara!
js pa 9 mesecev 9 kil. mater sem ponosna sama nase! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.09.2009, 19:31

clock-img

pf

pencil-img

4436

Nik vse najboljše za rojstni dan. Čestitke tudi mamici in očku.

Lara tebi svaka čast za izgubljenih pet v tako kratkem času. user posted image

Alenka upam, da ti je šlo fajn za izpitu.

Midve sva pa bile pri fotografu, je slikal Lano. Je pa kar drag ta hec - 30 € šest portretov v albumu. Sem prvo mislila črnobele, ampak sem si potem premislila. Bo pa verjetno dobro izpadlo, ker mi je malo pokazal slikce in so čudovite.

clock-img

09.09.2009, 19:35

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image

NIK.................čestitke za 1. rojstni dan!!

se kar podpišem...

NIK - vse naj, naj ti želimo mi 4je.......

Tortica je bila pa user posted image  

clock-img

09.09.2009, 19:36

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Alenka, tebi veliko uspeha na izpitu! user posted image user posted image user posted image

LN pa želim hitro okrevanje, da pikice čimprej izginejo! user posted image user posted image user posted image

tud tukaj se podpišem.....

Alenka upam, da ti je šlo......

LN - user posted image user posted image

clock-img

09.09.2009, 19:41

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

...me boli glava kot user posted image ..... grem...upam, da pikec hitro zaspi....

jutri je spet naporen dan...

Tudi vsem ostalim današnjim slavljencem želim vse najboljše....

clock-img

09.09.2009, 19:42

clock-img

pf

pencil-img

4436

Gold fish kaj ste rihtali v LJ? 

clock-img

09.09.2009, 20:08

clock-img

ključek

pencil-img

9047

čer.........user posted image

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem