writing-img

RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del

clock-img

10.09.2009, 20:57

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

mi smo pa danes kupili za A tuniko in legice, da bo lepo oblečena, ko bo praznovala rd.

ker pa bo imela 2 žurki, bo treba še en kompletek kupit user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.09.2009, 20:58

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Tak me boli, da bi najraje šla na urgenco, da me pregledajo, pa kazen in pike gor ali dol.

Sej lahko rečeš, da si se v garažo zabila.... ne rabiš čist po pravici povedat. Valda, da pojdi.user posted image

ja saj res
al pa da si se zabila v možev avto
ker sta ne vem en za drugim vozila
al pa kej tazga, .....ti sam pejdi k dohtarju

clock-img

10.09.2009, 21:04

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

pf, če misliš, da bi lahko bile kake notranje poškodbe, se raje pojdi pokazat. Konec koncev imaš sigurno AO+ in lahko dobiš odškodnino za poškodbe, tudi če si kriva.

To že bubi, samo kazen tudi in pike, preteč je lahko tudi odvzem za 1 mesec. To me malo štopa. Čeprav prej je bila oškodovanka za to, da je ne kličeva. Upam, da je ne bo jutri in jaz nisem šla k zdravniku. Ker kak pridem na urgentni blok bodo takoj poklicali policijo, če omenim prometno nesrečo, ker so telesne poškodbe.

clock-img

10.09.2009, 21:06

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pa ti ja nisi normalna.user posted image

Saraya jaz sem bolj oni staromodni tip, ki misli da doma ljudje umirajo. user posted image

clock-img

10.09.2009, 21:10

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

jutri je pa petek. jeeeeeee user posted image

clock-img

10.09.2009, 21:11

clock-img

pf

pencil-img

4436

Ne morem in ne upam se zlagat pri zdravniku, ker nikoli ne vem, če ne bo kje punca šla jutri k zdravniku. Če bo šla, se jutri naredim, da bruham in haluciniram in grem še jaz, da bo vsaj za kazen denar.

clock-img

10.09.2009, 21:12

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

MTY, se je tebi tudi zdelo, da te koža srbi, ko si gledala LN?

aha. in najraje bi ji pike pobrala dol in bi jih jaz imela namesto nje.

clock-img

10.09.2009, 21:13

clock-img

ključek

pencil-img

9047

je hitro minil prvi delovni teden, kajne??

clock-img

10.09.2009, 21:15

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Ne morem in ne upam se zlagat pri zdravniku, ker nikoli ne vem, če ne bo kje punca šla jutri k zdravniku. Če bo šla, se jutri naredim, da bruham in haluciniram in grem še jaz, da bo vsaj za kazen denar.

sam a ni boljše, da greš dons, če te matra????user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 10.9.2009 21:20:02 >

clock-img

10.09.2009, 21:15

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

MTY, se je tebi tudi zdelo, da te koža srbi, ko si gledala LN?

aha. in najraje bi ji pike pobrala dol in bi jih jaz imela namesto nje.

to, da te srbi, je menda normalno, ker tudi tebe virusi noric napadajo, ampak se jim ne daš, ker že imaš protitelesa.... če me ni takrat kdo naplahtal s tako razlago user posted image

če bi se dalo, bi pa itak vse mamice najraje prebolele vse otroške bolezni namesto svojih malčkov

clock-img

10.09.2009, 21:16

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

je hitro minil prvi delovni teden, kajne??

ja, ful! tisti dve urci, ko sva z njo...potem gre pa tako že spat...

clock-img

10.09.2009, 21:17

clock-img

ključek

pencil-img

9047

mi smo pa danes kupili za A tuniko in legice, da bo lepo oblečena, ko bo praznovala rd.

ker pa bo imela 2 žurki, bo treba še en kompletek kupit user posted image user posted image user posted image

madonca bo frajerka!!!2x!!user posted image user posted image

clock-img

10.09.2009, 21:18

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

grem js mal v kopalnico, potem pa k mojima sončkoma v spalnico! nočko vsem!

pf, ne se preveč matrat in raje pojdi k dr, če te boli. kazen gor ali dol, tvoje zdravje je pomembnejše!

clock-img

10.09.2009, 21:20

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

najina princeska je pa veliko boljše!! so vaše želje, pikepoke in objemčki pomagali!!user posted image novih pikic ni več, stare se pa počasi sušijo.
midve sva zdej noter že od nedelje. ali greva lahko jutri na kratek sprehod ali še ne??

super za LN user posted image

Ja, lahko gre ven, z vozičkom jo le malo pelji. Itak ne bo divjala user posted image  Pa okoli hiške, na vrt, malo po cesti.... gresta komot.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

10.09.2009, 21:25

clock-img

ključek

pencil-img

9047

grem js mal v kopalnico, potem pa k mojima sončkoma v spalnico! nočko vsem!

pf, ne se preveč matrat in raje pojdi k dr, če te boli. kazen gor ali dol, tvoje zdravje je pomembnejše!

nočko.

clock-img

10.09.2009, 21:26

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

pf, če misliš, da bi lahko bile kake notranje poškodbe, se raje pojdi pokazat. Konec koncev imaš sigurno AO+ in lahko dobiš odškodnino za poškodbe, tudi če si kriva.

To že bubi, samo kazen tudi in pike, preteč je lahko tudi odvzem za 1 mesec. To me malo štopa. Čeprav prej je bila oškodovanka za to, da je ne kličeva. Upam, da je ne bo jutri in jaz nisem šla k zdravniku. Ker kak pridem na urgentni blok bodo takoj poklicali policijo, če omenim prometno nesrečo, ker so telesne poškodbe.

res je user posted image  Saj ti se spoznaš na te stvari.

Ampak ona pa bo tvoj kuponček koristila?

Zakaj pa odvzem? Za prekratko varnostno?

Res upam, da se vse dobro izteče!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

10.09.2009, 21:26

clock-img

ključek

pencil-img

9047

najina princeska je pa veliko boljše!! so vaše želje, pikepoke in objemčki pomagali!!user posted image novih pikic ni več, stare se pa počasi sušijo.
midve sva zdej noter že od nedelje. ali greva lahko jutri na kratek sprehod ali še ne??

super za LN user posted image

Ja, lahko gre ven, z vozičkom jo le malo pelji. Itak ne bo divjala user posted image  Pa okoli hiške, na vrt, malo po cesti.... gresta komot.

menda res ne.user posted image user posted image

clock-img

10.09.2009, 21:28

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Saraya jaz sem bolj oni staromodni tip, ki misli da doma ljudje umirajo. user posted image

ej..mi lahko to nekdo razloži,kaj to pomeni...zakaj bi ljudje doma umirali,res ne vidim poanteuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

10.09.2009, 21:31

clock-img

pf

pencil-img

4436

sam a ni boljše, da greš dons, če te matra????user posted image user posted image

Veš da bi bilo boljše, ampak ko sem jaz bolna, ali imam nesrečo kot danes nima noben časa, da bi pazil na L. Vsi so strašno zaposleni, ali pa nikjer ni nobenega. Veš da bi bilo fajn če bi šla, ampak kaj naj zdaj ponoči grem. Itak sem zmatrana ko bik že.

clock-img

10.09.2009, 21:33

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Veš da bi bilo boljše, ampak ko sem jaz bolna, ali imam nesrečo kot danes nima noben časa, da bi pazil na L. Vsi so strašno zaposleni, ali pa nikjer ni nobenega. Veš da bi bilo fajn če bi šla, ampak kaj naj zdaj ponoči grem. Itak sem zmatrana ko bik že.

kje je pa mami?? če ne gre drugače, bo pa ati moral malo frej vzeti. pomisli na to, da so lahko kakšne posledice. user posted image

clock-img

clock-img

pf

pencil-img

4436

ej..mi lahko to nekdo razloži,kaj to pomeni...zakaj bi ljudje doma umirali,res ne vidim poanteuser posted image user posted image

1. doma je dolgcajt in če je dolgcajt je dolgcajt za umreti
2. stari ljudje so doma umirali, ne po bolnicah in domovih za ostarele, lahko so bili še nevem kaki popotniki na zadnjo pot so prišli domov

Imava pa močne debate. user posted image

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

grem ležečkiuser posted image

nočuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

10.09.2009, 21:34

clock-img

ključek

pencil-img

9047

grem ležečkiuser posted image

nočuser posted image

nočko tudi tebi, Saraya.

clock-img

10.09.2009, 21:35

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

1. doma je dolgcajt in če je dolgcajt je dolgcajt za umreti

a da je doma dolgcajt....user posted image dom je nekaj najlepšega.....si zamisliš,da ga ne bi imela?

ja...res imava debatouser posted image

clock-img

10.09.2009, 21:36

clock-img

ključek

pencil-img

9047

a sem jaz blesava, ali so spet nekaj spreminjali tale RR???? kok je čudno!! pa ko kaj citiraš.....user posted image user posted image ............ne vem, če bom še znala seznamček popravljati!!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem