cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del

clock-img

29.09.2009, 09:30

clock-img

pf

pencil-img

4436

Res pa je, da nisem ekspert, to so pač moja mnenja glede tega.

Grem likat, ker sem že preveč zabluzila s to hojo. Midve sva bile že danes pri P. Si L že dva, tri dni ušesa vlači, kar drugače ne oz. včasih, ko je zaspana, sedaj si je pa kar pogosto. In ker je bila sprehlajena prejšnji teden sem pomislila, da bi lahko šlo za kak začetek vnetja, ker ko sem se ji dotaknila uhic malo bolj si jih je vlačila še bolj. Pa ni nič, očitno jo malo srbijo, ker ji gredo vse štiri štirke ven naenkrat, tista na levi, kjer si pa najbolj vleče uhelj je pa že najbolj kritična. HB da je dobro. Potem pa grem še na terapije. Upam, da bo kaj pomagalo.

clock-img

29.09.2009, 09:38

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

Punce..... me je zdaj ena lublanska dama tu razkurla!!!

Dela v logistiki in bi mi mogla nekaj nabavit............in ji jaz razložim, kaj rabim...čist simpl....sem rekla da rabim gel, sijaj in sol za pomivalni stroj (jaz nevem kaj tu ni za zastopit) ona pa meni nazaj, čak čaki da ti to meni po SLOVENSKO!!!!!!!!!!!!! ma mi je tak pritisk dvignila, da sem jo vprašala, kaj po njenem pojmu je slovensko....a njena ljubljanšična!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
In zdaj se naj jaz ukvarjam z nekimi stvarmi ki niti pod razno niso v moji domeni.........pa kaj si ona misli......naj zrihta....da bomo meli čisto posodo........jaz se poleg papirologije še ne mislim z njeno logistiko ukvarjat!!!!!!! šmrkla naduta!!!!

clock-img

29.09.2009, 09:38

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

evo pa sem spustila ventilček tukajjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

29.09.2009, 09:39

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Res pa je, da nisem ekspert, to so pač moja mnenja glede tega.

Grem likat, ker sem že preveč zabluzila s to hojo. Midve sva bile že danes pri P. Si L že dva, tri dni ušesa vlači, kar drugače ne oz. včasih, ko je zaspana, sedaj si je pa kar pogosto. In ker je bila sprehlajena prejšnji teden sem pomislila, da bi lahko šlo za kak začetek vnetja, ker ko sem se ji dotaknila uhic malo bolj si jih je vlačila še bolj. Pa ni nič, očitno jo malo srbijo, ker ji gredo vse štiri štirke ven naenkrat, tista na levi, kjer si pa najbolj vleče uhelj je pa že najbolj kritična. HB da je dobro. Potem pa grem še na terapije. Upam, da bo kaj pomagalo.

za Lano.....user posted image user posted image user posted image
tebi naj pa terapije pomagajo............user posted image user posted image

clock-img

29.09.2009, 09:41

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Punce..... me je zdaj ena lublanska dama tu razkurla!!!

Dela v logistiki in bi mi mogla nekaj nabavit............in ji jaz razložim, kaj rabim...čist simpl....sem rekla da rabim gel, sijaj in sol za pomivalni stroj (jaz nevem kaj tu ni za zastopit) ona pa meni nazaj, čak čaki da ti to meni po SLOVENSKO!!!!!!!!!!!!! ma mi je tak pritisk dvignila, da sem jo vprašala, kaj po njenem pojmu je slovensko....a njena ljubljanšična!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
In zdaj se naj jaz ukvarjam z nekimi stvarmi ki niti pod razno niso v moji domeni.........pa kaj si ona misli......naj zrihta....da bomo meli čisto posodo........jaz se poleg papirologije še ne mislim z njeno logistiko ukvarjat!!!!!!! šmrkla naduta!!!!

a to v službi al kaj?????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za crknt, kok so nesposobni........user posted image user posted image user posted image

ej..................a kr pomivalca imate v službi???opa opa, vi pa niste kr tko...............user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.09.2009, 09:42

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

ja nam je šef nabavu......da ne zapravljamo sl. časa za pomivanje posode....user posted image

clock-img

29.09.2009, 09:45

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

evo pa sem spustila ventilček tukajjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

29.09.2009, 09:45

clock-img

ključek

pencil-img

9047

pf, imaš z.s.

clock-img

29.09.2009, 09:46

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

ja nam je šef nabavu......da ne zapravljamo sl. časa za pomivanje posode....user posted image

Mi pa imamo samo kafe mašino, lončke se itak v koš vrže user posted image user posted image user posted image

Pa še za ta kafe spit je 5 min premalo, po novih 45 min pa je mrzla user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

29.09.2009, 09:47

clock-img

ključek

pencil-img

9047

ja hudo dobr.

samo zdej se postavlja vprašanje..............toliko kofetkate ali kako???user posted image

clock-img

29.09.2009, 09:51

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

srce na roko, kofe si privoščimo zjutraj in opoldne.....nas je 5......drgače pa ga bl uporabljamo za razne sprejeme al pa kolegije...............
Bi pa jaz tud mela rajši kafe mašino............! drgače pa včasih jaz kafe tud po dve uri pijem.....tak da je na koncu že malo za lepoto....user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.09.2009, 09:57

clock-img

ključek

pencil-img

9047

srce na roko, kofe si privoščimo zjutraj in opoldne.....nas je 5......drgače pa ga bl uporabljamo za razne sprejeme al pa kolegije...............
Bi pa jaz tud mela rajši kafe mašino............! drgače pa včasih jaz kafe tud po dve uri pijem.....tak da je na koncu že malo za lepoto....user posted image user posted image user posted image

enako. pa še čokolada je, pa kakav.....ker kafetka itak ne pijem.

sej vem, da ste pridni. malo hecam!!user posted image

clock-img

29.09.2009, 09:57

clock-img

ključek

pencil-img

9047

user posted image user posted image user posted image user posted image ...............si faca, veš!

clock-img

29.09.2009, 10:00

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

Smo pridni....je pa res da včasih napoči tudi dan.....k pa je zatišje.....ampak je vsem jasno da je zatišje pred nevihto....zato ga takrat zaužijemouser posted image Še posebaj se nam nevitha pozna okrog polne lune.....tako da ga tarkat doma Ronja biksa......v službi pa folkuser posted image user posted image user posted image nevem kje se takrat vse te sumljive stranke pojavijo!!!user posted image ampak čist res.........to ne moraš verjet....da luna res tako vpliva na folk!

clock-img

29.09.2009, 11:45

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Res je, pf, to je razlika. Problem vodenja je pri otrocih, ki sami še ne prestopajo, starši pa jih za roke dobesedno v zrak držijo in vlečejo naprej, noge pa potem zadaj capljajo.

Če je otroku ena roka dovolj, da lepo hodi, rabi to za sigurnost (v glavi) in ne za oporo.

Bubika ima sicer že kar nekaj kilometrine in ji ni problem sami hodit, ampak vidim, kako zelo rada da rokico in greva skupaj. Ji rečem greva pogledat to in to in mi že da rokico, da bi skupaj hodili.

tako vodenje sem imela v mislih...ne tisto, ko ima otrok že ravnotežje.....

...tisto je problematično.....    ravno gledam sosedo...pravi mali že hodi....pol pa točno tak kot je bubi napisala....ga dobesedno vleče za roke pa obrača levo, desno...on pa noge zadaj vleče....user posted image user posted image user posted image ..in to že od 7 al 8 meseca dalje...zdaj drug mesec bo pa eno leto star.....korigirano 10 mesecev

clock-img

29.09.2009, 11:46

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...se strinja z user posted image ...jaz niti slučajno ne dovolim da se ga vodi za roke pri hoji...čakam da se sam  spustiuser posted image .....tudi P mi je tko povedal in zdej baje ni nič narobe če ne shodi do 18 meseca....

To se pravi, da še nič ni hodil Nik? NIkoli niti probal ni? To se meni čudno zdi, pa ne zameriti. Dobro mogoče ti ne nakaže, da bi hodil. Moja L se recimo postavi ob sedežni in prehodi celo in če sem recimo tam zraven nje še jaz mi da roko in me kar potegne, da bi šle recimo v kopalnico gledat pralni stroj. Ne stalno, velikokrat na dan pa. Meni je pa v RA rekla, da če do 15 meseca ne shodi jo moram poklicati in jo bo pregledala.

tu je mišljeno postavljanje na noge pomoje...... takrat je lahko problem...shodijo pa tud kasneje pa ni nič narobe...

clock-img

29.09.2009, 11:47

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...se strinja z user posted image ...jaz niti slučajno ne dovolim da se ga vodi za roke pri hoji...čakam da se sam  spustiuser posted image .....tudi P mi je tko povedal in zdej baje ni nič narobe če ne shodi do 18 meseca....

To se pravi, da še nič ni hodil Nik? NIkoli niti probal ni? To se meni čudno zdi, pa ne zameriti. Dobro mogoče ti ne nakaže, da bi hodil. Moja L se recimo postavi ob sedežni in prehodi celo in če sem recimo tam zraven nje še jaz mi da roko in me kar potegne, da bi šle recimo v kopalnico gledat pralni stroj. Ne stalno, velikokrat na dan pa. Meni je pa v RA rekla, da če do 15 meseca ne shodi jo moram poklicati in jo bo pregledala.

user posted image user posted image user posted image  valjda da je probal, ko mamice ni bilo zraven user posted image

a misliš s taščouser posted image

clock-img

29.09.2009, 11:58

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

grem po pikeca v šolouser posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 29.9.2009 12:01:14 >

clock-img

29.09.2009, 12:12

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image user posted image user posted image user posted image ...............si faca, veš!

hehe, tale je res dobra! Kahlo, vidim da te je ta ljubljanščina čist iz tira spravla.

clock-img

29.09.2009, 12:14

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

mi pa imamo avtomat za tople napitke in enega za sendviče in čokoladice...ampak zjutraj običajno kuhamo ta pravo kavo....pa tut mikrovalovko imamo in hladilnik....pomivalc pa popoldne pride v službo in vse pomije user posted image user posted image

clock-img

29.09.2009, 12:18

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

mi pa imamo avtomat za tople napitke in enega za sendviče in čokoladice...ampak zjutraj običajno kuhamo ta pravo kavo....pa tut mikrovalovko imamo in hladilnik....pomivalc pa popoldne pride v službo in vse pomije user posted image user posted image

to je pa sploh super!user posted image

clock-img

29.09.2009, 12:22

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Smo pridni....je pa res da včasih napoči tudi dan.....k pa je zatišje.....ampak je vsem jasno da je zatišje pred nevihto....zato ga takrat zaužijemouser posted image Še posebaj se nam nevitha pozna okrog polne lune.....tako da ga tarkat doma Ronja biksa......v službi pa folkuser posted image user posted image user posted image nevem kje se takrat vse te sumljive stranke pojavijo!!!user posted image ampak čist res.........to ne moraš verjet....da luna res tako vpliva na folk!

ne govori. na prejšni lokaciji, isto JU,kjer sem delala..............adijo pamet...............to so grozili z pištolami, vpili nad nas, da ne pišem o smradu, ena teta je prišla vsak mesec jokati-dobesedno zaradi pokojnine, potem je prišla ena z mačko v kletki in vpila, da nas bo mačka vse pogrizla, popraskala............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
včasih me je bilo strah iti v službo!user posted image

clock-img

29.09.2009, 12:27

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

ojoj, MTY, upam da imaš dodatek na neugodne  delovne razmere user posted image

clock-img

29.09.2009, 12:55

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

Olivija, moram rečt da mi te ene lublanske frajle hitro potegnejo živec......sicer poznam tudi nekaj super punc....ampak včasih pa res naletim na kako da misli da je Ljubljana center vesolja in ona glavna princesa.....madona jaz sem iz štajerja....pa zastopim vse od gorencov, primorcov, dolencov, prekmurcov, še tote lublanske dame....ona pa meni s tako.....da naj po slovensko........upam da se ne srečama danes po bajti, ker bi jo verjetno s pogledom przemlila!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz tud navijam da bi meli mikrovalovno......da bi lahko kdaj za malco kak pogrej in pojej v sebe dala.....tako pa mam na izbiro samo to kaj prinesem od doma.user posted image noja tud avtomata s sendviči se ne bi branla....ampak vem da bi bla pol še bl zajetna babnca kot pa semuser posted image user posted image user posted image user posted image

MTY......no ja, tak hudo še pr meni ni........meni zaenkrat grozijo samo po telefonu, ali pa mi stalajo vse mogoče....ker so jezni na to državo.....mah, kaj čem.....jih poslušam, da se spovejo pol pa do druge lune spet mir......smo bli tud že na tem da nas vesolčki ogrožajo.....svaštaaaaaaaaaa.....user posted image

clock-img

29.09.2009, 13:04

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

tako vodenje sem imela v mislih...ne tisto, ko ima otrok že ravnotežje.....

.

No pol pa jaz dobro delam, ker naša že ima ravnotežje kar precej časa. Lepo stopi in v bistvu ona kaže pot, ne jaz.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem