Tukaj, lepo opravi.
Meymey, jaz sem imela pri obeh košaro kakšne štiri, pet mesecev, dokler je pač otrok še šel notri in ni bil še toliko radoveden, da bi hotel gledati zunanje dogajanje. Meni je prav prišla, ker je bil otrok fino zaščiten (v košari sem ju imela čez celo zimo), pa podlaga je ravna in primerno trda. Tako da sem se tudi za zdaj odločila, da bom košaro imela, čeprav še ne vem, kakšen voziček bomo imeli.
Itak jaz potem to naprej prodam in ni tako velik strošek, no. Je pa verjetno dosti odvisno tudi od vozička samega, ne vem.
Pa super sta se to odločila za tak seznam, pa pridni vajini starši.
Vaša 3D slikca je pa res uspela.
Pik ipoki, zgleda, da so ene trebušne viroze, od sodelavke sin ima iste simptome, kot tvoj fant, pa so tudi doma iz Logatca, pa naš petletnik tudi driska že dva dni.
Upam, da ostali uidemo temu sranju. Dobesedno.
Fajn se imejte na srečanju.
Otrdevanje trebuha - k sreči nimam teh izkušenj, je pa res, da zaradi krčev v mečah redno pijem magnezij, pa morda tudi pri tem kaj pomaga.
Nizko ležečo posteljico sem imela jaz v drugi nosečnosti, ful časa, ampak k sreči se mi je potem poštimalo. Sicer kakšnih težav nisem imela, ampak se pa lahko kar zoprno zakomplicira, če se do časa ne dvigne.
Si moram pa jaz tudi kakšne hlače nabaviti, sicer imam ene troje, samo se mi zdi vseeno, da skoz eno in isto gonim. Zadnjič sem sicer nekaj gledala v Mothercare, ampak si moram bolj vzeti čas. Imajo pa dosti znižanega za 50%, predvsem zimske oblekice za
, tako da tudi za to si moram vzeti čas in mal pregledati, ker se res splača, pa ful lepe stvari imajo.