Hejla!
No, pa je še en prekrasen sončen dan za nami! Zjutraj se je sicer začelo malo čudno, ker ni
nič brcal, ko ponavadi zjutraj redno telovadi
, no, pa sem ga po kosilu le začutila, ko mi je začel skakat po mehurju
. Potem sem šla s starim atom na en dooolg sprehod in pa s staro mamo na pokopališče malo svečke prižgat... Zdaj sem pa končno prišla domov in sem čiiiisto utrujena!
tejalea -
za
! Pa dobrodošla med čvekami
meymey - naj ti povem, da sem zatežila stari mami, če zna pohorsko omleto naredit, pa je rekla, da NE, tako da sem se kar odločila, da jo bova skupaj delali
pa sem ful napisala na facebook, da bom delala to omleto, ampak da pojma nimam kak naj bi zgledala, pa mi ful moj
odpiše: Kaj ne morš mene vprašat
Niti pomislila nisem, da on to zna!
Treba se je še samo zmenit, kdaj jo bova naredila... ker ta teden žal ne bo nič časa
Aja, pa
za ribice! Midva imava tudi akvarij, ampak imava samo pajčolanke not in enega polžka
izcedek - res mislim, da imam kar srečo, ker ga skoraj nimam... Na vsake toliko vidim kak bel flekec na hlačkih, to pa je tud vse...
Midva tudi (še) ne bova urejala sobice za dojenčka, ker bo pri naju, imava pa že urejen kotiček zanj... Sicer nisva nič na novo belila, ker nama je tako čisto všeč, edino nalepila sem živalice na steno
voziček bom naročila iz Nemčije (lux4kids) nekje sredi aprila
Lp!