Ojla,
spet jaz malo na javljanje, da me ne proglasite za pogrešano
Vidim, da se kar vse po vrsti ukvarjate s slabostjo...no, jaz se tud
...kar mi je sicer čist tuje, sem kar nekako pričakovala, da bo tko kot v prvi
, ko sem bila samo fullll zaspana...zdaj pa kar slabost po malem čez celi dan, bruham sicer ne, spim pa ful slabo...ponoči se zbujam pa kr neki se ne morem naštimat, pa zebe me fullll, čeprav sem dost oblečena...naj mine čimprej, take 'jutranja' slabost...mislm, kdo je pogruntal to 'jutranjo' slabost ki taja cel dan
A ste opazile kako veliko nas je, ki imamo doma majhen škratke...me kar preseneča..sama sem Aprilka 2008 in moram priznat, da tam nas je bilo veliko, ki smo čakale 1 otročka ali pa so imele že starejše...se mi zdi, da nas je tukaj večina z otročki med 1-2 leti...super a ne, očitno je kljub krizi optimističen čas....sicer pa kje lahko dobiš več pozitivne energije in ljubezni kot pri malih nadobudnežih.
Spanje...sem hotela v nedeljo mal potegnit in je mm (moj mož! ) vzel tamalo v dnevno sobo...po parih minutah zaslišim drobne nogice, vrata so bila prprta, zato je vkorakala v sobo, me pogleda, pokaže s prstom proti dnevni sobi in reče: Mami tm!....pa sej ne moreš, da ne bi vstal in šel z njo...pravi sonček
Trebušček...no fino, sem mislila da imam že privide...v prvi
sem tudi jaz do 5m nosila svoje hlače, zdaj pa se mi zdi,da prehitevam že mojo sestrično, ki je sicer Aprilčica 2010 in njena 1
....še dobr da 'so mrazi' zunaj pa da bušija zapakiram pod poloverček
Rjav izcedek....vem, da nekatere nosečke po malem krvavijo skozi celo nosečnost in ni z njimi nič narobe, je pa vsekakor bolje, da ti to pove G, kot pa besede iz foruma...so pač bolj ziher
Vsem, ki vas karkoli matra
za pomoč
Glede na to, da je danes baje najmanj produktivn dan se jaz tega držim, da slučajno ne pokvarim statistike
, tko da če je katera tuki gor za 'instant' debato kar z besedo na plan
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....