Dobro jutro!
Pri nas pa živi doooolgčas. Našega palčka smo v nedeljo pustili na počitnicah pri starših od mojega, zdaj pa me nihče ne jezi, pa nihče v smeh ne spravlja, pa nihče igrač ne razmetava... Tako je to, ko ti palčki živčke načenjajo, si jezen, ko jih pa ni, jih pa pogrešaš 100 na uro!
Za povrh vsega ima danes in jutri moj po službi še nek tečaj in bom imela vsaj tja do 21h mir pred dedci...
Ah...
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy
ej bcljka, vidim, da maš ticker od pregnology.... povej mi prosim, kam kopiraš tisto kodo, ki jo dobiš, da ti potem pokaže na avatarju
Katerikoli ticker kopiraš v svoj profil (Moja ringaraja - Nastavitve oz. Moj profil - Dodaten opis).
MŠ - HB, da mi ni treba hodit, ker tale naša šola v ZD Velenje je bila pred 2 letoma totalno

. Čista izguba časa, trajala 4× po dobro uro, seveda vedno dopoldan, da sva mogla oba dopuste jemat, informacije od enega do drugega predavanja kontradiktorne (vsaj tiste tetke, ki predavajo, bi se lahko prej skupaj vsedle in zmenile, da bi vsaj v isti rog trobile), uporabnega znanja niso posredovale skoraj nič, so pa predavali, kako pride do zanositve (ah, daj no!

)... Najbolj koristen je bil
obisk porodnišnice Celje (čisto solo zadeva, nič v sklopu MŠ, pisalo je pa na spletni strani od P, kdaj je dan odprtih vrat), da sva si sploh ogledala, kako se do porodnišnice pripelje, pa kam potem... Nam je tam ena sestra vse porodne sobe pokazala (so imeli ravno takrat vse fraj), po postopke opisala itd. Priporočam!
dvojčica6 - nimam sicer pojma, o katerem vozičku govoriš, ampak sem pa razumela, da razmišljaš o dodatnem nakupu napihljivih koles. Go for it! Napihljiva kolesa vsaj tresljaje (tudi tiste po asfaltu, jih je najbrž kar precej) precej bolje absorbirajo kot pa neka trda plastika. Po mojih izkušnjah (tudi glede na pogovore s kolegicami) mora imeti voziček napihljiva in čim večja kolesa. Majhni plastični koleščki in kakšen makadam so nekaj, kar se definitivno ne mara. Tudi, če boš večinoma vozičkala po asfaltu, boš sigurno kdaj tudi na kak makadam zavila (parki, pa kakšne potke ob morju...). Absolutno pa naj bodo napihljiva kolesa, če slučajno voziček nima svojega dodatnega vzmetenja.
< Sporočilo je popravil gajka -- 7.4.2010 8:03:12 >