IZVIRNO SPOROČILO: bridget3
Pomodrele roke: jaz imam s tem izkušnje - ampak nisem imela pomodrelih rok, ampak samo nohte; in ja, to pomeni pomanjkanje kisika v krvi. Ne vem sicer, zakaj je do tega pri meni prišlo parkrat, ampak mi je zraven tega bilo tudi slabo, sem se morala uleči, čez kakih 20 min je bilo bolje. Žal mi je, da sem včeraj na pregledu pozabila to povedat in vprašat... Pri meni je do tega prišlo, ko nisem nič takega počela, pravkar zajtrk pojedla in se malo po stanovanju sprehajala ... Upajmo, da ne bo več, oz. če bo, bom iskala odgovore še pri svoji ginek. Je pa bebi normalno izvajal ta dan gibe, tako da nisem bila preveč v skrbeh, mi je to pomagalo.
Ko pri meni do tega pride (tud v tem trenutku sem ko kak utopljenec

), me spusti šele po nekaj urah.

Pa zgodilo se mi je že parkrat, da sem imela menda pomodrele ustnice. Je pa čudno, ker me takrat ne zebe, ni mi niti vroče, tud

fajn brca... Skrbi me predvem zato, ker opažam, da sem ful brez energije - takoj sem utrujena (pa recimo pred

nisem imela malo kondicije), pa včasih imam istočasno tak rahel mravljinčast občutek. Če se bo tole nadaljevalo, bom verjetno res šla kar do svoje zdravnice...
Tole sem pa pri Pušenjaku našla:
http://med.over.net/forum5/read.php?19,5214930,5214930 kiya... Lepo, da Julija, razen teže, nima drugih problemov in lepo napreduje.

Upam, da bo tud ta manjko hitro nadoknadila in da boste kmalu skupaj.
Naj pa povem še to: zahiranček je bil tud moj ati (rojen 14 dni pred rokom je imel kilo in pol - razlog: moja oma je celo nosečnost konstantno bruhala), pa je danes čist fajn dec...
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 8.4.2010 13:15:07 >