Dobro jutro oz. že dober dan!
Sicer sem že od devetih pokonci, pa se mi še vseeno zdi ful zgodaj...
Tamali je na počitnicah (včeraj smo se s kolegi na hitrco zmenili za kino zvečer), popoldne greva po njega in gremo potem skupaj naprej na en RD.
Vreme je nekam kislo, ampak upam, da ne bo kaj veliko dežja...
Tile prejšnji dnevi so bili že prav fajn - smo bili veliko zunaj in je prav pasalo. Sva študirala, da bo treba počasi garnituro zunaj na terasi postavit, pa bova raje še malo počakala, da bo tole "poslabšanje" mimo...
Včeraj smo končno dobili voziček, tako da imamo to zadevo sedaj "pod streho"...
vraže... Hm. Pojma nimam, kaj naj bi za kateri spol veljalo, je pa pri meni tako:
- pri prvem sem imela trebuh visoko in naprej, kožo in lase super, brce so bile konkretne in v vse smeri - bil je
,
- sedaj imam trebuh manjši in bolj nizko, lasje so super, koža ni tako fajn, brce so še bolj konkretne in tud na vse strani - pričakujemo pa menda
.
Kdaj je bil pa kdo spočet, pa ne bi znala povedat...
kozmetika... Kaj veliko tako ne potrebujejo, pa še odvisno je od
, tako da bom imela za začetek samo:
- hladilno mazilo za ritko (najprej iz lekarne, potem od Bubchena, če bo
ok),
- olivno olje iz lekarne,
- milo.
Drugega se zdajle ne spomnim.
Kremic in tega pa tako ni priporočljivo uporabljati pri tako majhnih
. Smo pa pri prvem imeli kasneje izdelke znamke Bubchen in je bila ok.
trip trap... Imamo Primapappa in trip trapa še od prvega. Tavečji ima sedaj tega: STOL in je prav fajn. Drugače pa meni osebno trip trap ni nič kaj posebnega (smo ga pa dobili) in ne vem, če bi ga sama takrat kupovala. Tale mi je recimo tud fajn: LINK
testiranje za streptokok... Sem zadnjič gledala cenik, pa se sploh ne spomnem, koliko je bilo. Nisem pa posebej vprašala.
lok z igračami... Zna bit uporabno in zanimivo...
kiya... Tud js te zelo občudujem.
Deluješ ena taka močna in optimistična oseba, tvoja Julija pa to itak čuti. Si pa dobila res lep spomin...
Pa itak si "naša", tudi če je Julija pač morala malo pohiteti na ta svet...
Lep vikend vsem...
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 10.4.2010 10:30:21 >