Živijo!
No, jst sem bila pa danes na pregledu!
Vse štima tko kot mora!
se je že obrnil na glavico, ritko pa mi skos ven moli pod desno zizo!
(nisem bla ziher ali je to glava al ritka
). Ni mi točno povedala, koliko je velik, rekla je samo, da je ravno prav za tolko tednov... Nič kaj rada ne opredeljuje, saj menda lahko pride do odstopanj
Vprašala sem jo tudi za bris za streptokok, je rekla, da ona ga vzame, vendar potem pošlje v CE in da tam potem naredijo teste. Zdaj pa ta čudni del: če si negativna je okoli 20€, če pa je rezultat pozitiven, pa je dražje!
To mi je ful smešno. Menda morajo potem še nekaj več testov naredit in zato pride dražje... ne vem, se ktera spozna na celjsko P ali je povsod tako? Aja, pa dobila sem napotnico za porod in listke za CSD.
Naslednji pregled pa imam 5.5. - še vedno čez 4 tedne!
previjalna - še vedno se odločamo kje bo stala - šele potem bom lahko vsaj približno vedela, kakšna bo! Verjetno bo v kopalnici na pralnem stroju ta velika, v sobi bom pa imela eno za na kinderpet namontirat, ravno tolko, da imam za vmesno previjanje, ker je kopalnica kar nekaj metrov stran od sobe. No, ali pa tudi ne... pojma nimam!
"šlatanje" - se POPOLNOMA strinjam z bridget3 o tem, kako bi lahko
tudi malo nižje pošlatal!
Drugače pa mi gre na živce, da me kakšen znanec kar prime za trebuh in teži, če kej brca? No, ponavad kr rečem, da pač zdej ne brca!
Od bližnjih pa me v bistvu bolj ko ne kar pustijo pri miru, pa še mali je tak, da ko daš roko gor, neha brcat!! - kar mi itak pride prav, ker se vsi hitro naveličajo čakat.
Važno da ga midva z mojim lahko šlatava!
magnezij - sem si kupila šumečke, pa sem jih popila samo enih par, ker sem nazaj začela jemat elevit, ki mi ga je G priporočala skos celo nosečnost pa še med dojenjem... Mi je super, me nič ne "matra" po njem, tako da se mi zdi, da je ena vrsta tablet dovolj.
Lep dan vam želim, čeprav je dežek...