IZVIRNO SPOROČILO: mamimo
dvojčica6: kalciniranje plodovnice - mislim, da si jo narobe razumela, kalcinira namreč posteljica. To pomeni, da se stara in je običajno, posebej izrazito po 40. tednu. Ko se posteljica začne starati, ne opravlja več tako dobro svoje funkcije. Ampak mislim, da načeloma otroci prej pokukajo na svet kot pa posteljica "odpove". Če te bodo spremljali, pa sploh ni panike.
jap, sm šla prav v materinsko pogledat k mi je zapisala in res piše pod posteljico, da je malo kalciniranja... zgleda da bom malo prehitela svoj PDP če mi že zdaj kalcinira... js zdej to razumem tako, da mi lahko voda že prej odteče... ma, sej bom vprašala naslednji teden, v petek sem kot vedno ostala brez besed k me tolk na hitro odpravi ta moja gin. Si bom prav listek nesla s sabo in me ne briga če bo zavijala z očmi!
pestunja/sling... zaenkrat mamo kengurujčka, čeprav glih takoj ni za uporabo... Se mi pa dopade tvoj sling
Honey26
- js bi tut izbrala kej bolj na zaponko
maxica Ribič Pepe rules! Meni ga je že zdaj fajn gledat, pa še nimam otrok
čaj še ne pijem nič...
Zoja83 ... mogoče bi tvoje težave rešilo vstavljanje preden greš spat

ne vem... glede gibov supermana pa provaj s cukrom (sladoled) to vsaj mojega spravi v muving vedno
zatekam tudi še nič
prašek... navaden... sem mislila tistega bio Frosch ma mi je mama kar rekla, da bolj kot kompliciraš slabše je pol s temi alergijami... je pa fajn če daš dodatno splakovanje...
bcljka 
spalni maraton

kar tako naprej...
Tolko zaenkrat, vreme itak

ma mejte se lepo in se magari kaj več pocartate