Dan!
Midva sva se včaraj popoldne potepala po trgovinah - sva šla v Avstrijo, domov sva prišla pa čist ubita. Prej sem bila krajši čas še v službi, potem pa ta hoja in stanje - noro. Boge moje noge!
No, drugače, sva pa spet kar nekaj stvari nabavila, pa v Toysu (ko je dragi tamalemu iskal neke gusarje) sem malo pofirbcala te tini-mini stvari za novorojenčke.
Bi se kar dalo kaj izbrat in kupit...
No, se vseeno še držim malo nazaj...
Hlače... Js sem prevčerajšnjim zjutraj doživela šok, ko si enih kavbojk nisem mogla zapet (niti skupaj nisem prišla z obema koncema). Še sreča, da imam večino hlač bolj z nizkim robom, ene par pa tudi malo širših v pasu (si moram dati drugače čist vse ful zožat v pasu) in jih pač nosim brez pasu. Ja ja, se že pozna, da imam kar trebušček...
Je zadnjič moj komentiral, da imam že kar trebuh, pa ga je mali poučil, da je tako velik, ker imam noter dojenčka. Ampak to tako resno, da sva se ful smejala.
modrci... Joj, kako je meni muka najdit kak fajn modrc.
Sem alergična na tiste, ki ti naredijo špičaste joške, pa ful je takih, v katerih mi dobesedno ven silijo, ker so tako butasto (nizko) oblikovani. Pa še dodatna kriterija sta, da morajo biti gladki in po možnosti - v čim višjem % - bombažni. Skratka, težavno delo.
Kje pa ve najdete kakšne fajn modrce? (po možnosti kakšnega takšnega, ki ga iščem?
)
mkbk... Lej, če je tvoj šele dobro shodil, bi ga js na tvojem mestu na "kritičnih mestih" - torej ob cesti zaenkrat še vozila v vozičku, kjer pa se lahko nahodi brez nevarnosti, bi ga pa dala ven. Ali pa ga pač vzemi v naročje, ko se hodi mimo ceste. Zdej, ko je ugotovil, kako je fajn sam hodit, je itak čist navdušen in bi samo hodil, ampak na takšnih mestih se z njim res ne moreš in ne smeš pogajat. Ga pa kar spodbujaj, da ti da včasih tud roko, da se navadi.
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 12.12.2009 11:26:43 >