Hojla,sem včer bla v službi po 14 dneh (dopust 1t +1t bolniška) pa sem danes zopet doma, ker sploh še nisem, k seb prišla od viroze in so me našihtu hotl kr domov poslat. Pa je zdr. ravno delala popoldne ins em klicla, da ni v bistvu boljš in sem bla danes zjutri že v laboratoriju in dala kri, pol pa morm ob 13ih klicat za izvid. Je ma vmes tut moja dr. zbolela, tko da morm pol klicat nadomestno (Bačovnikovo
) Skratka, tale viroa me je ornk podrla, sam upam, da ne bom na kakmui antibiotiku pristala kr mi res ni do tega.
Pa še noč je bila "ubijalska", ga je tamala srala do fula, sem čist povožena.
bcljka,
za izpit
Sončnizarek, lepo, da je vse OK in da greš potem se domov razvajat.
Dobrodošla Dvojčica6, imava na isti dan PDP
TOSAMA, men so ful dobre one krpice to-to al neki podobnga za 1x uporabo, so ful fajne za umivanje namest vlažilnih robčkov.
Brcike, so ble že tut ful konkretne, zadnja dva dni pa se komi kaj oglai, se že kr mal cvikala, pol pa me je nežno pobožal
, da se potolažim. Trebuh pa tut men zadnje par dni otrdi. V PRVI
sem bla zarad tega doma od 27 tedna, ker m je občasno tako otrdel, da hodit nisem mogla in pol so me stral, da lahk prej rodim. mA JA DE SEM SAM 9DNI ČEZ ROK
BonneRR, ti še kr navadne hlače gor dobiš? Svaka ti čast. Jaz nosim nosečnišče že od cca 9t dalje
IZVIRNO SPOROČILO: pik ipoki
IZVIRNO SPOROČILO: nikcaa
oila.. tako za seznamcek... sm primorka, 16.2 morfologija...
3D:na 3D sm pa narocena 31.3.2010 v postojni...
sm se narocila, ker sm učiraj pri kolegici vidla slikice z 3D uz pa je full lepo videt..
tako da za spomincek bo....
gre se katera na 3D?
O lepo! jest sm tut razmišlala o 3D in to samo zato, ker moj g naredi samo dva obvezna UZ, kar mi je čist bedno in drugi bo jutri ko imam morfologijo. in pol ne bom vidla
dokler ne pride vn
zanima me kok stane... pa za kok naprej te naročijo!
papa
Iz istega razloga bi šla tut jaz.
V kokmu tednu pa hodite na 3D, Jaz sem v prvo bla okol 25t na Ptuju. Zdej pa mam morfologijo zlo pozn 22t pa se mi zdi tak kratek razmik, da bi skor mal kasnej šla, če se bo še kaj vidlo, ker pol so že kr veliki naši otročki.
Berjbika81, A k Lukmanu greš?? Tam sem jaz bla prvič. Sem 3x hodila, ker je mela tamala tako lego, da se obrazek ni nč videl se je ful skrivla, zdej pa je tak pozer
Dvojčki, moj je ful upal, da bi ratalo, sicer nimamo v žlahti, sem pa zanosila po klomifenu in kako obstaja možnost večplodne. Jaz sem si tega bolj želel v prvo kot zdej.
Misar, tvoja tamala je tut taka nespečna kot moja. Tut ne spravim prespanih noči za prste ene roke
Štajerka 26, pol sva pa iz iste branže (sociala) A na Mb CSD delaš?
U matr zdej pa sem naklofala, se opravičujem