IZVIRNO SPOROČILO: Kety
Glede dojenčkov in prvorodk...avtomatsko delaš tako, da je dojenčku ok. Mali se že pritoži če mu kaj ne paše.
Se strinjam, lepo po filingu - z vseh strani izveš veliko, potem pa sam oceniš, kaj je za

najboljše.
No, js sem malo preletela samo eno knjigo, drugače pa neke literature o dojenčkih na veliko nisem študirala. Se mi zdi, da je vsak otrok individualen in največ odtehta praksa...
Drugače pa sem letos (oz. že lani

) za en izpit prebrala eno res dobro knjigo na temo odnosov v družini in kako novi član "zamaje" temelje odnosa oz. le-tega postavi na glavo. To je pa res knjiga, ki jo priporočam vsem, sploh pa tistim, ki pričakujete 1. otroka.

Meni je bilo po tem marsikaj bolj razumljivo in logično in mi je bilo kar malo žal, da je nisem prebrala že prej. Skratka, gre za knjigo: Družine in kako v njih preživeti.
Link:
http://www.cangura.com/knjigarna/druzina-in-otroci/psihologija/Druzine_in_kako_v_njih_preziveti.php IZVIRNO SPOROČILO: Kety
Joj, mene pa tale naš brca čisto v rit in v nožnico, tolk je nizko, da je prav čuden feeling. Kot da bo lihkar ven pogledal. Joj, upam, da se bo tole kaj dvignilo, drugače bo kriza. Grem v horizontalo, pa magari malo medenico dvignit, ker drugače me bo pobralo!
No, tole moram pa tud kar pokomentirat, ker imam js tud kar probleme s tem. Sem ravno par minut nazaj mojemu razlagala, da se nikakor ne morem naštimat, ker me

brca tako nizko, da na trenutke ni nič kaj fajn. Če hoče recimo potipat, kako brca, mora dat roko tako nizko, da me najprej vedno malo

pogleda, češ, če sm čist ziher...

15.2. imam itak morfologijo in bomo videli kakšno je stanje...
bcljka... Čestitke za uspešen izpit!
paket... Midva sv a1. vzela denar in bova sedaj naredila enako. Dobila sem ga pa nekje mesec ali dva pred porodom, se mi zdi.
misar... Čestitke tvoji hčerkici za RD!

Pa lepo praznujte.
Se bomo pa tud mi počasi morali malo pripraviti na veliki dogodek... Naš bo namreč 15.2. dopolnil 4 leta. Sej ne morem verjet, kako čas leti...
baby phone... Pri nas je bila zelo uporabna stvar. Ga bomo tud sedaj uporabljali.
avtosedež... Nekje do 8. meseca je bil v jajčki, potem smo kupili pa nov avtosedež. Drugače pa v jajčki tako ni bil, ker sem imela voziček s košaro. Tisti čas v avtu pa tako ni bil nikoli v kosu dolg več ur, tako da ni bilo panike.
Se pa strinjam - avtosedež res ni stvar, na kateri bi šparal.
imena... Jah, pri nas bo tud izbira za fantka ful težja. Sicer pa, saj je še čas...
spanje... 1. je bil ful neproblematičen, kar se tega tiče in je že kar kmalu prespal celo noč (od 3 mesecev dalje), čez dan pa ni bil ful velik zaspanček, ni bil pa nič kaj siten, ampak zgolj zelo radoveden...
Bomo videli, kako bo tokrat...
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 4.2.2010 22:21:41 >