Reby, evo odgovor. Je tako, da tudi pri nas je imela Neža v začetku veliko težav s prebavo, je jokala vsakič, ko je kakala, al pa jo je napenjal, to pa je bilo po ali pred vsakim obrokom. Smo jko prenosil še pa še. Jedla je na 3 ure, od tega je vmes spala le slabo urco, čeprav je bila čist koma, ampak jo je tako prebava matrala. Tko, da res še sreča, da je bil moj 1,5 mesca doma. Kar se tiče kapljic so biogaja res dobre za prebavo, mi pa smo potem še malo jemali Lefaxin, ker je imela mal krčkov zvečer. Zdaj pa kar mal nosimo zvečer, pa se da zdržat. Prebava se pa tudi ureja, ne kaka več vsak obrok.
Glede hrane je pa tako, da po 3 tednih se lahko postopoma začne uvajati več sveže zelenjave in sadja. Samo postopoma, na 2 dni, da lahko opaziš reakcijo. Jaz sedaj že jem skoraj vse, tudi okisano solato, samo čebuli, česnu, pa zelenjavi ki napenja, pa citrusom, svinjini, medu in oreščkom se izogibam.
Kilce so pa tudi meni šle dol kot za stavo. 10 jih je šlo takoj dol, že ko sem prišla domov iz P, potem pa še 8. V nosečnosti pa sem jih pridobila 7, tako da sem shujšala kar za 11kg. Sem prav ponosna. Pa jem kot norc, ampak me Neža kar je, pa še utrujenost,... Bo pri tebi tudi tako, boš videla.
Sempre*, ja vaš pobč pa tudi raste. Hitro, hitro.
Pa vesela sem, ker se nam bodo kot že kaže tu pridružile stare IVF7ICSI - jevke.
Grem zdaj načrpat mleko, pol pa v mižule.