cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del

clock-img

03.05.2010, 09:29

clock-img

bit

pencil-img

1211

O BarbiG,
je le konec počitnic..pa si nas prišla pogledat.
Kako si ti in tvoji čebelici.... kuhna stoji.

podatki za naslednji pregeled 27.5. četrtek

clock-img

03.05.2010, 09:29

clock-img

biba007

pencil-img

1124

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Drgač pa si zdele res že skoraj na poti v Rim. user posted image user posted image user posted image

Uuuuuuu, Barbi, tole sem vas pa tudi že mislila pobarat - zakaj se reče, da "greš v Rim"? Me je moj spraševal...ni še nikoli slišal (seveda, ko se pa ne giblje v imenitni babji družbiuser posted image ), pa nisem mogla bit ravno pametna....

clock-img

03.05.2010, 09:37

clock-img

bit

pencil-img

1211

Biba... to pa ni luštno da ti popiha en teden pred koncem na dopust....
A naročit se pa ne moreš na CTG ali pa da ti cca uro povejo da bi minimalno čakala. Ni prijetna situacija.

ooo hermy.... dobrodošla med nas... uživačka.... a v petek prideš. mormo dež pregnat.user posted image

eno vprašanje imam...na zadnjem pregledu mi je moja G predpisala FE, počutje je 100% bolje nisem več tako zadihana... a blato je pa adijo pamet.. črno kot noč a je to vredu. Ima še katere te težave?

clock-img

03.05.2010, 09:38

clock-img

zup2

pencil-img

329

Dobro jutro!

Jaz pa priznam, da mi kar paše tale dežek. Sem že komaj dihala v tisti vročini, noge so mi tako zatekale, da sem komaj hodila, pa še moj opečen nosek se bo malo pozdravil user posted image .
Fargi in Bitka fajn poslušajta v MŠ, pa ne vsega za sveto vzet user posted image
Biba ti nas pa res sladko pocrkljaš zjutraj user posted image . Povej, se prestolonaslednik že kaj pripravlja, da pokuka na ta svet? Pa Sapi tudi že odšteva user posted image
Barbi v petek pa pridem na kavico, razen če ne bo user posted image odločila kaj drugače user posted image

clock-img

03.05.2010, 10:41

clock-img

hermy1

pencil-img

1462

IZVIRNO SPOROČILO: bit

ooo hermy.... dobrodošla med nas... uživačka.... a v petek prideš. mormo dež pregnat.user posted image

eno vprašanje imam...na zadnjem pregledu mi je moja G predpisala FE, počutje je 100% bolje nisem več tako zadihana... a blato je pa adijo pamet.. črno kot noč a je to vredu. Ima še katere te težave?

Bit za petek je še absolutno predaleč, da bi vedela, kako se bodo stvari odvijale...če bo pa šlo seveda pridem...kdaj pa imamo randi??

To z črnim blatom je čisto ok, če imaš tablete, ti je lahko tudi slabo, pa še bolj zaprta si tudi lahko, pa je še vse normalno. Meni je dala sirup.

clock-img

03.05.2010, 11:01

clock-img

bit

pencil-img

1211

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Bit za petek je še absolutno predaleč, da bi vedela, kako se bodo stvari odvijale...če bo pa šlo seveda pridem...kdaj pa imamo randi??

To z črnim blatom je čisto ok, če imaš tablete, ti je lahko tudi slabo, pa še bolj zaprta si tudi lahko, pa je še vse normalno. Meni je dala sirup.

klasično ob 11ih.

Hermy tnx. Zakaj imaš pa ti sirup in kolko si imela ti hemoglobina?

clock-img

03.05.2010, 11:14

clock-img

hermy1

pencil-img

1462

klasično ob 11ih.

Hermy tnx. Zakaj imaš pa ti sirup in kolko si imela ti hemoglobina?

Mogoče pa res pridem!!

Zakaj mi je dala sirup nisem spraševala, sem bila samo vesela, ker se iz prejšnjih dveh nosečnosti spomnim, da mi tbl niso dobro dele. Sirup je boljši. Ups, koliko hemoglobina sem imela? Mislim, da 107...nisem pa sigurna. Ne piše v Materinski, sem gledala.
Meni bi še bolj pomagal, če bi ga redno pila...tako pa kdaj tudi pozabim user posted image !

clock-img

03.05.2010, 11:16

clock-img

hermy1

pencil-img

1462

Vidim Bitka, da si se ti tudi dobro "opremila" s tickerčki user posted image !!!

Jaz sem sedaj bolj "skromna", ker sem nazadnje naredila celo štalo, pa me je morala potem Fargi reševat!!

clock-img

03.05.2010, 11:34

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

bit,fargi-pridno poslušajta v MŠ,pa dobro se namestita......

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

clock-img

03.05.2010, 11:49

clock-img

bit

pencil-img

1211

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Vidim Bitka, da si se ti tudi dobro "opremila" s tickerčki user posted image !!!

Jaz sem sedaj bolj "skromna", ker sem nazadnje naredila celo štalo, pa me je morala potem Fargi reševat!!

so mi vsi trije lepi pol se pa ne morem odločit katerega bi imela..pa imam vse 3.user posted image

glej da boš poročala kako je bilo na 3D jutri...tujt če pozno pridešuser posted image

clock-img

03.05.2010, 11:50

clock-img

bit

pencil-img

1211

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

bit,fargi-pridno poslušajta v MŠ,pa dobro se namestita......

bom hvala....čeprav se mi danes tako spi.... upam da ne bom preveč  user posted image

clock-img

03.05.2010, 13:20

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

jaz sem doma...je blo težko sedet...pa soparno majo notr za znoreeeeeet!!! jutri grem pa ob 16h, ker imam zjutraj pregled in ne bom mogla it...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

03.05.2010, 13:36

clock-img

zup2

pencil-img

329

Evo, kot sem obljubila...naša previjalna... nekaj še manjka (leseni del previjalne), ampak nekako takole bo izgledalo

user posted image

Bom pa čez kakšen dan ali dva še posteljico oblekla in vam pokažem. Potem smo pa pripravljeni in samo še čakamo user posted image

clock-img

03.05.2010, 13:37

clock-img

špica84

pencil-img

1872

dober dan...Jaz sem ravno s krvnega testa,moja beta je 5127,4

clock-img

03.05.2010, 13:42

clock-img

mateja33

pencil-img

181

Živio punceuser posted image špica84user posted image user posted image user posted image
Evo mene po dolgem času vas skoz berem pišem pa ne ko sm lena za pisatuser posted image user posted image
Jutri me čaka nuhalna in upam da bo vse tako ko more bituser posted image
mojškra-kako si ti?

clock-img

03.05.2010, 13:42

clock-img

zup2

pencil-img

329

Opa Špica, to je pa super beta user posted image

clock-img

03.05.2010, 13:45

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

špica, tole je pa špica beta!!!user posted image user posted image user posted image

zup, lepoooo!!! user posted image a je tista roža luč?

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 3.5.2010 13:50:59 >

clock-img

03.05.2010, 13:53

clock-img

špica84

pencil-img

1872

Vem fargesia...pa saj sem se tudi full nacakala,..ker ob 12 mojga izvida se niso mel k so mogli recit k je blo tok visoko.

clock-img

03.05.2010, 13:58

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

špica, to je zato, ker morjo počakat da neha rast. user posted image

clock-img

03.05.2010, 14:03

clock-img

hermy1

pencil-img

1462

IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Opa Špica, to je pa super beta user posted image

Res super!!!

clock-img

03.05.2010, 14:03

clock-img

Urshy78

pencil-img

1895

zup, cortkana previjalna miza, mi je ful všeč user posted image

špica, čestitke za tako visoko beto user posted image user posted image

mojškra, kako si? so se slabosti že umirile? kdaj imaš NS?

jona, pa tvoje stanje? a si že klicala svojo G in se naročila za pregled?

TIAN 05.11.2010

clock-img

03.05.2010, 14:04

clock-img

zup2

pencil-img

329

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

zup, lepoooo!!! user posted image a je tista roža luč?

Hvala! Ja lučka je ... iz Ikee.

clock-img

03.05.2010, 14:44

clock-img

mojškra

pencil-img

1396

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

naša Jonči ima lepo novičko, več bo pa povedala sama user posted image

ja rse je, hvala urshy, ker sem res pogrešana danes tudi na ivf forumu, ker se nisem celi dan javila, šla v šoping, kr neki zapravila, potem pa se podpišem pod decemberke, na ta dva foruma pa nisem uspela, ker mi je vmes nagajal kompjuter, pa sem ga morala enmal ugasniti.......oprostite prosim....

videla user posted image enega, slišala pa ne ker ni dalal na zvočnik, je bila zdravnica zelo slabe volje, ker mora delati, je rekla da bi raje bila na morju tako kpot so drugi......torej eden je nista dva presrečna, zalo vesela, hvaležna dr. tomaževiču za vse to, upam, da tako ostane in se srečno še naprej nadaljuje do decembra.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Komaj zdaj sem prišla gor, čestitke user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.05.2010, 14:47

clock-img

mojškra

pencil-img

1396

HOJLA PUNCE

Me nekaj časa ni bilo gor, sem pa mislila na vas. Jaz sem nespremenjeno. Zadnjič sem spet krvavela, in me ginekologinja ni hotela vzet, je rekla, če bo hudo pa pejte na urgencouser posted image . Dane sem dobila odločbo komisije-NISO MI PODALJŠALI, danes bi mogla iti že delati. Sploh ne vem, kaj naj naredim, ali naj pritožbo napišem, in vzamem dopust. Ima katera izkušnje? Sploh ne vem kako to, da mi niso podaljšali, krvavim, slabost, bruham, sem čisto shirana, vrti se mi...Ne morem verjeti.

clock-img

03.05.2010, 14:55

clock-img

hermy1

pencil-img

1462

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

HOJLA PUNCE

Me nekaj časa ni bilo gor, sem pa mislila na vas. Jaz sem nespremenjeno. Zadnjič sem spet krvavela, in me ginekologinja ni hotela vzet, je rekla, če bo hudo pa pejte na urgencouser posted image . Dane sem dobila odločbo komisije-NISO MI PODALJŠALI, danes bi mogla iti že delati. Sploh ne vem, kaj naj naredim, ali naj pritožbo napišem, in vzamem dopust. Ima katera izkušnje? Sploh ne vem kako to, da mi niso podaljšali, krvavim, slabost, bruham, sem čisto shirana, vrti se mi...Ne morem verjeti.

Takoj napiši pritožbo...jo rešujejo zelo dolgo!! A si ti za Bežigradom?? Tam imajo eno z...user posted image  doktorco, ki tud men ni podaljšala. Zdaj je bila druga in imam skoraj do konca.
Vzameš deset dni dopusta (toliko ga moraš), potem ti pa tvoja osebna spet odpre novo bolniško. Če odločijo v tvojo korist, ti pa naknadno vse uredijo (brišejo ta dopust).
V pritožbi, ki jo moraš ti osebno napisat, enostavno napišeš, da se z odločenim ne strinjaš. Jaz sem sicer napisala še razloge...(ki si jih tudi ti že lepo napisala zgoraj), je pa rekla moja zdravnica, da niti niso nujni! Ne sekiraj se...se vse nekako reši. Delat pa valjda ne boš šla!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem