Aloha, pupike moje. So bile metle v punom gasu?
Jap, Lanček, smo že pod 200. Svašta, a? Se mi zdi, da smo bili še včeraj na 222. Sem pa zgrešila tvoje rezltate ACja.... Si pridna srečka-nosečka?
A.jrad, čestitam za junaka. Jaja, se je vašemu smejalo, itak...saj veš, kako to gre: čisto vseeno, kaj bo, samo da bo fant zdrav, hehe. No, pri nas bomo pa počasi morali začet razmišljat še o imenih za junake...ko smo pa tako zihr računali na pupo.
7lina7, a pri vas boste tudi dobili ekstra lulčka. Daj no, povej kakšna fajn imena imate v planih.
Rebiček, kako si nas imenitno porihtal. Super hvala. Moram it pobrskat še na seznamček aktivnosti...da se pofočkam in malček navijam. Sicer pa, akhem, je Bibon tudi istih častitljivih let. 34. Ravno toliko, da je še samoplačnik. Ampak smo rekli, zihr je zihr (ma saj itak ni, je pa bližje natančni verjetnosti), pa smo zavili še na hormonske teste. Mimogrede, tudi zato, ker je v razvitem svetu tole standardna procedura....če greš na NS je krvi del izvida. Evo. Pa smo šli še mi na tale dodatni špas za 40 evrčkov. Hej, a fantki pa, da so zakon? A žihr še tebe nažicam za par idej glede imen?
Iiiiiiiii, pri nas smo pa končno nehali z oozing Prometriumom. Yes!