writing-img

RE: Mariborčanke V.del

clock-img

13.10.2009, 08:48

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

user posted image

clock-img

13.10.2009, 08:54

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
Spale smo...ampak bi še...Smo vse tri take,kašljamo,mandlji bolijo,da je groza.upam,da mine hitro..

O Saraya to pa ni fajn. Enga čajčka za vse vas:
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nebo
ZASPANKE GOR!!!!!!!!!!!! USTAJ VOJSKO!!!

user posted image

Imejte se skrajno lepo v tem sončnem a mrrrrrrzlem jutru.

clock-img

13.10.2009, 10:48

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

Ojla!

Perem že tretji pralni stroj cot (to bo likanjauser posted image ), čeprav je zunaj hladno, je precej vetrovno...upam, da bo veterček posušil perilo.
Saraya, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vas, da se pozdravite.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

13.10.2009, 11:35

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Eto,sem doma,vse poštimala.Še na borzi sem bila in sem zadovoljna,imam tako fajn svetovalko,da človek ne more verjet.Fuul fajn človek skratka.

Zdaj pa kuham...sem že na tričetrt gotova.danes bomo papcali musako,pa zelenjavno juhico sem zraven naredila še za M.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

13.10.2009, 11:49

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Čao punce.

Mi smo šli danes že ob pol sedmih od doma, ker je šel Tinej dat kri na pediatrijo, v petek pa je še pri dr naročen. Ima laktat in piruvat rahlo povišan, hemoglobin pa rahlo znižan tak da ga redno spremljajo. Potem pa 2 meseca čakaš, da ti pošljejo izvide, ker imajo organizacijo na višku.user posted image

Zvečer grem s prijateljico v Lj, ima Društvo SOS telefon za ženske in otroke žrteve nasilja proslavo ob 20 letnici in ker sem tam prostovoljka se bom udeležila, Tinej in možek bosta imela pa moški večer.user posted image

Kuhala bom v pečici pečeno polento z mletim mesom, papriko, kislo smetano in sirom.

To je to. Nič pametnega nimam več za povedat.user posted image

Baj baj

clock-img

13.10.2009, 15:53

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

botrca,daj mi povej,kako se je včeraj tisti film končal...do tam sem gledala,ko jo je zvezano v tistem stanovanju imela in ji je hotela vrat prerezat,potem pa jo je poljubila...dalje pa....komauser posted image

ja pol je ona šla nekam ne vem točno kam...emšo me zezauser posted image ...vglavnem ko se je vračala od nekod je na vratih srečala tistega ki je ono hotel posilit...in ona mu je rekla da je ne pozna...ampak se je izdala, ker je v rokah imela njeno aktovko in on jo je prepoznal in ji rekel da očitno jo pozna, ker je to njena torba. Porinil jo je in stopil noter in jo videl zvezano...vglavnem tam so se rausali in ona je pobegnila pa je ona nora baba za njo letala...vglavnem na koncu je ta gl. igralka parkrat zabodla nož v njo in tako se je končalo. Upam, da si me razmela kaj sem ti napisala.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

13.10.2009, 15:54

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

eh...te se ne bi smejala...user posted image ma ona je ko terminator,se vstane,pa dalje.....

Kak mi je to znano!user posted image

meni tudi user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

13.10.2009, 19:47

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

večer user posted image

clock-img

13.10.2009, 19:51

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Čer.

Kaj ste matcar spet razkurle? user posted image  

clock-img

13.10.2009, 20:28

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Punce, dajte mi pomagat. Lija noče jest večerje user posted image Nič ne spravi v sebe, nobenega AM, ne KM, ne kašice za Lahko noč, ničesar user posted image
Kaj še naj naredim??

clock-img

13.10.2009, 20:29

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Čer!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

13.10.2009, 20:29

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Punce, dajte mi pomagat. Lija noče jest večerje user posted image Nič ne spravi v sebe, nobenega AM, ne KM, ne kašice za Lahko noč, ničesar user posted image
Kaj še naj naredim??

Kaj pa sokec ali čajek?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

13.10.2009, 20:32

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Ja,mi pa smo imeli prav pester dan.Dopoldan sem bila pri eni gospe na obisku-jasnovidki-povedala stvari take,da še zdaj ne pridem k sebi.Skratka,NORO!
Potem sem šibala v A po novalac za sebe in Sarayo,pol po otroke,pa domov po dedca,spotoma sem še Leo v šoli pobrala in smo šibali v nabavo.Prišli smo domov okoli pol 7-h,sem Saša porihtala,tako da že spi od 19.30,pol pa še Maksa.Zdaj pa škilim kmetijo malo,pa po netu skačem.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

13.10.2009, 20:35

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Kaj še naj naredim??

Kaj pa sokec ali čajek?

sem ji dala zdaj korenček+jabolko.
Samo kaj pa ponoči ko se mi 2krat še zbudi. A nebo nič naorbe, če ji kuj čaj ponoči podvalim??

clock-img

13.10.2009, 20:58

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

Ja,mi pa smo imeli prav pester dan.Dopoldan sem bila pri eni gospe na obisku-jasnovidki-povedala stvari take,da še zdaj ne pridem k sebi.Skratka,NORO!
Potem sem šibala v A po novalac za sebe in Sarayo,pol po otroke,pa domov po dedca,spotoma sem še Leo v šoli pobrala in smo šibali v nabavo.Prišli smo domov okoli pol 7-h,sem Saša porihtala,tako da že spi od 19.30,pol pa še Maksa.Zdaj pa škilim kmetijo malo,pa po netu skačem.

Matcar, ti si pa imela pester dan, pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Ti je kaj lepega povedala jasnovidka, pa ne prideš od pozitivnih novic k sebi, ali so bile bolj slabe novice? Jaz vsekakor uapm, da so bile dobre. Si bila pri V.?

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

13.10.2009, 21:00

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Čer! user posted image

clock-img

13.10.2009, 21:01

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

ti pa si bila danes leteča!
Vsaka ti čast.
Midve pa sva bile samo na sprehodu,jutri gremo pa v trgovino..upam, da bo ati kaj prej prišel domov. Ga moram mal v Jellota pelat user posted image sem videla full lepe škornjeuser posted image

clock-img

13.10.2009, 21:02

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

ups, pomota user posted image

clock-img

13.10.2009, 21:02

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Čer! user posted image

kontra

clock-img

13.10.2009, 21:03

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Ga moram mal v Jellota pelat user posted image sem videla full lepe škornjeuser posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2009, 21:04

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Kaj še naj naredim??

Kaj pa sokec ali čajek?

sem ji dala zdaj korenček+jabolko.
Samo kaj pa ponoči ko se mi 2krat še zbudi. A nebo nič naorbe, če ji kuj čaj ponoči podvalim??

Jaz tudi Saš-u dam kr čaj,pa par požirkov naredi pa nazaj zaspi.Probaj ji dat,pa boš vidla.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

13.10.2009, 21:06

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Matcar, ti si pa imela pester dan, pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Ti je kaj lepega povedala jasnovidka, pa ne prideš od pozitivnih novic k sebi, ali so bile bolj slabe novice? Jaz vsekakor uapm, da so bile dobre. Si bila pri V.?

Ne,z V. sma bile pri tej gospe skupaj.Mi je povedla dobre in slabe stvari.Pa od nobenih ne pridem k sebi,ker sploh za nazaj mi je vse trofla.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

13.10.2009, 21:06

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Jaz tudi Saš-u dam kr čaj,pa par požirkov naredi pa nazaj zaspi.Probaj ji dat,pa boš vidla.

ja, saj sem ji že devala pa sem prenehala ker me je bilo strah, da bo kaj narobe.. user posted image

clock-img

13.10.2009, 21:07

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Ga moram mal v Jellota pelat user posted image sem videla full lepe škornjeuser posted image

kaj, če pa je reko da ma nekaj € viškauser posted image user posted image pol pa se naj mal odpre..saj se moj RD bliža..user posted image

clock-img

13.10.2009, 21:11

clock-img

ly117

pencil-img

16752

kaj, če pa je reko da ma nekaj € viškauser posted image user posted image pol pa se naj mal odpre..saj se moj RD bliža..user posted image

Saj nisem nič rekla. Če pa ima evrčeke viška pa............. gremo v šoping. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem