writing-img

RE: Mariborčanke V.del

clock-img

21.10.2009, 10:57

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Punce, povejte mi a rabi katera varovala za elemente...jih imam ampak, ker se mora vrtat v element nisem hotla imet. Če katera rabi ji dam...noter je 7 kosov.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

21.10.2009, 12:24

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Hej punce!

Kaj novega? Jaz doma pucam 100 na uro - imamo generalko, ker je prah dobesedno povsod. Kopalnica je gotova (razen nekaj malenkosti). Včeraj zvečer sem spet malo zakuhala, tak da bom danes počivala kolikor se bo dalo, ker zdaj bi bil pa že res čas da se dokončno pozdravim, ker se mi samo vleče.

To je to.
Lep dan želim.

clock-img

21.10.2009, 12:30

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Jaz pa sem bila pri zobarju..Dve uri sem se ubadala s strahovi tam.Pridem notri in on meni kar dve injekciji šibne,me je skoraj kap zadela,komaj sem se obvladala,da mu nisem skupaj zlezlauser posted image , me ven pošlje in me za 10 minut spet notri pokliče,češ da se bojo kanali čistli.....me je že drugič skoraj kapuser posted image ..začne in seveda boli ko stouser posted image ,nakar šibne še eno injekcijo.Ma groza,sem se že videla na "oni strani"..user posted image .................ampak sem preživela...

Ma raje grem trikrat rodit,kot pa še enkrat k zobarjuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

21.10.2009, 12:33

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Mi pa kuhamo krompir za pire,mi bo mama dala filano papriko.Mnjami...mnjami...mnjami!
Maks je pri babici,je prišla po njega z avtobusom in nazaj pripelje z avtobuso.Je čisto zmešan,ko kakega vidi.user posted image user posted image user posted image Lea je tudi že od včeraj doma,je nekaj zbolela,upam,da se ne razvije v kaj hujšega.user posted image
Tak,da v petek lahko kavica,sem z eno od aprilk zmenjena v EP,pride v MB.Mogoče se nam bo pridružla.Če ne boste hude!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

21.10.2009, 13:12

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jaz sem tud doma..kuham testenine s pariško in jajco..njami ami..umiram na testeninahuser posted image ...upam da bolm lahko jedla sploh,ker še sedaj ust ne čutimuser posted image ...............M je pri babici za ves dan.....mogoče se vam v petek pridruživa z m,samo ni še sigurnouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

21.10.2009, 13:15

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Mi2 z Leo sva se najedli zdaj,Saš pride čez 15 min na vrsto,pol pa gremo malo zalegnit.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

21.10.2009, 13:21

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Mi2 z Leo sva se najedli zdaj,Saš pride čez 15 min na vrsto,pol pa gremo malo zalegnit.

kaki džeki ste......user posted image

jaz pa skuham,pol najem...ob štirih pa letim na dobo da mi oceno vpiše..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

21.10.2009, 13:31

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Jaz pa sem bila pri zobarju..Dve uri sem se ubadala s strahovi tam.Pridem notri in on meni kar dve injekciji šibne,me je skoraj kap zadela,komaj sem se obvladala,da mu nisem skupaj zlezlauser posted image , me ven pošlje in me za 10 minut spet notri pokliče,češ da se bojo kanali čistli.....me je že drugič skoraj kapuser posted image ..začne in seveda boli ko stouser posted image ,nakar šibne še eno injekcijo.Ma groza,sem se že videla na "oni strani"..user posted image .................ampak sem preživela...

user posted image user posted image   user posted image
kaj a si mela lahke porode? Jaz grem pa raje k zobaru kot pa še enkrat v porodno...

clock-img

21.10.2009, 13:33

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Punce, povejte mi a rabi katera varovala za elemente...jih imam ampak, ker se mora vrtat v element nisem hotla imet. Če katera rabi ji dam...noter je 7 kosov.

jaz jih ne potrebujem. Glih iz tega razloga jih nisva kupila, ker mi je škoda v elemente vrtat. Sva kupila tiste ta druge, ko sam gor zahaklaš..

clock-img

21.10.2009, 13:33

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

kaj a si mela lahke porode? Jaz grem pa raje k zobaru kot pa še enkrat v porodno...

ma porod je proti temu,kaj sem morala danes prestat nulauser posted image

clock-img

21.10.2009, 13:35

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Naju z Lijo v petek nebo na kavico , ker sva že zmenjeni v petek z marčevkami iz Mb. in okolice v Qulandii, pa še obisk iz Ce. dobiva. user posted image

Jaz pa kuham za Lijo piščanca,zelenjavo in polento bo jedla zraven, ker nama kuham golaž+polento. Se mi je tak golaž zaluštal, da sem ga morala skuhat. user posted image

Marta.. super, da imaste zdaj do konca porihtano user posted image

clock-img

21.10.2009, 13:36

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

ma porod je proti temu,kaj sem morala danes prestat nulauser posted image

user posted image user posted image
saj verjamem. Men je pa stalno muka v čakalnici sedet, saj pol ko sem noter ni panike,sam tisto čakanje tam.. user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 21.10.2009 13:38:54 >

clock-img

21.10.2009, 15:50

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Kaj bo kava v petek al ne?

Ja bo.

clock-img

21.10.2009, 15:52

clock-img

ly117

pencil-img

16752

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2009, 15:53

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

ooo Ly, Luka spi? 

clock-img

21.10.2009, 15:54

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Tak,da v petek lahko kavica,sem z eno od aprilk zmenjena v EP,pride v MB.Mogoče se nam bo pridružla.Če ne boste hude!

Meni tudi paše v EP. Če se nam pa aprilka pridruži, pa nimam nič proti. Ob Kolkih pa (kavetkanje mislim).

clock-img

21.10.2009, 15:54

clock-img

ly117

pencil-img

16752

ooo Ly, Luka spi? 

Ja ga je zmetalo.

clock-img

21.10.2009, 16:00

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

ooo Ly, Luka spi? 

Ja ga je zmetalo.

mir pri bajti ha?

pr men je konec mira..joče
čao

clock-img

21.10.2009, 16:03

clock-img

ly117

pencil-img

16752

ooo Ly, Luka spi? 

Ja ga je zmetalo.

mir pri bajti ha?

pr men je konec mira..joče
čao

Čao.

clock-img

21.10.2009, 16:57

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Meni tudi paše v EP. Če se nam pa aprilka pridruži, pa nimam nič proti. Ob Kolkih pa (kavetkanje mislim).

Mi2 sma zmenjeni okoli 10-h.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

21.10.2009, 16:59

clock-img

matcar

pencil-img

25199

kaki džeki ste......user posted image

Pri nas je vedno tak,ko se najemo.Tak vsaj malo počivam lahko,drugače tak ni šans.Te pač izkoristim.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

21.10.2009, 17:02

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Mi2 sma zmenjeni okoli 10-h.

Še eno podvprašanje? Kje v EP?

clock-img

21.10.2009, 17:43

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Marta82, da ne prideš iz forme, bi ti predlagala, da ko pri tebi končaš, prideš k meni. Ne bom nič jezna. user posted image

Saraya kakšna jed pa je to? Testenine z jajci in pariško? Še nisem čula za njo. Res pa je, da nisem ljubiteljica testenin, ampak odkar imamo otroka, sem se psihično prepričala da sem. user posted image

Danes mi je Ch21 prinesla oblačilca, ki jih je mala frajerka že prerasla, joj kako so kjut. Takšna tini mini, kot naša princeska. user posted image

Torej v petek ob 10h v EP?

clock-img

21.10.2009, 18:23

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Ojla,

sem šla malo k sosedi na čvek...kak je pasalo.

Saraya...user posted image  user posted image  user posted image  za pogum in kaj tako naprej...saj sploh ni tako hudo kot si napisala. Jaz grem tudi rajši k zobarju kot rodit...user posted image .

V petek kava ob 10h v EP...ja mi paše. Če ne pride kaj vmes, pridem.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

21.10.2009, 18:48

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

saj sploh ni tako hudo kot si napisala. image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

brez skrbi da je bilo, še malo hujše kot sem opisala...še zdaj me cela glava in vse boli od tega danes..user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem