writing-img

RE: Mariborčanke V.del

clock-img

21.10.2009, 21:06

clock-img

doris04

pencil-img

915

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Čer doris. Dan si pa hirta.

jap, user posted image gleda nogomet te pa sem kišto v uporabo doblauser posted image

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: matcar
7 jih ma,ja.Samo je idijot od idijota,pa makar je šolan.Šola pa mu je itak možgane sprala!Imamo dokaze!

user posted image user posted image

clock-img

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: doris04

jap, user posted image gleda nogomet te pa sem kišto v uporabo doblauser posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2009, 21:07

clock-img

doris04

pencil-img

915

pi..a kak mi rr šteka..med 10 min ni gor pustlouser posted image

Meni tudi že par dni šteka!

Men pa nič.

frajerkauser posted image

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

moj pa pa štrcka med POP Tv in SLO2

clock-img

clock-img

matcar

pencil-img

25199

pi..a kak mi rr šteka..med 10 min ni gor pustlouser posted image

Meni tudi že par dni šteka!

Men pa nič.

Meni skozi neki eror piše,brezveze vglavnem!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

21.10.2009, 21:08

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jaz pa grem gledat film na popu.Pridem med reklamami...

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

21.10.2009, 21:08

clock-img

doris04

pencil-img

915

mene v petek nebo ker mali še ful teče iz noseka, pa kontrolo mama komaj v torek in se ne upam špilat...v bistvu je nimam kam dat da bi prišla na čvek...pa tak  bomo mele še priliko ćvekatuser posted image

clock-img

21.10.2009, 21:09

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Saj zdaj lahko neha. Je kmetije konec in se fusbalu posveti. user posted image

clock-img

21.10.2009, 21:10

clock-img

ly117

pencil-img

16752

mene v petek nebo ker mali še ful teče iz noseka, pa kontrolo mama komaj v torek in se ne upam špilat...v bistvu je nimam kam dat da bi prišla na čvek...pa tak  bomo mele še priliko ćvekatuser posted image

Normalno. Saj se bomo še doble. Takrat pa bom taso v roke vzela, ker se nas izogiba.

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Saj zdaj lahko neha. Je kmetije konec in se fusbalu posveti. user posted image

ne, ne sme, ker je na POPU Jackie Chan in men ma on svetovne filme user posted image

clock-img

clock-img

doris04

pencil-img

915

tasa kaj že ma Lija kakšen zobek? naša je še vedno brezuser posted image
ko moja zendri pri zelenjavi ji namreč vedno rečem ...ja kaj sem jas kriva da ne moreš bedrce glodat...te pa se mi režiuser posted image

clock-img

21.10.2009, 21:11

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Normalno. Saj se bomo še doble. Takrat pa bom taso v roke vzela, ker se nas izogiba.

nena se vas. Samo če pa ima "moja" Persidica v petek roj.dan in se marčevke dobimo user posted image ,zato nea morem prit.

clock-img

21.10.2009, 21:12

clock-img

ly117

pencil-img

16752

ko moja zendri pri zelenjavi ji namreč vedno rečem ...ja kaj sem jas kriva da ne moreš bedrce glodat...te pa se mi režiuser posted image

Se men zdi da bo pri nas tudi tako. user posted image

clock-img

21.10.2009, 21:12

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

nič še niamo, pa sloh ne vem če bomo kdaj dobli user posted image user posted image (hec). Ma tečna je že tak da bi jih mogli imet za cel gepis.
Moj ati se stalno norca dela, da ji bo v Lenartu pri zobaru dal protezo delat, da bo lahko vse jedla.. user posted image user posted image

clock-img

21.10.2009, 21:13

clock-img

ly117

pencil-img

16752

nena se vas. Samo če pa ima "moja" Persidica v petek roj.dan in se marčevke dobimo user posted image ,zato nea morem prit.

Saj ni važno zakaj te ne bo. Važno je samo da te ne bo.

clock-img

21.10.2009, 21:18

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Saraya kakšna jed pa je to? Testenine z jajci in pariško? Še nisem čula za njo. Res pa je, da nisem ljubiteljica testenin, ampak odkar imamo otroka, sem se psihično prepričala da sem. user posted image

Skuhaš makarone,primešaš salamo(poli maxi ali posebna),primešaš jajce,začiniš,naribaš sir....še malo popečeš...njami ami....naši dve smrklji to obožujeta..obeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

21.10.2009, 21:19

clock-img

doris04

pencil-img

915

nič še niamo, pa sloh ne vem če bomo kdaj dobli user posted image user posted image (hec). Ma tečna je že tak da bi jih mogli imet za cel gepis.
Moj ati se stalno norca dela, da ji bo v Lenartu pri zobaru dal protezo delat, da bo lahko vse jedla.. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2009, 21:20

clock-img

doris04

pencil-img

915

Saj ni važno zakaj te ne bo. Važno je samo da te ne bo.

ti jo kregaš da je nebo...kaj pa jas ko je sploh še ne poznamuser posted image user posted image ...jo bom mogla pričakat z rožo v roki ko se bomo zmenle za naslednjo kavouser posted image

clock-img

21.10.2009, 21:22

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Kako majo na toti kmetiji!?user posted image Totega Arturja bi jaz ven vrgla s takim obnašanjem! Katastrofa! Pol pa se še frajerja dela,kak ma on prav vse!

Meni on tud ni všeč...si misli da je najbolj pameten...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

21.10.2009, 21:22

clock-img

doris04

pencil-img

915

samo res poznam samo ly, matcar pa sarayo...kriza...ženske zaj pa na kup da bomo vidli kdo je kdouser posted image user posted image user posted image

samo je res težko, pri vsaki nekaj vmes pride, pa to ne...user posted image

clock-img

21.10.2009, 21:24

clock-img

doris04

pencil-img

915

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Kako majo na toti kmetiji!?user posted image Totega Arturja bi jaz ven vrgla s takim obnašanjem! Katastrofa! Pol pa se še frajerja dela,kak ma on prav vse!

Meni on tud ni všeč...si misli da je najbolj pameten...user posted image

te je že to recept kak v finale prit...podla igra pa to neuser posted image ..meni je odvratenuser posted image

clock-img

21.10.2009, 21:25

clock-img

ly117

pencil-img

16752

ti jo kregaš da je nebo...kaj pa jas ko je sploh še ne poznamuser posted image user posted image ...jo bom mogla pričakat z rožo v roki ko se bomo zmenle za naslednjo kavouser posted image

Ja pa na Lijo ne smeš pozabit.

clock-img

21.10.2009, 21:25

clock-img

doris04

pencil-img

915

Ja pa na Lijo ne smeš pozabit.

itak...njej bom pa bederco prneslauser posted image user posted image user posted image user posted image , te pa bota z našo glodaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2009, 21:26

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Doris, pa to kak so kaj sosedi, pa to.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem