cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Mariborčanke V.del

clock-img

28.10.2009, 17:00

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Ne. Jaz sem bla peški. Sem te z mosta gledala. user posted image

aja,ker mi je neka ženska na prehodu za pešce trobla ko zmešana,pa ven mahala,jaz pa gledam v avto ko butl,pa še zdaj ne vem,kdo je biluser posted image

jaz ne user posted image

user posted image

clock-img

28.10.2009, 17:05

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Mojadva pa spita ko dva hrčka. user posted image Maega bom še pustla pol ure, tavelikega bom pa itak pustla pri miru. user posted image

clock-img

28.10.2009, 17:09

clock-img

doris04

pencil-img

915

Mojadva pa spita ko dva hrčka. user posted image Maega bom še pustla pol ure, tavelikega bom pa itak pustla pri miru. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne diraj user posted image dok spavauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.10.2009, 17:12

clock-img

doris04

pencil-img

915

aja... to še kolko oseb od oka  naj bi nas blo na pikniku????? ...pa še to ....je kateri od piknikov poleti ostalo kaj plastičnih lončkov za šluk šluk...al jih kupim?????

jaz+user posted image ...pa mogoče user posted image pride pozdravit...ker dela do 17=skoro 3user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.10.2009, 17:27

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: doris04

aja... to še kolko oseb od oka  naj bi nas blo na pikniku????? ...pa še to ....je kateri od piknikov poleti ostalo kaj plastičnih lončkov za šluk šluk...al jih kupim?????

jaz+user posted image ...pa mogoče user posted image pride pozdravit...ker dela do 17=skoro 3user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pr nam pa bo verjetno babi in dedi zraven prišla. Ly a lahkouser posted image user posted image user posted image ? Ker se zdaj nismo videli 14 dni in da bosta malo z Lijo. Tomaža pa nebo, ker dela do 17 in ko pride domov je ura že 18 al pa več.

clock-img

28.10.2009, 17:36

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

punce a ima katera novo tevilko revija MAMA ??? 

clock-img

28.10.2009, 17:45

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: doris04

Št. oseb: pojma nimam. user posted image Te pa gremo računat. Računam.......................................................pa tam malo pod 20.
Plastične lončke pa še mamo nekaj. Lahko pa kako malo pakugo kupiš.

clock-img

28.10.2009, 17:47

clock-img

ly117

pencil-img

16752

pr nam pa bo verjetno babi in dedi zraven prišla. Ly a lahkouser posted image user posted image user posted image ? Ker se zdaj nismo videli 14 dni in da bosta malo z Lijo. Tomaža pa nebo, ker dela do 17 in ko pride domov je ura že 18 al pa več.

Ja pa bojo prišli in kaj zdaj. Sej moja dva bota tudi pa svak z user posted image .

clock-img

28.10.2009, 18:16

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Ja pa bojo prišli in kaj zdaj. Sej moja dva bota tudi pa svak z user posted image .

ja no, nisem vedela če ti paše. Saj mogoče pa nebota..ne vem to sem pač tak rekla, ker pač grema prej k njima.

clock-img

28.10.2009, 18:22

clock-img

ly117

pencil-img

16752

ja no, nisem vedela če ti paše. Saj mogoče pa nebota..ne vem to sem pač tak rekla, ker pač grema prej k njima.

Glej ni problema. Važno je da prideta vidve z Lijo.

clock-img

28.10.2009, 18:27

clock-img

botrca

pencil-img

14679

ne, zakaj?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

28.10.2009, 19:12

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

jutri pa nebova zatajili user posted image user posted image

clock-img

28.10.2009, 19:13

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

ne, zakaj?

so eni marčevčki noter pa sem mislila da si je nebi kupovala, če jo ima katera. Ampak ni panike, si jo bom sposodila in pogledala..

clock-img

28.10.2009, 19:14

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

čer.

Zdaj grem skuhat joto za jutri (delala bom po tem receptu <- klik) pa me zanima če katera ve kaj mislijo pod jušno kocko? Jaz imam doma govejo kocko a to mislijo to ali kakšno drugo kocko ? user posted image  user posted image

clock-img

28.10.2009, 19:18

clock-img

botrca

pencil-img

14679

čer.

Zdaj grem skuhat joto za jutri (delala bom po tem receptu <- klik) pa me zanima če katera ve kaj mislijo pod jušno kocko? Jaz imam doma govejo kocko a to mislijo to ali kakšno drugo kocko ? user posted image  user posted image

ne druga, goveja kocka je mišljena user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

28.10.2009, 19:39

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

čer.

ne druga, goveja kocka je mišljena user posted image

hvala lepa  user posted image

Kako je Jan?

clock-img

28.10.2009, 19:43

clock-img

ly117

pencil-img

16752

jutri pa nebova zatajili user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.10.2009, 19:47

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čer.

sem delala,njami je dobro

ja jušna kocka je kocka,pa bilokatera ja,ponavadi se da goveja.....jaz vedno dam govejo k vsem omakam...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

28.10.2009, 19:48

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Tasa_m, ti pa si res pridna....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

28.10.2009, 19:48

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

M sem sedaj dala šlašo alpskega mleka,s malo vode.je spila do konca...bomo zdaj vidli,kako bo spanje...user posted image

clock-img

28.10.2009, 19:49

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

saraya saj nebom delala, ker sva se skregala. Naj mu sodelavec jutri kosilo skuha, naju z Lijo zagotovo nebo doma, ko bo prišo user posted image

clock-img

28.10.2009, 19:49

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

M sem sedaj dala šlašo alpskega mleka,s malo vode.je spila do konca...bomo zdaj vidli,kako bo spanje...user posted image

upam,da čim dlje

clock-img

28.10.2009, 19:52

clock-img

ly117

pencil-img

16752

saraya saj nebom delala, ker sva se skregala. Naj mu sodelavec jutri kosilo skuha, naju z Lijo zagotovo nebo doma, ko bo prišo user posted image

Ta pa je huda. user posted image

clock-img

28.10.2009, 19:53

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

upam,da čim dlje

jaz tudi...ma losat se hočem novalaka že enkratuser posted image

clock-img

28.10.2009, 19:53

clock-img

ly117

pencil-img

16752

upam,da čim dlje

Se podpišem pot to in dodajam da upam do jutra.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem