writing-img

RE: Mariborčanke V.del

clock-img

02.10.2009, 19:21

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

Sam, berem pa, da pri pleničkah za enkratno uporabo je težko vedet če je polulana al ni, ker je mogoče, da je malo manj urina, pa se niti ne čuti, da je lulala. Bom jaz poskušala papir dat v pleničko, pa se bo najbolj videlo. Driske sicer mala nima hude, v stomici ni veliko kakca ( je toliko kot navadno), ampak je pa bolj tekoče (težko je pa videt koliko, ker se stoma spira in malo vode ostane notri), bruha tudi ne, tako, da jaz mislim, da ni neke velike nevarnosti za dehidracijo...samo me vseeno malo skrbi.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

02.10.2009, 19:35

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Christiana če te skrbi, pol pa pokliči k zdravniku pa vprašaj. Nekdo ti mora povedat kako in kaj. Pošiljam ti user posted image

Nič, jaz grem danes kr spat.  Sem jutri spet samohranilka in mi počasi to že najeda. Bomo spet mal zaorali počasi user posted image user posted image
Lahko noč punce!

clock-img

02.10.2009, 19:50

clock-img

doris04

pencil-img

915

čeruser posted image

clock-img

02.10.2009, 19:52

clock-img

doris04

pencil-img

915

Nič, jaz grem danes kr spat.  Sem jutri spet samohranilka in mi počasi to že najeda. Bomo spet mal zaorali počasi user posted image user posted image
Lahko noč punce!

[/quote]
kaj pa jas ko sem vsak dan sama....ata pride komaj ob 18.....te razumem da ti vreuser posted image user posted image ....lahko noč...pa kaj lepega sanjaj

clock-img

02.10.2009, 19:54

clock-img

doris04

pencil-img

915

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Christiana če te skrbi, pol pa pokliči k zdravniku pa vprašaj. Nekdo ti mora povedat kako in kaj. Pošiljam ti user posted image

se strinjam....pokliči pa boš bolj mirna....user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.10.2009, 19:55

clock-img

doris04

pencil-img

915

[
Klara Gloria user posted image user posted image user posted image
Tinej    user posted image user posted image user posted image
matcar user posted image user posted image user posted image
botrca
  user posted image user posted image user posted image

[/quote]
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi z moje strani vsem

clock-img

02.10.2009, 20:30

clock-img

botrca

pencil-img

14679

botrca  user posted image user posted image user posted image

hvala, upam da bo pomagalo user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

02.10.2009, 20:34

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Ojoj punce pa kaj toliko jamrate da ste same, kaj bi pa naredile če bi imele situacijo kot jo imam jaz, ko moj cele dneve dela. Služba mu zasede 90% vsega časa, delovni čas ima do 00.00, v nedeljo do 21h če ni kakega gosta. Dela petke in svetke. Dajte no, saj pa ni tako hudo.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

02.10.2009, 20:34

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Aja pa dober večer...user posted image .

clock-img

02.10.2009, 20:37

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Punce,jaz vas samo na hitrco pozdravim,pa grem ležat,se fuuuul slabo počutim.Botrca,meni edino daleron cold 3 pomaga,sem si ga danes kupla,pa bomo vidli.Kuha me več ne,pa malo lažje diham.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

02.10.2009, 21:06

clock-img

doris04

pencil-img

915

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ojoj punce pa kaj toliko jamrate da ste same, kaj bi pa naredile če bi imele situacijo kot jo imam jaz, ko moj cele dneve dela. Služba mu zasede 90% vsega časa, delovni čas ima do 00.00, v nedeljo do 21h če ni kakega gosta. Dela petke in svetke. Dajte no, saj pa ni tako hudo.

zato ste pa druge tu da lahko  ene malo pojamramo ne???user posted image user posted image

clock-img

02.10.2009, 21:06

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Sem jutri spet samohranilka in mi počasi to že najeda. Bomo spet mal zaorali počasi user posted image user posted image

jaz sem tud cel vikend sama z otroci...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

02.10.2009, 21:08

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: doris04

zato ste pa druge tu da lahko  ene malo pojamramo ne???user posted image user posted image

itakuser posted image ...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

02.10.2009, 21:10

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ojoj..tvoj pa ima res pester delovnik.

Imaš pa ti to srečo,da je Jan nezahteven.....pri mojih dveh bi se ti tak odrolalo,no pri M user posted image

clock-img

02.10.2009, 21:27

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Čer!

Jaz vas tudi na hitro malo pozdravim, se grem malo stisnit k mojemu dokler je še gor.

Doris mi sma pa fajn ne, prvo jamramo, da prideš prej gor na RR,  pol pa ko prideš pa nas ni. user posted image

Pa vse ki imate težave z zdravjem in z svojimi bebicami pa vam pošiljam en velik koš user posted image inuser posted image .

Lahko noč punce pa faj čvekajte.

clock-img

02.10.2009, 21:27

clock-img

doris04

pencil-img

915

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Imaš pa ti to srečo,da je Jan nezahteven.....pri mojih dveh bi se ti tak odrolalo,no pri M user posted image

eh, križ bi jo revo še bol bolel ko bi za M dirkala

clock-img

02.10.2009, 21:29

clock-img

doris04

pencil-img

915

Doris mi sma pa fajn ne, prvo jamramo, da prideš prej gor na RR,  pol pa ko prideš pa nas ni. user posted image

[/quote]
samo res, pol pa pridem pa čem jamrat.... pa nema nikog...user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.10.2009, 21:42

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

samo res, pol pa pridem pa čem jamrat.... pa nema nikog...user posted image user posted image user posted image

citiranje te jezi............
pisat moraš spodaj pod quote,če ga zbrišeš,pa dobiš tak šmorn...user posted image

clock-img

02.10.2009, 21:44

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Ja to si ti misliš, da Jan ni zahteven...veš kak je šele meni ko imam non-stop probleme s križem...pa si moj ne more vzet fraj...pa se moram znajti kakor vem in znam...niti malo ni lepo biti v takšni situaciji verjemi.

clock-img

02.10.2009, 21:46

clock-img

botrca

pencil-img

14679

eh, križ bi jo revo še bol bolel ko bi za M dirkala

misliš, da nisem za Janom dirkala ko je bil v tej fazi? Pa še kako, sama z njim pa z bolečinami ker me je februarja letos vrglo v posteljo glih ko se je na noge postavljal. Jaz pa malo na kavču malo za njim letala in se sklanjala. Zvečer pa kreme, tablete, od sile sem se tudi jokala, mojega pa od nikoder...

clock-img

02.10.2009, 21:51

clock-img

doris04

pencil-img

915

user posted image user posted image saraya ...glavno da ti prebereš kaj jas napišem...šmorn pa more bit..user posted image user posted image

clock-img

02.10.2009, 21:52

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Grem tudi jaz danes malo prej spat.

Nočko...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.10.2009, 22:21

clock-img

doris04

pencil-img

915

lahko noč vsemuser posted image

clock-img

03.10.2009, 07:17

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image

clock-img

03.10.2009, 07:23

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

Sem jutri spet samohranilka in mi počasi to že najeda. Bomo spet mal zaorali počasi user posted image user posted image

jaz sem tud cel vikend sama z otroci...user posted image

Dobro jutro!

Danes sem tudi jaz sama cel dan, gre nekaj moj svojemu bratu pomagatuser posted image , svašta. Sicer pa sva se itak že včeraj zaradi tega skregala, je bilo kar pestro. Je šel stran...domov spat, ampak je potem prišel nazaj.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem