writing-img

RE: Mariborčanke V.del

clock-img

04.10.2009, 09:37

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Eh...ma kaj je potrebno vlačit otroke tja,ko je milijon turistov in svega svašta okuženega....Pa jih ravno tja nonstop vozi..user posted image

Zakaj ji pa ne rečeš? No saj verjetno si ji...vztrajaj...

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

04.10.2009, 09:39

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Midva pa si ne kupujeva za rd......mi je tak hecno,ko itak gre iz skupnega žepauser posted image

midva tudi ne kaj posebnega, letos sem dobila samo šopek rož user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

04.10.2009, 09:42

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Eh...ma kaj je potrebno vlačit otroke tja,ko je milijon turistov in svega svašta okuženega....Pa jih ravno tja nonstop vozi..user posted image

Zakaj ji pa ne rečeš? No saj verjetno si ji...vztrajaj...

ne pomaga..trobim vedno,pa ničuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

04.10.2009, 09:42

clock-img

botrca

pencil-img

14679

A nima vročineuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

04.10.2009, 09:43

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Najbolj sovražim ko so prazniki,pa vsi nekaj "na silo" kupujejo,ker je pač tak običaj...................user posted image user posted image

enako user posted image  user posted image

clock-img

04.10.2009, 09:44

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Nebom več morila tu s svojim mišljenjemuser posted image

saj ne moriš, zato pa smo tu da se menimo user posted image

clock-img

04.10.2009, 09:46

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Jaz sem pa že lani rekla, da od letos naprej darila za novo leto dobijo samo otroki, ker starim itak ne veš kaj bi kupil, pa rabijo itak ne kaj posebnega...ma moje mnenje je da so ti prazniki za otroke ne nas stare user posted image .

clock-img

04.10.2009, 09:47

clock-img

botrca

pencil-img

14679

ne pomaga..trobim vedno,pa ničuser posted image

potem pa se skregaj če je potrebno, pa povej ji da če katera zboli ji boš pripeljala pa naj ona skrbi za njih.

clock-img

04.10.2009, 09:53

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Saraya probaj se postavit na spodnjo cifro in dvokliknit. Mislim, da ti bo dalo možnost urejanja in boš lahko ročno zbrisala. Nisem čisto sigurna ker 2003 že dolgo nisem uporabljala. Probaj.

< Sporočilo je popravil marta82 -- 4.10.2009 9:54:01 >

clock-img

04.10.2009, 09:56

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Pozdravljena marta82. Kako je Tinej?

clock-img

04.10.2009, 10:03

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Saraya probaj se postavit na spodnjo cifro in dvokliknit. Mislim, da ti bo dalo možnost urejanja in boš lahko ročno zbrisala. Nisem čisto sigurna ker 2003 že dolgo nisem uporabljala. Probaj.

Ma vse možno odpre,zbrisat pa ne greuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

04.10.2009, 10:04

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Jutro. user posted image

Kaj boste počeli danes? Jaz se najem pol pa grema z Lukecom navijat za ateja. Majo danes obletnico kluba, pa je turnir.

clock-img

04.10.2009, 10:07

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Midva pa si ne kupujeva za rd......mi je tak hecno,ko itak gre iz skupnega žepauser posted image

midva tudi ne kaj posebnega, letos sem dobila samo šopek rož user posted image

Pri nas je tudi tako da če se kaj kupi za darilo je to tisto kar potrebuje. Jaz pa sem letos dobla za RD stikalo z lučko, da ko grem na WC ponoči ga ne iščem po celi steni. user posted image

clock-img

04.10.2009, 10:08

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Pri nas je tudi tako da če se kaj kupi za darilo je to tisto kar potrebuje. Jaz pa sem letos dobla za RD stikalo z lučko, da ko grem na WC ponoči ga ne iščem po celi steni. user posted image

jaz pa nič,ker sem tak želelauser posted image

clock-img

04.10.2009, 10:09

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Jutro. user posted image

Kaj boste počeli danes?

Jaz sem se že stuširala in lase oprala, Jan se igra, kavo sem že spila. Potem pa počasi kuhat. Zdaj si jih grem še navit. Popoldan pa malo na sprehod, če ne bo dež.

clock-img

04.10.2009, 10:09

clock-img

botrca

pencil-img

14679

...pol pa grema z Lukecom navijat za ateja. Majo danes obletnico kluba, pa je turnir.

lepo se imejte user posted image  

clock-img

04.10.2009, 10:10

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Jaz sem se že stuširala in lase oprala

a celo to ti uspe zraven otrokauser posted image user posted image

clock-img

04.10.2009, 10:11

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Kaj boste počeli danes?

ne vemuser posted image ...verjetno kar notri

popoldan pa bomo šle malo na sprehod po lentu pešaki,da se frklja razhodiuser posted image

clock-img

04.10.2009, 10:16

clock-img

ly117

pencil-img

16752

jaz pa nič,ker sem tak želelauser posted image

Saj jaz sem sprva tudi rekla nič. Pol pa sem zaprosla za stikalo. user posted image

clock-img

04.10.2009, 10:17

clock-img

ly117

pencil-img

16752

...pol pa grema z Lukecom navijat za ateja. Majo danes obletnico kluba, pa je turnir.

lepo se imejte user posted image  

Se bomo probali.

clock-img

04.10.2009, 10:20

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Jaz sem se že stuširala in lase oprala

a celo to ti uspe zraven otrokauser posted image user posted image

ja zato, ker je moj še bil doma pa sem hitro izkoristila drugače tak ne bi mogla.

clock-img

04.10.2009, 11:02

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Lepo se imejte pa se tipkamo pozneje...user posted image .

clock-img

04.10.2009, 20:29

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čeruser posted image

clock-img

04.10.2009, 20:31

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Kje pa ste danes vse? A otroci še ne spijo?
Tinej je že brez vročine in ima na hrbtu rdeče izpuščajčke, tako da verjetno gre za 6. bolezen.

clock-img

04.10.2009, 20:32

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image
user posted image
user posted image

eto............za matcar......

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem