IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Tejkaz, kako ste? Si glede vrtce že kaj izvedela?
V redu, super, hvala. Glede vrtca še nič novega. Prošnjo sem morala dopolnit, zdaj pa pač čakamo. Ampak si mi dala mislit zadnjič s tem, da se bo težko potem navadila na OŠ, kjer se bodo vsi poznali. Je pa zelo zelo zelo mala možnost da bosta sprejeta, Eva ima 25 točk, Jaša pa komaj 20 točk. To, da nismo Ljubljančani, nas pač tako nizko uvrsti.
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Se pa itak najraje vsi trije neki preganjajo, valijo, žgečkajo in prerivajo
To pri nas delata cel dan. Se lovita, tekmujeta z avtomobilčki, s poganjalci (še dobro da imamo veliko dnevno in hodnik), prerivata, Eva je potem hitro užaljena, Jaša jo nalašč izziva,.. Imata pa zelo rada knjigice. Vsak dan veliko beremo, pojemo in plešemo. Skupaj sestavljamo stolpe in jih potem jasno podiramo, sestavljamo železnice in avtoceste in se igramo z vlakci,... Tisti dve uri mineta en dva tri.
Včeraj smo bili v Zoo, bilo krasno. Jaša je bil čisto fasciniran nad slonom. Zdaj na pomlad bo treba večkrat iti.
Erin tudi jaz sem za kofe, čeprav bomo bolj težko našle skupen datum. Nas čez prvomajske ne bo, gremo na Lopar. Itak se pa lahko dobite brez mene.
Krysia, dva obiska in dva kofetka in dva čvekeca sta bila super. Sem za to, da vajo ponavljamo vsako sredo. Kot kaže bo Nina še en čas delala pri nas.
Kolo - poganjalec. Preizkusili oba. Naša Eva je že prava kolesarka. S temle poganjalcem si je ne upam spustiti na ulice, tako da ga imamo samo za po dvorišču in kakšnem igrišču, na ulice gre pa s kolesom s pomožnimi koleščki. Je pa res odličen za ravnotežje.
Nič, šibam po otroka. Lep teden