IZVIRNO SPOROČILO: nell
Čaw baw punce
Se na hitr javljam iz Zreč in upam, da bom jutr mela kaj več časa za nazaj prebrat - sm vas mal zanemarjala zadnje dni.
Bi rada sam pokazala kakšne superge sem za Tiborja v Massu dobla, po smešni ceni 10 € - so pa platneni, tko da bodo bolj za suhe dni. Če ktero zanima... imajo pa zlo lepe modele tko za punčke kot tudi za fantke.
Men je najblj všeč una cifra spredi 2008 - letnik a ne
Luštni. TAkele platnene supergice sta L&Z lani poleti drajsala cel cajt. SUper so bili. In cena je res smešna. Nogica se pa ne poti not.
Drugače pa lep pozdravček. Hvala vsem za čestitke. PA je še eno leto za mano. Pismu, gre hitru cajt. Sam men so se leta itak tam nekje pri 25 ustavila
Berem, da ste se neki o pospravljanju pogovarjale. JAz lahko ostanem tukaj brez besed, ker imamo po moje najbolj razmetano od vseh. Ne pomaga ne sprotno pospravljanje, ne nič. Na vse tri se lahko cele dneve derem, pa še ne bo pospravljeno.

Tako, da pospravljam samo površinsko. Ta teden mi je mami posodila tisti sesalec, ki sam sesa. Evo, da si ga bom kupila! Ker to je pa eden najboljših izumov zadnje cajte. Prižhge in sam sesa! SUper je

Drugače pa že komaj čakam te daaaljše dneve

DAnes se premekne ura. Jeeeej!
A se že kaj na veliko noč pripravljate? Boste kaj pekle?