IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
gajka sm pridna ja, ker sva Zojo oddale že ob 8ih..sem že od 5ih pokonci (no sej tud spala nisem, ma ne bi se spet sama sebi smilila..bljak)..sedaj pa zbiram energija da zlikam tono cot, bljak
Kako tvoja punči
Živahno brca kolikor ima še prostora..kako pa ti? že čakaš? Joj, jaz vem da nisem, komot bi lahko podaljšala to
še za kak mesec...
anita g. - prav nič ni narobe, če malo pojamraš. Itak ti ni lahko, ponoči vstajaš za dojenje, pa še tale totalna štala z Zojo...

Že pri Zoji vem, da te je čisto izmolzla (fizično) in si ne predstavljam, kako sploh lahko še funkcioniraš v tej trenutni situaciji.

A res nimaš kakšne možnosti, da ti kdo malo pomaga? Kaj pa če vsaj za kakšna gospodinjska dela (likanje, čiščenje...) najameš kakšno pomoč, da se ne boš še s tem po nepotrebnem izčrpavala?
Ta mala se pridno razteguje po trebuhu, za brce nima več prostora, ampak nekih ekstra brc tudi nikoli ni bilo, ampak eno samo intenzivno premetavanje in pretegovanje (čisto drugače kot Rok, ker on je samo pobrcal, pa dal mir). Včasih se mi že tako pod rebra našpona, da mi je že orng odveč.

Ja, sem začela odštevat, ker mi gre trebuh že orng na živce, po stopnicah se zadiham kot parna lokomotiva, večkrat me kar nekaj pika in peče, pa da zgage raje ne omenjam (v nedeljo sem zaspala ob 3h zjutraj, ker zaradi zgage nisem mogla spat, pa sem potem kar nekaj TV brezveze gledala)... Pa vse to mi je neznano od 1. nosečnosti!

Se sama sebi zdim ena jamravka, sploh ko preberem kakšne žalostne zgodbice naših soavgustovk.

Cunje sem oprala, zlikala še ne (upam, da se bodo same ali pa vsaj, da jih bodo kakšni nočni škratki

). Odkrito povedano imam eno tako ful deljeno mišljenje - po eni strani bi jo že najraje izselila, po drugi pa naj še vsaj počaka tja do 38. tedna (kot Rok)...

Eh, očitno je tole vreme samo še za jamranje primerno...