IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: clara23
In JA, oni so gorenjci
. No, saj sem jaz tudi iz Medvod, ki spadajo pod LJ in se imam za gorenjko
A za Gorenjko se imaš? Jaz pa za ljubljančanko.
V "starih časih" so ble Dravlje (v Ljubljani) prva vas na Gorenjskem .. tko da, Vodičani so čistokrvni Gorenjci

Moji so se pa preselil v Vodice, pa na srečo niso kakšnih gorenjskih navad pobral

Ja, Gajka, sej veš - Vodice so taka elitna vas al občina al karkol že ... mi smo kupil parcelo, ko zadeve še niso ble tko drage (konec osemdesetih al pa mogoče v začetku devedesetih, ne vem točno, ampak še v bivši državi ...) zdej je pa katastrofa.
Mi2 uživala v ZOO, sam je bla kr gužva (ma ne glih gužva, ampak sem mislila, da bo manj ljudi) - ene par avtobusov otrok pa cel kup mamic z vozički in babic z vnučki ... Pa ko sem že pri vozičku ... mi pa še kr vztrajamo - Rok se prav navdušeno vozi v vozičku, če ga mamo s sabo, drugač pa glih tko navdušeno hodi ... v ZOO se je naučil novo besedo "kakabaja" (kapibara)

Pa z igral ni hotel it, ampak to je že itak stalnica ... na koncu je pa še padel in si komolce podrgnil, ampak to vse paše zraven ... ni blo hudga ... pa že v soboto smo eno buško dobil, ker se je čez žogo spotaknil in z glavo v ploščo udaril ... skratka, pestro ...
aja, jst sm še naprej "neprevečdobro" ... grlo, nos, vročine sicer nimam, občasno me boli glava, pa glas me daje ... ampak bom zdržala ...
junijčič pa tud jst nisem brala - bi spet jokala, pa sem v zadnjih mesecih že preveč prejokala
talenti ... se strinjam z vsem napisanim ... absolutno premlada zmagovalka, pa prov grdo napiflana, kaj mora rečt ... brezveze ... sam sej se je vedlo, da bo ona zmagala ... no, vsaj jst sem predvidevala ... slovenčki imamo pač neko čudno miselnost ... mene ni nč preveč očarala. Ja, lepo poje in je luštna, sam ... ni pa bla najboljša ...
referendum ... sem šla, ostalga ne bom komentirala, razen tega, da bi v bistvu morali to delo opravit politiki, ne pa da mi nekaj kao odločamo ... sej so za to plačani in to fejst plačani
Zdej pa grem. Pridne bodte ...