IZVIRNO SPOROČILO: gajka
ZM - a si imela v mislih tole? Navadno lokalne meteorološke organizacije precej bolje napovejo vreme kot tisti globalni svetovni modeli, ki jih najdeš na tujih straneh.
Ideja o daljšem dopustu pa ni slaba, če so ti ga pripravljeni v firmi odobrit. Se boš vsaj odklopila od vsega tega sr*.Lahko še pa vedno resno razmisliš o še eni
, če jo imaš v planu v prihodnosti in si glede na razmere poskusiš za tisti čas zrihtati bolniško, tvoje delodajalce pa k* gleda... Ker potem lahko na vsakem razgovoru lepo rečeš, da 2 imaš, več pa jih ne nameravaš imet (na ene delodajalce to prav fino deluje, žal).
Res je, ker sedaj ko rečem, da imam enega, me vsak, če je dovolj pogumen vpraša, kaj pa drugi? Ali pa me sumljivo pogledajo

. Ampak imam pa drug problem. Biti noseča, pomeni imeti drugo stanovanje, ker v tem se nimamo kam dati. To pa pomeni, da bi morali kupiti, kar pa pomeni imeti službo in redno plačo, za odplačevanje kredita. Na tole plačo, bo porodniška tako mala, da še za plačilo vrtca ne bo

. Sem v neljubi situaciji, res! Zato bi raje kakega delodajalca prepričala, da v roku 2 let ne bom imela še enega... Mah, ko začnem študirati sem res kar žalostna.
Hvala za link, ta je malo bolj realen, se mi zdi.