IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Jaz tudi nimam več idej. Upam samo da bo kmalu minilo. Sprva ko sem samo še parkrat na noč k njemu hodila ko je klical samo za to da ga pobožam je še šlo, ker sem se navadila, da sem zaspala takoj ko sem se ulegla, zdaj je pa huje, ker sem celo noč na preži kdaj bo kam ušel. Še stanovanja ne morem normalno prezračit, ker me je strah da ne bi čez kakšno okno ali balkon ven padel.
Odkar smo vzeli Teji ograjco dol, pridno zaklepamo kabinet, vrata na stopnišče za v spodnji štuk in dnevno, ker imam tam na široko odprto okno. Tako da te čist razumem. Nimam pa pojma, zakaj ti ponoči ne spi. Naša je ene parkrat se zbudila, pa sem jo dala nazaj v posteljo in je spala naprej. To s spanjem z enim odprtim učkom pa poznam, tako spim, ko Teja kašla in samo čakam, kdaj bo bruhnila

.
Zoja Miša, zelo zoprna situacija

. Kaj naj ti rečem? Vsak zase ve, kaj je zanj najbolš. Midva sva z 2.

tudi tako dolgo čakala, da sem prišla v 4.letnik, ker prej nisem upala zarad študija, pa še na svoje smo se preselili. Tako da verjemem, da boš sama vedela, kdaj je pravi čas za to. Če imaš lahko otroke skupaj oz. blizu po starosti, super, če pa ne gre, pač ne gre. In se mamo prov lušt, je Tjaša tolk večja, da se ji da kaj dopovedat. En

zate in bo že prišel pravi trenutek, verjemi. Vse se uredi.
Matejka, naša Tjaša je čez noč dobila pike, flece in otekle prste, tako da sva šli že naslednji dan v bolnico, stara pa je bila en mesec

. Takoj sem jaz dobila dieto in Tjaša je bila čez 2 dni že čist brez pikic in vseh znakov. Imela je potem Pregomin, ne poznam kakšnega Aptalima za alergike. Ni blo nobene driske in bruhanja, redila se je pa tudi počasi, pa še danes je suhica, je po očitu

. Srečno!
Teja ne spi. Bom potem nadeljevala