Nimamo še kakšnega posebnega reda. Če se zbuja samo na 3 ure in po joškanju zaspi takoj, je že amerika! Ima minimalno vsako drugo noč preblisk, da bi bilo fino sredi noči kakšne 3 ure prebedet (beri: intenzivno joškanje + gledanje kot čukec). Ja, mi posledično čez dan funkcionira max. 50% možganov, druga polovica pa hibernira.

Čez dan je postala naenkrat precej budna (in hoče 100% pozornost, drugače je tako dretje, da je joj

) in tako še takrat ne morem nadoknadit pomanjkanja spanca. Mah, saj bo že enkrat menda bolje. Mogoče čez 2 leti, če pač ne prej.

Povpraševanje/ponudba sta že precej bolj usklajena, ni še pa idealno. Sicer pa ima tudi bejba neka nihanja v količini dojenja, včasih vleče kot neumna in kar ne zna nehat, lahko tudi 20 min skupaj intenzivno, drugič pa ima po 5 minutah že dovolj...

Važno pa, da se orng redi, v 15 dneh smo od najnižje teže iz porodnišnice že dobrih 700g plusa.

Pa včeraj smo se že tudi kopali.
Oh, deci so eno svoje poglavje. Moj

je na očetovskem, pa vseeno vsaj nekaj uric dnevno službi posveča...

Eh, se ne splača govorit! Danes mi za nameček še reče, da pojma nima, kdaj ponoči Zaro dojim. Ja, valjda, če se pa potrudim, da grem v dnevno, ker je bil enkrat ves siten, ker je ta mala bila ful glasna pri joškanju in ga je zbudila (ja, to je takrat, ko je pol šel gladko malo knjigo brat sredi noči, čeprav je ta mala spala zraven). No, vsaj jutra preživi z Rokom, potem gre Rok okrog 10h v varstvo k mojemu atu (se nama zdi bolje kot da bi bil cele dneve z nama, ker bi bila totalna kriza po koncu očetovskega dopusta), pa popoldan in zvečer se tudi

večinoma ubada z Rokom.
Rok ima še svoje krize. Glede Zare ni panike, jo je lepo sprejel (ali se pa samo uspešno dela, da jo je

). Ampak zvečer je kriza it spat, pa vžigalna vrvica je ultra kratka, jok in jeza takoj, ko kaj ne gre čisto tako kot si je zamislil... Pa seveda opoldansko spanje za vikend (ko smo cel dan skupaj) je težko izvedljivo. Pa enkrat se bo menda še tudi to poštimalo.

Vprašanje za vse tiste, ki mislite (niste pa 100%), da ste zaključile s projektom

: kaj za eno kontracepcijo prakticirate?