06.07.2010, 22:11
1331
Aha, nisem čudna, sem isto pomislila ob tej VELIKI novici
Tejka, nisi zato slaba mama, kaj ga serješ
. Naša Tjaša je že prespala pri
bratu in pri sošolki, pa mislim da pri mojih tud, Teje pa še nisem dala, ker pač ... kaj pa vem, se mi zdi, da ne bi šlo. Pa vem, da bi, ampak kar nekej cincam
. In mislim, da je Sayuri mislila isto in ne to,da si zdej slaba mama. Aha, je že razjasnjena situacija in kaj je katera mislila
. Pri nas je tko, da če morava midva zvečer kam it, ju popazi tašča, oz. pride gor, ker ima zdej Teja prosto pot za sprehajanje
. K mojim ju pa kar ne peljem, ker imam mami službo na 4 šihte, pa sestrica ima glih tolk staro punčko, pa se kar ne odločim. Bo pa treba kdaj, ja. Je pa moj bratec mal lump, ker je nahecal svoje nečake, da bodo prišli gor na počitnice, dubli hrane glih za sproti in da bodo pridni in ..., pa jih je mal prestrašil
No, Sayuri, a si zlikala
? Jutri se pa vidiva
buhtlčk, vsak zase ve. Sicer pa verjemi, da ljubezni za otroke ne zmanjka, je pa res, da se moraš včasih prav zavestno opozorit, da ni razlike, oz. da se otrokom ne zdi, da bi bla.
Ryssa, lepo, da se javiš
Erin, ja zate velja enako
Nič, poglejmo fuzbal do konca, pol pa v mižule! In vesela sem, da smo kakšno rekle
! Nočka 
Po moje bi mogla en teden prej vedet, da bi se psihično pripravila
.
tu pa tam se mu celo kaj posreči. Razume pa vse, včasih celo več kot bi si želeli
iz zastonj neta postrežem.
Hvala