Jaz sem imela Pepenyja in mi je bil zakon! Veter ga nič ne moti, fajn fiksiraš in to je to! Če bi vedela, kje ga imam, bi ti ga lahko posodila...malo preverim, če ga najdem, sporočim. Če ti bo o.k., ga kupiš...ali pa četudi tega uporaljaš in mi ga vrneš... a ja sam najt ga moram

. Javim do jutri.
Za plavanje - za enkrat še ni krize, ker še ne zakoraka ful v globoko vodo, drugače pa rokavčke, pa še te dol vrže. V obroč je ne spravim.
Pa tole glede Roka sem prebrala...mislim, pri nas je slika dokaj podobna. Ne dol pižame, sveže pleničke ne, kreme za sončenje ne, kape ne...zajtrk ne...v glavnem, ne in ne... Ampak je pa res, da takrat ko sva skupaj (kar zdaj ni veliko), mi s prigovarjanjem veliko uspe.
Da pa terja veliko živcev...mi je jasno in občudujem vse, ki tako funkcionirate še z enim otročkom!
Pa luštna punca tale tvoja Zara.
Sayuri, luštne slikice in preoblačimo se mi tudi kot nori! Ampak ti imaš 3x toliko dela

.
Za torte pa jaz ne vem...mamo še čas, bomo praznovali septembra...na morju bo samo malo pozornosti... drugo leto pa bomo morali že bolj pazit, mislim, da se bo že zavedala, da je to njen dan!
Clara, za tole si lahko res ponosna! Potrpežljivost je lepa vrlina! Pa super za nalogo. Le tako naprej!
Tejkaz, ful lepo napisano in joj hvala, sem že včeraj jaz mislila, da sem čudna, ker sem jokala, ker me je KL tako daleč spravila. In to za čisto BZ. Res je trmasta

.
Pa glede spaja, upam, da se vam poštima. In glede ušes...ja, klima je fajn, ampak je tudi hudič. Tako da ko takole poslušam, sem vesela da je nimamo, čeprav se pravkar cedim v službi, doma pa bom le nadaljevala

.
Sayuri, moje iskreno sožalje!