IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a
Pa danes je že eno ornk kozlarijo ušpiču. Je zjutraj vzel jajco iz hladilnika in jo prinese v dnevno ter vrže v zrak in reče. "Evo jajca". Jajca pa pok na tla. Pol se je pa režal tisti razbiti jajci sred dnevne.
Še dobro, da jo ni dal v usta.
Mulc!
Ok, vem da tebi ni bilo smešno, ampak jaz sem se zdajle do solz nasmejala. Si ga kar predstavljam.

Za dopust pa verjamem, da vam paše hotel. SPloh tvojmu, če mora tkole kar naprej kuhat. Tko si je pa končno lahko sam postregel, kar so drugi skuhali.
JAz pa letos komaj čakam dopust. Še en teden, pa gremo. WIIIIIIIIIIIIII Saj jamrala bom potem, ko bomo domov prišli.

Če se spomnim Filipove trme na morju, ko je bil star 2 leti. UF, to je bil najbolj naporen dopust v vseh mojih letih

Bomo videli, kako bo letos. Ita zdaj hodimo na morje, da se imajo otroci lepo, d auživajo, se igrajo. Konec je brezskrbnega celodnevnega ležanja na plažah
neža našega Filipa je bilo takole strah. On se pri dveh letih sploh ni upal splezat na tobogan al pa spustit po njem. Ni variante. PA ga nismo nič silili. Tisto, kar je zmogel, je naredil, ostalo pa pač ne. SEm pa videla, kako nekateri otroci že ful plezajo, pa skačejo, pa ne vem kaj še vse. Filip je pa vedno prosil, da ga držim za roko. Joj, se spomnim, ko sva šla na tista velika igrala v Kopru na plaži. Kakšen napad panike je dobil

PA je bil star že 3 leta. Men se zdi,d a sem bila noseča z L&Z. Joj, se mi je smilil. Nisem vedla, kako naj ga dol spravim. On ej pa tko jokal in se tresel tam gor na vrveh.

Potem sem ga kooooončno nekako pomirila, da je splezal dol.

Lovro in Zara sta nekaj drugega. Onadva splezata povsod. Še tja, kamor ni treba.

ZAdnjič je Lovro sedel na pultu v kuhinji

Pojma nimam, kok je gor prišel. Al si je pristavil kanto za smeti al pa je odprl predal in splezal gor.