nell pozabi na gledanje postrani, če te Tibor potrebuje, te pač potrebuje. Naši zakladki so samo enkrat tako majhni. Saj se bo pozdravil in še veselo užival na plavanju.
sandra
za dolge noči. Gripa bo minila, zobki pa zrasli, potem bo pa poletje in vse bo lepše
. Ja boga Tina, še dobro da si opazila, naj TT ostaneta zdravi!
tejkaz imaš pa zgodna razgrajača,
za kolo! Šolo pa študiram na daljavo, višja-ekonomist , kam si se pati vpisala? Škoda za izgubljeni čas zase, nauk - izklopi telefon
(pa najbrž ne bi bilo prav).
krysia tebe je tudi fino brat, dvigaš moralo
matejka za bodije imam srečo kar v lokalni trgovini s tekstilom, imajo ful cunc za otroke, pa še velike številke os. Tako da ti nebi vedela svetovat.
erin samo da gre Tilnu na bolje. Zdaj ko je začel hodit, boš videla, drugi teden ga boš že lovila
gajka čestitam
. pa uživaj v bodočem trebuščku, zdaj bo nekaj novega, ko ga bo Rok božal
dojenč za ortopedske čevlje za otroke si tudi strokovnjaki niso enotni, eni so za, drugi proti. Nekateri pa močno zagovarjajo da je treba nazaj k naravi in hodit bos in da se s tem lok na nogi še bolj oblikuje. Ivanu zgleda to stališče najbolj ugaja, ker si vse čevlje, copate in nogavičke puli z nog in mi po hiši kar naprej lavfa bos
. Jaz pa se še nisem odločila
.
kaja02
hitro se pozdravi.
ryssa želim vam vse najbolje. Ko sem bila majhna sem imela kar naprej pljučnico ali pa bronhitis, hb se mi ni razvilo v astmo. Kuhaj čaj materino dušico, zelo pomaga.
Katja ko ti bo hudo, se kar na RR potoži. Pa fino ,da je cepljenje uspelo.
Pa nekaj časa nazaj sem večkrat prebrala, da nekatere še dojite (vsaka čast) in bi rade nehale, pa tamali ne odnehajo. Sem se zdaj spomnila od JUST-a eterično olje krvomočnice, je krasno, namaže se bradavičke z eno kapljico, ker ima tako močan vonj in okus, garantirano ne bo hotel noben več sesat. Škodi pa nobenemu, ampak celo koristi!