IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa
Ja mi ga imamo že kar en čas. Kaj te zanima?
Vse.
Kako se zloži, je težek, praktičen...vse kar mi pač lahko poveš
Zloži se fajn na majhno + enostavno se zloži in sestavi, tehta mislim da 6 kg. Naklon se da štelat, tak da lahko notri tudi spi. Jaz sem z njim zadovoljna, večinoma ga uporabljamo za v trgovino. Moti me mogoče samo to, da ga je težko vodit z eno roko, pa na določenih podlagah (recimo gladka tla v trgovini) ga je tudi težko ovinkat. Je pa proti ostalim plusom to zanemarljivo.
Meni je bil ta izmed vseh marel najbolj všeč, sicer mi je bil še zapp, vendar nima varovala in ne da se štelat naslon, tak da je zapp v štartu odpadel. Ta je pa dejansko isti, samo da ima varovalo in da se mu da štelat naslon.
V vozičku se pa mi še veliko vozimo. Hodi še tako ne tako stabilno, da bi lahko kar spustila povsod, pa tudi na daljše sprehode gremo in edino voziček pride v poštev. Ponavadi gremo vsak popoldan skupaj na sprehod, ca 1 km v eno smer, to tamali ne more prehodit, ker hiti in potem je ves zadihan, pa kašlja.... Gre sicer del poti peš, ampak skoz pa ne.
Quinnya imamo za doma, ker je teren, tamali voziček pa za v trgovino ali pa za v mesto.