Zoja Miša, danes je zunaj lep sonček. Kar šc ven, ko še lahko.
Kako bo zdržal brez spanja? Pojma nimam, bodo že v vrtcu kaj pogruntali, saj zato so pa tam. Mene pa malo glava boli. Bom lekadol vzela, al pa kaj bolj močnega. Jaz lahko, ker nisem noseča

Jaffa pa ne smem
Bella, nisem bila žalostna zaradi let, saj sem še mlada, v vrtcu so me spet razžalostili, ponižali in še kaj, ampak ne vem kaj lahko pišem tukaj, ker res ne vem kdo vse to bere. Lahko pa prideš v Medvode na en kofe, pa ti vse povem

Bistvo je, da imajo vzgojiteljice več delovne dobe, kot jaz let in zato so kao bolj pametne, izkušene, jaz pa itak nimam pojma o vzgoji otrok.
Zoja Miša, naša spalna vreča z dolgimi rokavi, je debela zimska vreča. Ni iz pliša, ampak podložena bombažna. Ima pa dolge rokave. Ko bom doma, jo lahko za dokaz slikam. Je pa res da je bila kupljena prej 3 leti v Odeji v Škofji Loki. Mogoče zdaj ne delajo več takšnih. Pa roza je, ne Jašiju povedat.
Bella, ne vem če je zaradi imena, ker zdaj ga brez problema pokliče po imenu, on ima tri fante in ko smo izvedeli da bo Eva punčka je bil čisto nor, ko pa, da bo Jaša fantek, mu je pa vse kar nekot padlo. Ne vem no, žal mi je da je tako, ampak tako pač je. Na vhodnih vratih Evo obsujeta z objemi in poljubi, Jaša pa pozdravita. Kaj čmo.
Zoja Miša, spanje na potepu? Ko gremo v Velenje, gremo zgodaj zjutraj in po kosilu nazaj, če nam ne uspe, da zaspi z mano v postelji. Sicer pa spi, kolikor pač spi v avtu.