Ta je pa res najboljša danes.
Naty, a si me kaj čakala včeraj? Sem mrknila na kavču ob pol devetih. Sori. Zbudil me je tvoj sms, in že sem spala dalje.
Cebrca, študij - krasno. Mi je zelo všeč. Kar precej piflarije, česar sicer nisem vajena in seminarskih v wordu, kateri mi tudi ne leži precej. Prvič sem spregledala navodila za oddajanje seminarskih in sem lepo oddala v pdfju in dobila zavrnjeno, ker se nisem držala pravil. Zdaj se pa še word učim. Matematiki imamo raje latex in pdf
Prvi izpit imam drugi teden, potem bom pa povedala kako mi je.

Imam pa krasne sošolke, full pripravljene pomagat, pošljejo vso gradivo, rešene naloge.. japajade. Mislim, vsaka za svojo rit skrbi. Ena sošolka je potrebovala celih 14 dni, da mi je na en mail odgovorila.
Nell,

boščka no. Upam da se čimprej pozdravita. Mislim na vaju.
Majči, nismo gledali nogometa, smo pa ga baje slišali od sosedov.
Erin, bom pogledala doma. Tuki nimam nečesa inštaliranega, sama pa ne smem ker nimam administratorskih pravic. Luštkan Tilen s sesalcem. Pri nas je pa samo avto in.
Carol, sploh ti še nisem čestitala. Čestitke, zdravo in lepo nosečnost ti želim.
Tatly, ne bi vedela. Enrkat sem slišala da Quinni in Maxi Cosi paše skupaj ni veze kateri letnik je, če pa to zares drži pa ne vem.
Nič šibam še nekaj dokončat, potem imam pa sestanek s študenti novinci, ki mi jih je uspelo najti. Upam da bodo za kaj.