Jutro
, naj vam najprej vsem skupaj voščim SREČNO NOVO LETO 2010, predvsem veliko zdravja in osebne sreče!!!!!!
Razlog, da se nič ne javim je pa seveda spet bolančkani otroci
...
IZVIRNO SPOROČILO: bella02
Končno se je vse malo umirilo in si bom vzela cajt, da preberem cca 10 strani in pokomentiram. Še to mi bo uspelo le zato, ker smo skoraj vsi nekej bolni in je zato odpadlo večerno kartanje s sosedi
. To smo prakticirali cele praznike, jeeeee, je blo luštn
. Zato se iskreno opravičujem, če bo kakšna stvar zastarela, sam bom kar sproti komentirala. Torej ...
Mi smo kar nekej bolni, ena trebušna viroza al kej podobnega. Najslabš je Tejka, zdaj mi spet ponoči kašlja. Še najbolš je Tjaša. Mene od sinoči boli grlo za pop..., čez dan me je pa še želodec. Trenutno me spet bolj boli grlo, da komaj požiram. Pa s Tejo sva že inhairali, pa še kar kašlja.
Bella,

, kot, da bi mojo zgodbo opisovala

, tudi pri nas se je vse skupaj začelo s trebušno virozo, potem se je pa še ta viroza s kašljem in vsem kar paše zraven razvila...

, pozdravite se čimprej....
T&T sta sedaj že 4.teden doma, mi ju je prejšnji teden sestra čuvala, da sem lahko šla v službo....Najhuje je bilo s Tino, pri kateri se je čez noč razvil tako hud bronhitis, da sva za las ušli bolnici....

, Taja pa me je 31.12., ko sem prišla iz službe, pričakala z 38.vročine

...verjetno so nas imeli že poln "kufer" v dežurni amb., sta pa obe brez antibiotika...Danes imamo kontrolo, upam, da je kaj boljše s Tino, ker je bilo res obupno, še vedno pa slišim, da ji piska v pljučih, tako, da.....
Anita, pridna si, da še vedno vztrajaš 2 v 1

, jaz pa sem že mislila, da sem kaj zamudila, ker nisem nič RR-ja pregledovala

...
Neža, super slikce tvojih dveh otročkov, mali je pa res čisto kontra od Neže
Se še kasneje kaj javim, me otroci preganjajo....