IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
kje je pa gajka
gajka pa kar nekaj štrajka...

Ja, fino, da takole opazite, da sem kar nekaj poniknila, no, od mene pa tole res lepo pač ni.

Saj na hitrco (ampak res samo na hitrco) vedno malo poskeniram, kaj se na RR dogaja, pisanje pa je druga zgodba.

V glavnem zadnji teden se nam je kar dogajalo. Za vikend (ja, ja, lep začetek leta) je najprej obležal

(slabost, bolečine v mišicah, malo vročine), kmalu za njim pa še Rok. Jaz sem bila dežurni čistilec bruhcov. Je pa Rok 1,2,3 sproduciral za 2 stroja pobruhanih cunj (posteljnine, pižame, brisače, pa še moje in

cunje

). No, zadeva je v dobrem dnevu minila in smo se počasi spet začeli postavljat na noge. Rok od takrat dalje štrajka pri hrani - popije ogromno mleka, mogoče kak jogurt in skuto, karkoli konkretnejšega pa je že čudež, vročina pa je kvečjemu firklc čez 37, večinoma pa še to ne.

Pa še njegovo ''obnašanje'' je za

- ima tako nihanje v razpoloženju, da je kar groza (od smeha do nerganja in trmarjenja v naslednji sekundi)... Potem sem se odločila v sredo, da grem na Ajpes registrirat firmo (hja, odločitev je padla, upam, da je pravilna

), pa sem komaj zbrala dovolj poguma in tik preden sem šla, sem še na WC skočila, pa sem namesto na Ajpes šla najprej k G, ker se mi je pojavil nek rozast izcedek (možnih več vzrokov, najverjetneje krivo vnetje, glavno, da ga zdaj ni več

). No, do Ajpesa sem potem še vseeno zavila, včeraj še svoj račun olajšala za 7500€

in zdaj čakam na odgovor, če je vse kul, da lahko začnem še z urejanjem zadnjih detajlov. Zraven si še malo logo izmišljam itd. Pa še zadnja 2 dni vstajamo orng pred kurami - malo čez 4. uro, ker Rok noče dlje spat...
Komentirala kaj posebej ne bom, ker kot sem že rekla, res podrobno nisem brala vaših čvek, samo preletela...
Me pa zanima, kakšen podvig je pri vas oblačenje rokavic?
Pri nas je to daleč najhujša faza, ker Rok naredi tako fino mlahavo roko, da komaj z ogromnimi mukami ločim palček od ostalih prstkov, posledično pa že samo oblačenje za na sneg pobere ogromno pozitivne energije...
< Sporočilo je popravil gajka -- 8.1.2010 11:11:04 >