IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
zoja miša pišuka si se razpisala
..mi to cepimo na svoje, je za doplačilo, ni v obveznem cepljenju oz v programu. Na Vipavskem lahko fašeš klopa tud v takih milih zimah
Pa sej veš, da se vedno trudim nekako vse pokomentirati

.
Glede cepljenja, pa bom tudi sama premislila, o tem.
Sicer pa, kaj si ti?!
Pomojem
Anita rojeva punce, se na sms ne odzove, to je že sumljivo!!! Držimo pesti!!!!
Gajka, ja nekako tako. Nisem solastnica trenutne firme, to je čisto druga zadeva. Glede birokracije pa težko pomagam, ker za enkrat še vedno čakamo žegen od države za potrditev firme (ime...), potem bomo pa naprej urejali še za davčnega zavezanca. Saj kaj drugega pa menda ni treba, za začetek. Mi imam hb eno podjetnico zraven, ki je dosti na tekočem. Ti pa vidim, da tudi imaš pomoč

. Vsekakor veliko uspeha, to rabimo vsi, ne?!
Pa hvala za tolažbo. Upam res, da bo vse o.k., ker ipak jo oni dve najbolj poznata, kar se hranjenja in vsega tiče...Kaj vem, res me skrbi!
Tejkaz, k sreči, ja bilo samo to! In vikend je vseeno bil le vajin! Super! In lepo, da sta otroka tako uživala, sedaj veš, da ni problema. Nas to še čaka
Katja, upam, da ne bo treba v bolnico!
Neža, Aljaž pridno raste!
Sandra, lepo, da ste se pozdarvili! Sedaj pa tako tudi ostanite! Upam, da bosta tvoji dve T danes v vrtcu vse dobro prenesli!
Pa še tole vprašanje. Koliko ste z vašimi otroci zunaj? In kaj zunaj počnete?! Mislim, mi2 sva med tednom popoldne, vsaj pol ure, če več ne gre, drugače pa dopoldne in popoldne, kakšno uro, če smo doma. Ampak naša Kaja Lina na snegu ne uživa preveč, kar tako sprehajati se ji pa tudi ne da.
Imate kakšno idejo kaj zunaj početi? Pa še to,

me sekira, da je sedaj zunaj premraz, da je nahod sigurno dobila od tega, ker je zunaj.

od jeze, ker kolikor vem, je nahod predvsem virusen! In stara mama od mojega je nahodna in v soboto smo bili skupaj, pa je fasala Kaja Lina in jaz! Ampak ne,

trdi, da je to, ker smo bili zunaj in sva se prehladili