IZVIRNO SPOROČILO: Neža7
Lepa punčka
Kavica
Kako smo? V redu, ne? Je že torek. Jutri imam dopust, zaradi laufarij po ZD-ju, potem bo pa že konec tedna.
Anita ali pa
Zoja Miša, še eno vprašanje glede cepljenja. Ali moram jutri za oba vse tri doze cepiva plačati ali za vsakega samo eno dozo? Je razlika ali moram imeti s sabo 50 € ali 150€.
Podaljšani vikend smo preživeli - sami. Ati je doma delal v četrtek je uspešno prodal svoj program, danes se gre pa še za ceno dogovorit, in je program še malo dodelal. Mi trije smo pa spakirali in odšli na krajše počitnice k mojim staršem. Imeli smo se krasno, je pasalo malo razvajanja s strani staršev, otrokoma pa s strani starih staršev. Danes pa spet vse po starem.
Zoja Miša, kako ste? Upam da niste zboleli.
Bella, Tjaša bo 6 let stara, ne? Po resnici povedano, ne vem. Moj nečak je star 7 let in si je za rojstni dan zaželel bakugane. Verjetno to Tjašo ne zanima. Mogoče kakšno sestavljanko, knjigo, ...
Sandra, ste že kaj bolje?
Katja, super za diplomsko. Je bilo res boljem, da si si izbrala novo somentorco.
Matejka in
bambi, čestitke.
Pust, Eva bo pikapolonica, Jaša pa opica. Pregledala cel Kranj in našla samo kostum opioce v njegovi številki, ki je bil normalne cene. Včeraj v Velenju v interšparu pa ogromno lepih kostumov. Grrr. Sem bila jezna.
Nell, kaj pa rezervacijo se da plačevati v vašem vrtcu? Mogoče bi plačevala rezervacijo do pomladi, potem bo pa bolje? Ne vem, samo predlog.
Gajka, te deja nosečniška pozabljivost

Nisi pozabila omeniti tega da si šla sama na morfologijo.
Anita, misliš da bo zdaj imela Zoja kaj več šans za vrtec, ko bodo v Kamniku drugi pogoji za sprejem otrok v vrtec?
Lep dan vsem