IZVIRNO SPOROČILO: sandra123
Tejka, kako ste
Hvala za vprašanje. Danes že malo bolje. Ko sem včeraj ob 12ih prišla domov je imela Jaša 40,6. Ko sem jaz to videla ana termometru, mi je kar slabo postalo. Hitro svečko, da sem ga ohladila dokler nisva šla k P. Eva je bila kar ok. Vročine ravno za vzorec. Rezultat pri P - Jaša ima oba vneta ušesa, vnete oči, grlo,... pravzaprav celo glavo, pljuča so čista. Eva ima vneto desno uho, tudi ona pravi da jo samo desno uho boli. Oba sta dobila Hiconcil. Smo ju pa zaradi količine AB-ja stehtali. Eva ima 13,900kg, Jaša pa 11,100kg. Ko smo prišli domov je Eva začela tožit da jo zebe, je šla kar sama v posteljo kar se nikoli ne naredi, tudi mene je nekam sumljivo zeblo. Sva se ji še z Jašem pridružila v taveliki postelji. Nas je vse tri zmanjkalo. Smo kar dve uri spali. Zvečer sta šla tudi brez težav spat, spala celo noč, zdaj sta brez vročine. Jesta še ne skoraj nič, tudi zelo slabe volje sta. Danes sta se že n-krat skregala.
Bella, Hello Kitty torbe so drage, ne? Enkrat jo je Eva našla sredi intersapara, in je želea da jo kupim. Ko sem videla ceno, sva se raje zdilali za kaj cenejšega.
IZVIRNO SPOROČILO: gajka
tejkaz, tudi meni je danes P rekla, da naj bi med rednim in klopnim cepljenjem minilo ca. 1 mesec
Sem včeraj spet pozabila vprašat. Če ne prej se bom spomnila 5.3. ko imamo zdaj redno cepljenje.
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
A tamle gor nima nobena nobenih vez? Tole sneženje je pa miceno že nadležno .
A ni luštno? Meni je zelo všeč ta sneg. Do sobote zaradi mene lahko pada kolikor želi, v soboto se greva smučat, če bosta otroka ok da ju bo lahko tašča pazila.
Nell, se spomnim tistega članka mama na bolniški.
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
Župan Smolnikar poslal čestitko, ma glavno da bo 180€ nakazal..ja volitve bodo.

Za plenice bo za en čas.
Dojenč, se strinjam z
Krysio, matematika je zakon
Zdaj sem pa še nekaj mailov dolžna,....
Lep dan vsem