Zadnji članki

Slabovidnost pri otroku
Slabovidnost je slabša vidna ostrina enega ali obeh očes brez organskega vzroka. To pomeni, da se...
Zdravje in nega

Ekrani in otroške oči: kaj lahko naredijo starši?
Otroci danes preživijo pred zasloni več časa kot kadar koli prej. Strokovnjaki opozarjajo, da se ...
Zdravje in nega
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

.Tvoj lubi vaju čuva z neba in bo vedno ob vaju. Naj čimprej mine čas, ko boš objela vajino
.
, ki raste v tvojem bušiju
odhodom je odšlo vse!!! in če ne bi bio te pikice v meni...bi se potrudila, da bi za njim odšla tudi jaz...Biu je (in je vbistvu še vedno) ljubezen mojega življenja...vsak dan zaman isčakujem da se vrne iz službe, me poljubi in se privije v objem...Z ŽIVCI SM ČISTO NA KONCU!!
komaj malo pobrala pa to....naj gre vse k
. tulko se trudiš in ustvarjaš in uživaš...pol pa ugotovi da zaman, da zrd te po***ane usode ostaneš brez vsega in sam- ZA VEDNO!! Kje je sploh smisel življenja??
in se pogovarjaj z njo. Če želiš kontaktirati z menoj kar napiši mi na ZS. SREČNO ZMAJČICA.... DRŽI SE, NE PUSTI SE, ŽIVLJENJE MORA TEČI DALJE.